kv kv :)

Valla kizlar annemle ilgili yeri geldiginde lafimi soyleyecegim ev cok kalabalikti. Anneme de bosver anlamaz o herkes bayildi dedim. Yemin ederim tek tek boncuklarla isledi. Okadar bunalttiki uzun sure gitmeyi dusunmuyorum. Altinlarimi da bozdururu bankaya koyarim yine de vermem daha. 3 kere istedi. Daha kac kere isteyecek bilmiyorum. Bankaya verip calistiriyor mu acaba aklima o geldi artik bu kadar israr edince
Altinlari niye bozdurup koycaksin ki bankadan kasa kirala yillim 200 250 tl bence hic bisey en azindan guvenilir yerde .
 
ben kendi aileme cevirdim. karsı tarafın yaptıklarını görmezden geldikleri için. nitekim onlarda gördü insanların gercek yüzünü...
iyiki de o sürecte sırt cevirmişim. ne kadar haklı oldugumu gördüler...
mühim mesele karsındakine anlatacagın seyi karsındakinin anlaması lazım.. yoksa küssen de konuşsanda bişi degğişm<
Erkekler daha anneye düşkün belki de :-) kadınlar sonuçta nispeten daha mantıklı. Siz hatalarını görüp cezalandirabilmissiniz, erkeklerde bu yok. Ama olsun neticede aile. Silmek olmaz
 
En azindan sizi ezdirmesinde yine herkesin annesi. Napalim
Tabi oyle, kimse anne babasını silmemeli zaten. Erkek vicdanlı olursa, ezeni de ezileni de görüyor. Malesef öyle konular açıyorlar ki, kv gelin kanlı bıçaklı düşman olmuş. Hep cehalet iste içler acısı.
 
Kasaya koyduk kasaya koydugumu da soylemedim soyletmedim. Esim kizdigindan beri dolayli sormaya calisiyor onunu kesiyorum cunku onu ilgilendirmez. Onun gibi davraniyordu dediginiz gibi.
Tabi canım evde saklamak mi kaldı. Hırsızı var uğursuzu var. Gizlemenize gerek yok, kasaya koyduk der geçersiniz ona ne ki? Sizin olanı sizden esirgerse, elinden alır kasaya koyarlar işte boyle. Akilsiz insanları hiç sevmiyorum
 
Öncelikle Merhaba Kizlar Hepinize,
Mevlut mevlut onu da yaptim bitti cok sukur. Allah annemden razi olsun o olmasa yapamazdim. Kv dakka bir gol bir. Annemin gece 2 ye kadar bana yetistirmek icin ugrastigi sus esyasi icin yanindakilere ne bu dolamis boncuklari diyip futursuzca yorum yapti kapidan girdigi gibi. Annem onlari tek tek boncuk gecirerek yapti gozleri acidi yetistircem diye bu bence saygisizliktir. Kopuk tabak dagittirmadi ben yikarim tabaklari demisti. 2 arkadasim ve 2 kiz kardesim mutfaktan cikamadilar hicbirseye elini surmedi. Kizlarin cani cikti. Pipet almistim ayran dokulmesin diye. Pipetler posetli tektek rengarenk guzellerdi. Dagittirmadi heryer ayran onlari silmekle ugrastim. Hediyelik yaptirmis dagitmaya basladim dagitmadan oncede 4 tane kizlara ayirdim. Iste bu hediyelikler az da soyle de boyle de niye herkese verdin de benim arkadaslarim gelecekte keske gorumcem icin kizima dagittirsaydim da nasil soyleniyor. Yanimizda da bi tanidigimizin kizi vardi gozde abla ben aldim anneme verme dedi. Utandim. Sigara iciyorum kenarda gozluyor soyleniyor. Altinlarim bunun evindeydi benim altinla isim olmaz. Ben saklarim demisti bende tum gun iste oldugum icin isime gelmisti. Mevlut icin istedigimde zaten bana bi napcan altinlari demisti. Neyse zorla aldim.cikarken istiyor vermedim. Aradi getir diyor getirmeyecem dedim. Vermeyecem tabiki vermem hataymis onu anladim. Girtlagini sikasim geldi. Ben mi abartiyorum? Surekli baskin olmaya calisiyor herseye soyleniyor memnuniyetsiz. Oglunun alkoluyle ayri ugrasiyordum zaten onu az az yola koydum gibi ama farkettim ki benim psikolojim bozuluyor. Aksama esime dedim beni anam annenle sen surekli canimi sikin diye dogurmadi. Ne zaman patlayacam merak ediyorum dedim. Aman bosver hayatim falan dedi ama gercekten de okadar herseye soyleniyor ki artik ne dese batmaya basladi gorusmek istemiyorum. Zaten esimde duskun degil 10 15 gunde bir 10 dakika anca goruyoruz cunku kapidan girdigimiz gibi soyleniyor. Esim kaldiriyor beni. Ben herseyi kaldiririm ama annemi kimse uzemez. Benim annem ona hep kibar ,iyimser davraniyor. Bir kac olayi daha olmustu annemi uzdugu. Sadece bu degil. Oyuzden artik bir sekilde gostermek istiyorum bende dislerimi. Ben aliskin degilim boyle herseye bir kulp bulunmasina. Rahatsiz oluyorum. Iliskim iyi olsun istiyorum ama altinlarima kadar karismaya calisiyor. Uzun oldu kusura bakmayin lutfen.tesekkurler.
ay sinir oldum okurken. o lafları etmeye ilk başladığında tepkinizi koysaydınız. anne ne demek dolamış annem bunu yaparken ne kadar yoruldu gecelere kadar yetiştirmek için haberin var mı? dışardan ne davulun sesi dimi ayıp ettin diyip geçip gitseydiniz. o onu kaldırana kadar gun biterdi zaten. altınları istemek ne demek ne munasabet ya. sana neden veriyim ki benim bunalr evli barklı yetişkin insanlarız kendi malımıza sahip çıkarız sen bunalrı düşünüpte yorma kendini de gitsin. iyi yapmışssın vermemekle vermede zaten. ama eşinin durumun farkında olması senin en büyük şansın. Allah sabır versin size. görüşmek istemiyorsanız siz görüşmeyin zaten buna mecburda değilsiniz. eşiniz görüşmek isterse görüşsün siz görüşmeyin. kendinizi üzüceksiniz siniriniz bozulacak gerek yok
 
Böyle bir mevlit bende yaşadım.KV misafir gibi gelip suratını bi tuhaf yaparak oturdu.Çünkü mevlit istemiyordu o istiyordu kı dedikodu yapsin beni cekistirsin kardesleriyle normal bi çay oturması olsun.Sözü şuraya getiricem canım kendimden de biliyrm güzel oldu ya hazmedemedi.Annenin emeği ya kompleks yapıp kucumsemeye calistı. Sende bu olaydan iki sonuç cikarmalisin.KV ile bi işe kalkisma seni yari yolda bırakır. İkincisi de altinlarinin kontrolü sende olsn.Bak isterken de gicik etmiş seni ve tekrar onda kalsın istemiş.
 
Siz neden karıştıriyorsunuz işinize anlamadım?
Pipet mi verilecek,anne ben bu pipetleri kullanmak için aldım,kullanacağım der verdirirdim o pipetleri.
Karton tabak mı kullanacağım,alma mı diyor,ben böyle olmasını istiyorum,böyle olacak dersiniz olur biter.
Kendi evinizde izin vermeyin bu kadarına.
Şahsen annem dahil bir Allahın kulu şunu yap bunu yap diyemez. Öneri sunan olabilir eyvallah ama ben kimi nasıl ağırlamak istersem öyle ağırlarım benim evimse orası. Kimse kusura bakmasın yani.
Ben kimsenin evinde neyi nereye koyacağına kime ne vereceğine karışmıyorum haliyle kendime de karıstırtmam. Cevabını da veririm,affetmem.
 
Böyle bir mevlit bende yaşadım.KV misafir gibi gelip suratını bi tuhaf yaparak oturdu.Çünkü mevlit istemiyordu o istiyordu kı dedikodu yapsin beni cekistirsin kardesleriyle normal bi çay oturması olsun.Sözü şuraya getiricem canım kendimden de biliyrm güzel oldu ya hazmedemedi.Annenin emeği ya kompleks yapıp kucumsemeye calistı. Sende bu olaydan iki sonuç cikarmalisin.KV ile bi işe kalkisma seni yari yolda bırakır. İkincisi de altinlarinin kontrolü sende olsn.Bak isterken de gicik etmiş seni ve tekrar onda kalsın istemiş.

Gecmis olsun sizede valla durup dururken insani kendilerinden sogutuyorlar. Yok daha hayatta vermem :) ortak bir iste yapmam. Bu aksam esim bayadir gitmiyoruz annemlere gidelim dedi. Bende herkes kendi annesine gitsin 9 da bulusalim sinemaya gidelim dedim kabul etti. Ben yakin davrandim neler yaptim ama gorumcem bile bana sen cok sessizdin dedi bende sessizsem bilmedigimden degil kimseyi kirmak istememistim dedim ama anlayana tabi :)
 
Siz neden karıştıriyorsunuz işinize anlamadım?
Pipet mi verilecek,anne ben bu pipetleri kullanmak için aldım,kullanacağım der verdirirdim o pipetleri.
Karton tabak mı kullanacağım,alma mı diyor,ben böyle olmasını istiyorum,böyle olacak dersiniz olur biter.
Kendi evinizde izin vermeyin bu kadarına.
Şahsen annem dahil bir Allahın kulu şunu yap bunu yap diyemez. Öneri sunan olabilir eyvallah ama ben kimi nasıl ağırlamak istersem öyle ağırlarım benim evimse orası. Kimse kusura bakmasın yani.
Ben kimsenin evinde neyi nereye koyacağına kime ne vereceğine karışmıyorum haliyle kendime de karıstırtmam. Cevabını da veririm,affetmem.

Cok haklisiniz bendeki son toleransiydi daha hicbirseye eyvallah im yok o da farkinda artik.
 
Back
X