• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kv kv kv

Ona nedenini sormaya ne dersin?
Muhtemelen oğlunu incittiğini düşünüp anne içgüdüsü ile sana gard alıyordur aklı sıra..
Ona göre normal değil mi?
Bence ona güzel yolla sorun, cevabı tatmin etmezse o zaman siz ne yapacağınızı bilirsiniz zaten

Sanki oğluyla yapışıkta onunla kavga edilince kendiyle de kavga edilmiş gibi oluyor.Hayır oğlu üç yaşında bebek değilse bu derece etkilenmesine lüzum yok.onlar aile sen dış kapının mandalısın ve birden cephe alıveriyor ve bununda mazur görenler olabiliyor.şaşırtıcı doğrusu.duymazlıktan gelip kendi hayatına baksın bence.tavırlı olduğunu anladığınız bir gün aniden hiçbir şeye çağırmayıverin o da anlasın durumu.

Bence konuş. Anne ben esimle kavga ediyorum, seninle etmiyorum. Biz kari koca kavga eder barışırız ama senin yüzünü düşürmen beni daha çok yaraliyor. Seni seviyorum boyle yapma de saril birde.

Başka bi sorununuz yoksa yeme içmeye ayırmadan önce konuşmayı dene zira bu şeklikde yaparsın herşey daha kötüye gider ve sana daha çok kızar ikinizde içinizde büyütürsünüz söyleyemedimlerinizi.

Benim kv de öyle. Eskiden dert ederdim, şimdi takmıyorum. Bi suratını asar, bir şey demez, neye küstüğünğ anlamazsın. Artık anlamamazlıktan geliyorum. Kendi küsen kendi barışıyor.

4 kv ile uğurluyoruz.
Sürekli aynı yerde yemeniz abartı zaten.
Ve surat yaptığında surat asmana gerek yok biz barıştık:) de.

Off offd ya bacim neden bastan bu kadar icli disli oluyorsunuz ya yapmayin kurban olim yazik oluyo sonra caniniza. Ahh ahh yavas yavas azaltacaksin surekli cagirmamaya calis.

Özellikle mi dinliyor acaba.ozellikle dinlemiyorsa siz baya bagiriyorsunuz o zaman.oyle yapmanız hata,kv duysa iyi,baska komşular da duyar.hos karşılanmaz.onun dışında her kahvaltı her yemekte bir arada olmasanız da olurdu. Yavas yavaş alistirabilirsiniz bence

İletişimsizlikten kaynaklanıyordur yani yazdığınız gibi konuşuyorsanız anlaşamıyorsunuzdur, normal..

yavaştan yolla. bir gün çağır bir gün çağırma. yarın başına bela olacak sinyal veriyor.

arkadaslar kv ıle aynı bınadayız ve esımle ne zman tartıssak duyuyor emınım , sankı onunla kavga etmısım gbı surat yapıor bı yuz egmeler bı hareketler bısıler gıcık olmaya basladım ıyıden sankı onunla kavga etmısım gbı bı hareketler gorsenız nefret edersnz. Hergn kahvltıya cagırırdm brlkde yapalm dıe aksamlarıda bızde yerdık cagırırdm smdı heves meves bısı kalmadı o suratlarına degısık degısık ımalı bakmalarına sızce cagırmamaya baslasam yawastan ayp etmıs olurmym?
Kv nın eşi yok tek yememesı ıcın brlkde yıormusuz. Sızce napıym onun o soguk hareketlerını ozellkle de ımalı bakısları ıcıme ısledı gormek dahı ıstemıorm ? Ama bu zamana kdr soframı ayırmadgm ıcın smdı bıanda kesıp atamıormda nasl bır yol ızlemelı sızce ?

Yavaş yavaş atarsin.

Back
X