• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp ve yeğen ile geçen tatil.

Size guzel bir ders olmustur. En azindsn bir daha asla gitmezsiniz.bu kis guzel bir tatil ayarlarsiniz yaz icin... siz siz olun kimsenin evine kv kp yegen ile dahil olmayin
Aynen canım çok büyük bir ders aldım eşim de öyle önümüzdeki sene ev alacağız allah nasip ederse. Bi hafta değil ama eşimle 2-3 gün bir yere gidebiliriz

Esin cok yuz veriyor cevremdede var birlikte yasayanlar ama tatilr kaciyorlar yada evde yalniz kalabiliyorlar.
Esinle konussan hic rahat bir odaya tikilmadan cinsellik yasamak basbasa elele yuruyus yapmak istemiyor mu.
Ben bu konuda ona şaşıyorum zaten. Cinseliğe çok düşkün. Hatta yalvarır beni ikna etmek için ben de pek istek olmaz. Eşim böyle el ele gezelim sinema Cafe o tarz yerlere gitmez daha doğrusu vakit olmaz hiç. Çünkü işten 10 da geliyor p saatten sonra gidebileceğimiz yer kalmıyor. İzin gününde de benden önce herkes bi plan yapmış olur. Çok sinir bozucu. Flört döneminde daha çok görüyordum. Keşke hiç evlenmeseymişim diyorum. İşin garibi eşim evlenmeden eve uğramamış şimdi ana kuzusu oldu. Ya tamam annedir ama anneni geçmişte yaptığın hatalar yüzünden affettirmek için beni niye kullanıyorsun. Resmen hizmetçi gibiyim bu evde. Yemek bulaşık çamaşır gelen giden off çıldırmak üzereyim.

Tatile cikcak para varda ayri ev acmaya yok mu? Yanlis anlamayin soran arkadasa iflas filan demişsiniz ondan sordum. Boyle yaşayarak sorunlariniz cozulmez cunku

Hiç sevmiyorum şöyle mıç mıç ilişkileri
Tatil kafa dinlemek için yapılır bu bildiğiniz zulüm

hatayda dayı evine tatil yapmaya gidip ne umuyodunuz ki zaten?
.
Hatayı İskenderun ilçesi çok güzel bir yer. Ben orada kalacağım diye biliyordum. Ama Payas ilçesindeymiş. Yani İskenderun da olsaydı yapılabilecek aktivite daha çok olurdu. Zaten gitmek istediğim bir yer değildi. Biz bu sene mersine gitmeyi istiyorduk. Ama malesef olmadı. Kv tutturdu abimi göreceğim diye.

Denize girmeme sebebiniz çok ilginç. Elitliginize (!) yakistiramadiniz herhalde.
Onun dışında bir daha gitmezsiniz olur biter.

Denize girmeme sebebiniz çok ilginç. Elitliginize (!) yakistiramadiniz herhalde.

eleştirilebilecek o kadar şey varken buna takılmak?

siz kıyafeti ile denize giren suriyeliler arasında mayonuzu bikininizi ya da haşemanızı giyip denize girebilir misiniz? denize girmeyi geç oturabilir misiniz?

siz kıyafeti ile denize giren suriyeliler arasında mayonuzu bikininizi ya da haşemanızı giyip denize girebilir misiniz? denize girmeyi geç oturabilir misiniz?
Canım şöyle hayal et bi denizin kıyısında her yerde öküz gibi oturan adamlar ya resmen kesmek için gelmişler. Edep denilen hiç birşey yok zaten. Çok kötü bir ortam olduğundan bahsettim. Yani millet kıyafetiyle denize giriyor ama duş alınan yerler de heryerlerini açıyor. Soyunma kabininde perde dahi yok. Anlatabildim mi vasat derken onu kastettim.

Anlatış tarzından ne demek istediğini anlayabiliyorum. "Vasat bi yer , kesseniz girmem , penye etek girmişler denize "
Suriyeli mi mesele yoksa oradakilerin kılık kıyafeti mi ya da onların arasinda denize girmek istemeyisi mi ?

Herşeyi yazamıyorsun burda. Ben kadar kadının teki çişim geldi dedi. Oda kim gidecek lavaboya gir denize yap dedi. Ya tamam yapan vardır denize ama bunu kulağınla duyunca miden kaldırmıyo. Benim 1.5 yaşında kızım var şemsiyeyi açtık oturduk köşeye bi adam geldi oturdu yakın yere. Kamuya açık bir yer otursun istediği yere. Ama başladı sigara içmeye adama biraz ilerde içebilir misiniz dedim adam Suriyeli anlamadı ne dediğimi. Elini işaret ettim sonra anladı ama kadınım diye hiç iplemedi. Ben onun yüzünden o dumana maruz kalmak zorunda değilim. Kaba insanlarla doluydu.

Anlatış tarzından ne demek istediğini anlayabiliyorum. "Vasat bi yer , kesseniz girmem , penye etek girmişler denize "
Suriyeli mi mesele yoksa oradakilerin kılık kıyafeti mi ya da onların arasinda denize girmek istemeyisi mi ?
Yani komik gelemez mi onu anlamıyorum. Benim görüşüm bu. Haşema denilen birşey var. Her yerin bi kuralı var. Aynı düğüne pijamayla gitmek gibi birşey.

Herşeyi yazamıyorsun burda. Ben kadar kadının teki çişim geldi dedi. Oda kim gidecek lavaboya gir denize yap dedi. Ya tamam yapan vardır denize ama bunu kulağınla duyunca miden kaldırmıyo. Benim 1.5 yaşında kızım var şemsiyeyi açtık oturduk köşeye bi adam geldi oturdu yakın yere. Kamuya açık bir yer otursun istediği yere. Ama başladı sigara içmeye adama biraz ilerde içebilir misiniz dedim adam Suriyeli anlamadı ne dediğimi. Elini işaret ettim sonra anladı ama kadınım diye hiç iplemedi. Ben onun yüzünden o dumana maruz kalmak zorunda değilim. Kaba insanlarla doluydu.
Biz sizin yazdığınız kadarını görebiliyoruz ona göre yorum yapıyoruz. Bunu yazsaydiniz madem yazabiliyomussunuz demekki . Ilk yazdiklariniz oldukça itici gelmişti kusura bakmayın.
Bu konularda haklısınız gerçekten iğrenç

Back
X