• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv & Kp'le Tatil..

Kabul Etmemelimiydim?

• Ben Olsam Bende Kabul Ederdim

OY: 2 8,0%
  • Ben Olsam Kabul Etmezdim

OY: 21 84,0%
  • Bilmiyorum

OY: 2 8,0%

• Ankete Katılan
    25

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam Kizlar,
benim konularimi bilen biliyor.. Bilmeyenlere kisa bi göz atmalarini tavsiye ediyorum :)

Bu olaylar yüzünden pek esimin ailesiyle konusmuyorum, iki ayda bir fln gidiyordum..
Gecenlerde bir dedikodu cikti ortaya; Kv'm görümcem herkesin icinde benim hakkimda konusurken kv'm susturmamis. Bunu da orda olan bir kisi gelip söyledi bana.. Buna cok üzüldüm ve haliyle sinirlendim esime gidip neden böyle yapiyor? Ben kizi hakkinda konusmuyorum, konusmus olsamda adim gibi eminim annen beni sustururdu ama kendi kizini neden susturmuyor? diye sordum..Oda "Annem böyle birsey yapmaz" dedi. Neyse ben annesine söylemesini istemedigim halde gidip esim annesine neden böyle birsey yaptigini sormus. O kiza gidip kv'm yüklenmis fln agladida hatta tlfnda ben böyle birsey yapmam, neden yapiyim.. Bende dedim anne zaten ben inanmadim ama kizinda bana yalan söylemekle cikari olacagini sanmiyorum diye düsünmüstüm o yüzden ikleme düstüm, dedim..
Ertesi gün esim annesinin yanina gitti iste aglamasini fln duydugunda ici rahat etmemisti.. Iftira atildigini düsünerek. (Kii kadin bu kadar agliyorsa yüzlesmek istiyorsa yalan söyledigini o kizin bende inandim)..

Esim gittiginde "Gelinimle sen haftaya bizimle türkiyeye gelin uygunsa sizin icin, herkese tanistirmak istiyorum akraba ziyaretleri fln yapalim" demis. Esimde bana sordu ben sen gelirsen giderim tek gitmem fln dedim ve biletler kesildi. (Hayir deseydim, hep ilk adimi onlar atiyor sen kendini geri cekiyorsun diye esimin tepkisini kendime cekebilecegimi düsündügüm icin Evet dedim)

"Sizce bu kadar yasantilardan sonra nasil davranmaliyim?"
"Gitmekle yani kabul etmekle suclumuyum, kabuletmemelimiydim?"

Bana lütfen akil verin kizlar,
Cok sarsildi bu evlilik, yine olay olcak diye cok korkuyorum...

Görümcen kayınvalidenin kızı önce bunu bi anlamalısın.
Tabikide kızını susturmıcak ki diğer konularınıda biliyorum eşinle tekrar bir araya gelenilmene bile şaşırmıştım.
3. Şahısları bu kadar takma diyip cekiliyorum.

İyi de kabul etmissin artik.

Su saatten sonra kabul etmemeli miydim diye bir seçeneğin olmasın, olursa eğer esinle aranızın daha cok bozulacağına emin olabilirsin.

Gideriz dediysen ve biletler de kesildiyse de gidip gereğince davranacaksın.

Çok fazla yüz verme. Mesafeli ol. Saygısızlık yapma ama kendini de ezdirme..

Kv uygun bir dille müsaitseniz gelin demiş,emrivaki yapmamış zaten iyi yapmışsınız
Haklı da olsanız eşinizin yanında söylenmeyin,biraz sabırlı olun,tatilin tadını çıkarın

iyi olsalarda gitmem ben tatile falan

yaşıtınız değil sonuçta istekler yapılmak istenen şeyler farklı olacak hep problem

bence kendin gibi davranmalısın...iyimser ve güler yüzlülüğünle herkesin gönlünü kazanabilirsin..

Zaten kabul etmişsin geri dönüşü yok. Ki bence atılan adıma karşılık vermen doğrusuydu zaten iyi yapmşsın yani. Keyifli zaman geçirmeye bakın

Yerinde olsam kayınvalidem ile ilgili olayı direkt kendisine sorardım.
Hem inanmıyorum demişsin bir yandan da eşine söylemekte gecikmemişsin.
Bazen denge unsurunu kullanmak iyidir.
Ben olsam onca olay yaşandıktan sonra gitmem.
Çünkü duruşuma ters olur.

Arkadasim senin o tatile gitmen demek kknin tatil sonrası ekstra 10 konu zarara girmesi vede senin sinirlerinin harap olması ve biz konu okuyanlarin dellenmesi demek
O yüzden gitme

Back
X