• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamama hastalıgı...

Lohusalikta lohusa gibi olmayan var mi acaba ???
Benim hamileligim hic hamilelik gibi degil :)
Daha anlayisli guleryuzlu gibi oldum :)sakinlestim iyice
Boyle kafam guzel geziyorum kac aydir :KK70:
diyorum acaba lohusalik da boyle mi gecer yoksa faturasi yuklu mu gelir :KK70:

Konu bu degil ama cok kizdim suan kina altininin konu edilmesine bana takilanlari kimse sormadi bile tenezzul etmedi bende anneme verdim cunku cok masraf etmisti takilan paralari da cuzdanima koydum :-)kinada takilan kizindir iyi yapmissiniz nokta.
İşte bende tenezzül etmesine kızdım eşimin fikri değil bu biliyorum adam ne anlayacak örf adetten söylemiş kv hanım esimde kalkmış bana söylüyor ki kına geceme kv kız kardeşi görümcem geldi bana takılan hersey annemin arkadaşları ve benim Ailem tarafından takıldı eşim çeyrek almış elime konması için onu da koynuma koynuma getirdim bu avcuma konan çeyrek diye ben ama eşim hala bana sormaliydin diyor bende bunu anlamıyorum sanırım çok tok gozluluk ise yaramıyor

Bence yaşadıklarını hemen hemen her kadın çekiyor. Ama bu lohusalık depresyonundan gözünüzde büyüyor. Dikkat edin kendinize daha ileri giderse çok çok daha kötü şeyler olur. Psikologa gidin hemen bence..

Ben de bana yapilan hatalari haksizliklari unutamam elimde degil... kayinvalidemin ya da gorumcemin yaptiklari hep aklimdadir. Bazen hatirlayip agladigim bile olmustur yalniz degilsin... ama kayinvalidenin hatalarindan esini sorumlu tutma guzel günlerini bunlari tartisarak gecirme... bu arada ben annemin yaninda dogum yaptim baska sehirde... kayinvalidemle evimiz cok yakin ilk cocugum ustelik 10 gunlukken ciktim geldim salak gibi tek basima baktim bebegime lohusa lohusa yemegimi temizligimi yaptim... aman hic bi sey yapmasinlar bosver... yapip basa kaktiktan sonra veya soylendikten sonra yapinca hic bi kiymeti yok... uzme kendini... mutsuz anne mutsuz cocuk demek... :KK46::KK54:

Bence gündüz esin yokken geç aynanın karşısına aynaya soylen stresini at kocâna da böyle davranma erkekler o lohusaligi yaşamadığı için anlamaz seni bilmiyor ki ne yaşadın o güne gelene kadar içinde neler çektin düz mantık oldukları için boşver yıpratma evliliğini kv takma kafana akışına bırak görmezden gel almasin birşey kalmasın yanında günü geldiğinde sende pat diye soyle yaptıklarını sonra hiç yaşamamış gibi olursun muattabin kv canim esin iki arada kalmasin

Bebeğiniz küvezdeyken kV nin gezmeye gitmesi üstüne üstlük kocasını da bırakması doğru değil. Hele düğünde takılan altınları da elinizden alınması da bana göre çok yanlış. Bu konularda haklısınız. Şu anda lohusa olduğunuz için daha hassassınız. Biliyorum bunları unutmak insanın elinde olan bişey değil. Sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirin. Yeri gelince de lafınızı esirgemeyin .
Ama bana kV den hediye beklemek altın beklemek hep tuhaf gelmiştir. Takmazsa takmasın. Takmasa daha iyi. Benimki hep harçlık filan verir oğluma sonra da kırk yıl lafını eder. Bana doğumda takı takacak olsa istemem herhalde.

Bende öyleydim lohusalıkta. Sakin olun herkese hakettiği kadar değer verin. Çocuklarınızın iyi ruh haline sahip bir anneye ihtiyacı var.

Herkese tesekkur ederim yazdiklarindan akli selim hanimlar olarak cok guzel cevaplar aldim sizden.motive oldum. hayat cok kisa bosver diyerek bundan sonra dediklerinizi yapicam insallah. Ve herkes bundan sonra ederi kadar diyerek yoluma bakicam ailemle. Ben esim askere gittiginde cocugumla maddi olarak degil ama manevi olarak cok yokluk cektim. Birbirimizin kiymetini bildik o ayriliktan sonra. Ama Bu olayda cok farkli bir sey cok farkli duygularla doldum. Telafisini yapacagim insallah...

Ayrica su hediyemi alsin gonlumu yapsin dememin sebebide memleketlerinin adetimi bilemem ama dogum yapan kadina erkek ailesi mutlaka hediye aliyor ve genelde bilezik oluyor bu.
1.5 kg dogdu cocugum ilk banyosundan evimin yemegine temizligine kadar kendim hallettim. Allah omur verirsede devam edecegim. Benim bekledigim degeri görememem cok zoruma gitti. Yoksa bu zamana kadar ki dile gelmeyen kirginluklar gibi ufak tefek hersey yine unutulurdu. Allah herkese saglik versin insallah. Tek gercek bu....

Lohusalikta lohusa gibi olmayan var mi acaba ???
Benim hamileligim hic hamilelik gibi degil :)
Daha anlayisli guleryuzlu gibi oldum :)sakinlestim iyice
Boyle kafam guzel geziyorum kac aydir :KK70:
diyorum acaba lohusalik da boyle mi gecer yoksa faturasi yuklu mu gelir :KK70:

Ben de ayni senin gibiydim lohusaligimda da normaldim inşallah sende en rahat sekilde atlatirsin o donemleri... tabi bu bebisinin uslu bi bebis olmasina da bagli biraz... :KK46:

Back
X