Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Analı oğullu hayatını mahvetmeye çalışıyorlar. Valla yazdıklarını okuyorum da, def et ikisini de başından. Bu ne ya, Allah nasıl bir çene vermiş kv ne. Hiç çekinme, çat çat söyle valla. Akşam oğlunun içisiyle uğraştım şimdide senin çenenle uğraşamam de gitsin. Çok sinir oldum ya. Ne hakla senin altınlarını ısrarla ister. Büyük dediğin ağır olur oturaklı olur, fikrini söyler gerisini ev sahibine bırakır, dedikoducular gibi eve girer girmez eleştirmez. Kocana çok iyi demişsin valla.Öncelikle Merhaba Kizlar Hepinize,
Mevlut mevlut onu da yaptim bitti cok sukur. Allah annemden razi olsun o olmasa yapamazdim. Kv dakka bir gol bir. Annemin gece 2 ye kadar bana yetistirmek icin ugrastigi sus esyasi icin yanindakilere ne bu dolamis boncuklari diyip futursuzca yorum yapti kapidan girdigi gibi. Annem onlari tek tek boncuk gecirerek yapti gozleri acidi yetistircem diye bu bence saygisizliktir. Kopuk tabak dagittirmadi ben yikarim tabaklari demisti. 2 arkadasim ve 2 kiz kardesim mutfaktan cikamadilar hicbirseye elini surmedi. Kizlarin cani cikti. Pipet almistim ayran dokulmesin diye. Pipetler posetli tektek rengarenk guzellerdi. Dagittirmadi heryer ayran onlari silmekle ugrastim. Hediyelik yaptirmis dagitmaya basladim dagitmadan oncede 4 tane kizlara ayirdim. Iste bu hediyelikler az da soyle de boyle de niye herkese verdin de benim arkadaslarim gelecekte keske gorumcem icin kizima dagittirsaydim da nasil soyleniyor. Yanimizda da bi tanidigimizin kizi vardi gozde abla ben aldim anneme verme dedi. Utandim. Sigara iciyorum kenarda gozluyor soyleniyor. Altinlarim bunun evindeydi benim altinla isim olmaz. Ben saklarim demisti bende tum gun iste oldugum icin isime gelmisti. Mevlut icin istedigimde zaten bana bi napcan altinlari demisti. Neyse zorla aldim.cikarken istiyor vermedim. Aradi getir diyor getirmeyecem dedim. Vermeyecem tabiki vermem hataymis onu anladim. Girtlagini sikasim geldi. Ben mi abartiyorum? Surekli baskin olmaya calisiyor herseye soyleniyor memnuniyetsiz. Oglunun alkoluyle ayri ugrasiyordum zaten onu az az yola koydum gibi ama farkettim ki benim psikolojim bozuluyor. Aksama esime dedim beni anam annenle sen surekli canimi sikin diye dogurmadi. Ne zaman patlayacam merak ediyorum dedim. Aman bosver hayatim falan dedi ama gercekten de okadar herseye soyleniyor ki artik ne dese batmaya basladi gorusmek istemiyorum. Zaten esimde duskun degil 10 15 gunde bir 10 dakika anca goruyoruz cunku kapidan girdigimiz gibi soyleniyor. Esim kaldiriyor beni. Ben herseyi kaldiririm ama annemi kimse uzemez. Benim annem ona hep kibar ,iyimser davraniyor. Bir kac olayi daha olmustu annemi uzdugu. Sadece bu degil. Oyuzden artik bir sekilde gostermek istiyorum bende dislerimi. Ben aliskin degilim boyle herseye bir kulp bulunmasina. Rahatsiz oluyorum. Iliskim iyi olsun istiyorum ama altinlarima kadar karismaya calisiyor. Uzun oldu kusura bakmayin lutfen.tesekkurler.
Yok canım ne bozdurcan yıllık 250 tl ye banka kasasına koy oh mis gibi. Kimseye minnet etmene gerek yok, istediğinde git al tak.Valla kizlar annemle ilgili yeri geldiginde lafimi soyleyecegim ev cok kalabalikti. Anneme de bosver anlamaz o herkes bayildi dedim. Yemin ederim tek tek boncuklarla isledi. Okadar bunalttiki uzun sure gitmeyi dusunmuyorum. Altinlarimi da bozdururu bankaya koyarim yine de vermem daha. 3 kere istedi. Daha kac kere isteyecek bilmiyorum. Bankaya verip calistiriyor mu acaba aklima o geldi artik bu kadar israr edince
Analı oğullu hayatını mahvetmeye çalışıyorlar. Valla yazdıklarını okuyorum da, def et ikisini de başından. Bu ne ya, Allah nasıl bir çene vermiş kv ne. Hiç çekinme, çat çat söyle valla. Akşam oğlunun içisiyle uğraştım şimdide senin çenenle uğraşamam de gitsin. Çok sinir oldum ya. Ne hakla senin altınlarını ısrarla ister. Büyük dediğin ağır olur oturaklı olur, fikrini söyler gerisini ev sahibine bırakır, dedikoducular gibi eve girer girmez eleştirmez. Kocana çok iyi demişsin valla.
Çok isterdim iyi niyetli olsa iyi geçinsek kız kardeşi kardeşim gibi olsa falan. Ama hayalmiş. Daha başta kadın bana oğlumu çaldın dedi. Bende yoo oğlun çok peşimde koştu dedim. Oğluna da bu kız sana büyü mü yaptırmış diyormuş. Sebebi de eşimin beni el üstünde tutması. Herşeye sinirle kıskançlıkla bakar. Hiçbişey beğenmez ama ben bu benim zevkim ben bunu beğendim siz kendinize öyle istediğiniz gibi yaparsınız diyorum susuyor ben pısırık olmadığım için korkuyorlar çok ama diğer gelini hem eziyor hemde çok ezik kendini ezdiriyor diyor. Mesela biley diyor ben hayır istemiyorum diyorum diğeri ses çıkaramıyor.
Ama şöyle düşünün bi kere izin versem tepeme çıkacak. Gelir evime yerleşir o derece. Mecbur soğuk ve mesafeliyim ki zaten sevmiyorum.
Gelin mevlidini kayınvalide yapar bizim burada.. gerçi bana yapılmadı ama çevremde gördüğüm kadarıyla, gelinler gelinlikle oturup mevlit dinler, kayınvalide ve çevresi her türlü organizasyonu yapar.. kız tarafı da ikram, temizlik v.s. yardım eder eğer isterlerse..Yok canim yeni evliyim 7 aylik gelin mevludu yaptim
Amin canım. İnşallah yaşar ve bana yasattıklarının karşılığı oldugunu bilir. Sen de takma ben artik takmiyorum yeri gelince lafimi söyler gecerim. Esin annesini tutmuyorsa hic sorun yok. Şükür eşim dogruyu yanlısı görür. Senin esin de öyle. Üzülmene bile degmez :)Ama kiyamam sana ben ya. Neler yapmis oyleAllah en az aynilarini yasatsin onlara ne kadar sinir oldum ya. Bu insanlar neden bu kadar fesat
Tek antika bende sanırdım aynısından sanada verilmiş.Eşimde agzının payını verirdi.evlendik ev mevliti yapmadınız dedi ben akşam 10da işten gelen bir insanım eşimde öyle haftada tek izin gunumuz var millete gösteriş için mevlit yapamam dedi eşim velhasıl neyse aradan 5 yıl geçti bebegim oldu mevlit yaptım gelmediler :) bebeğime 3 ay annem baktı o ara kv ile eşim tartıştılar görüşmüyorduk daha dogrusu ben görüşmüyordum eşim çok istiyordu annemle ikisi beni ikna etti gittim evlerine gelin dedi eşim 1 hafta sen 1 hafta eşimin annesi bebegime baksın (ben çalışıyorum)tmm dediler ve 3 hafta zor dayandı yine kavga dövüş gürültü ben işteyken bebegimi bırakıp gitmiş.eşim annemi aramış gelip o baktı.(17 aydırda o bakıyor) o gun kv beni aramış bundan sonra cenazeme bile gelmesin oglum istemiyorum kim anası olmak istiyorsa o olsun dedi kapadı telefonu.senmisin öyle yapan 9 aydır ne ogullarının ne torunlarının yuzunu görmediler.eşim bayramda gitmek istedi senin anne babana gittik benimkinede gidelim dedi.hiç kusura bakma dedim gitmek istiyosan al çocugunu git ben artık onların suratını bile görmek istemiyorum dedim gitmedim yine buaralar başladı anname babam diye sonum hayır olsun inş.Bugun 5 dakikaligina ugradik kv ye. Niye tam oturmali gelmiyorsunuz bir gun de oyle gelin. Bu arada terligini de evde giy dedi. (nisan bohcamda aldigi terlik:)) her ota b.ka birsey buluyor her gecen gun kendisini gelistiriyor sasiriyorum.
Tek antika bende sanırdım aynısından sanada verilmiş.Eşimde agzının payını verirdi.evlendik ev mevliti yapmadınız dedi ben akşam 10da işten gelen bir insanım eşimde öyle haftada tek izin gunumuz var millete gösteriş için mevlit yapamam dedi eşim velhasıl neyse aradan 5 yıl geçti bebegim oldu mevlit yaptım gelmediler :) bebeğime 3 ay annem baktı o ara kv ile eşim tartıştılar görüşmüyorduk daha dogrusu ben görüşmüyordum eşim çok istiyordu annemle ikisi beni ikna etti gittim evlerine gelin dedi eşim 1 hafta sen 1 hafta eşimin annesi bebegime baksın (ben çalışıyorum)tmm dediler ve 3 hafta zor dayandı yine kavga dövüş gürültü ben işteyken bebegimi bırakıp gitmiş.eşim annemi aramış gelip o baktı.(17 aydırda o bakıyor) o gun kv beni aramış bundan sonra cenazeme bile gelmesin oglum istemiyorum kim anası olmak istiyorsa o olsun dedi kapadı telefonu.senmisin öyle yapan 9 aydır ne ogullarının ne torunlarının yuzunu görmediler.eşim bayramda gitmek istedi senin anne babana gittik benimkinede gidelim dedi.hiç kusura bakma dedim gitmek istiyosan al çocugunu git ben artık onların suratını bile görmek istemiyorum dedim gitmedim yine buaralar başladı anname babam diye sonum hayır olsun inş.
İşte birgün nasip olurda evladım olursa o günüm mahvolmasın diye ne kaynanamı çağırırım ne görümcemi kına ve düğünde yeterince yüzlerini gösterdiler daha fazlasını yapacamayacaklar.Allah sabır versin ne diyeyim.Öncelikle Merhaba Kizlar Hepinize,
Mevlut mevlut onu da yaptim bitti cok sukur. Allah annemden razi olsun o olmasa yapamazdim. Kv dakka bir gol bir. Annemin gece 2 ye kadar bana yetistirmek icin ugrastigi sus esyasi icin yanindakilere ne bu dolamis boncuklari diyip futursuzca yorum yapti kapidan girdigi gibi. Annem onlari tek tek boncuk gecirerek yapti gozleri acidi yetistircem diye bu bence saygisizliktir. Kopuk tabak dagittirmadi ben yikarim tabaklari demisti. 2 arkadasim ve 2 kiz kardesim mutfaktan cikamadilar hicbirseye elini surmedi. Kizlarin cani cikti. Pipet almistim ayran dokulmesin diye. Pipetler posetli tektek rengarenk guzellerdi. Dagittirmadi heryer ayran onlari silmekle ugrastim. Hediyelik yaptirmis dagitmaya basladim dagitmadan oncede 4 tane kizlara ayirdim. Iste bu hediyelikler az da soyle de boyle de niye herkese verdin de benim arkadaslarim gelecekte keske gorumcem icin kizima dagittirsaydim da nasil soyleniyor. Yanimizda da bi tanidigimizin kizi vardi gozde abla ben aldim anneme verme dedi. Utandim. Sigara iciyorum kenarda gozluyor soyleniyor. Altinlarim bunun evindeydi benim altinla isim olmaz. Ben saklarim demisti bende tum gun iste oldugum icin isime gelmisti. Mevlut icin istedigimde zaten bana bi napcan altinlari demisti. Neyse zorla aldim.cikarken istiyor vermedim. Aradi getir diyor getirmeyecem dedim. Vermeyecem tabiki vermem hataymis onu anladim. Girtlagini sikasim geldi. Ben mi abartiyorum? Surekli baskin olmaya calisiyor herseye soyleniyor memnuniyetsiz. Oglunun alkoluyle ayri ugrasiyordum zaten onu az az yola koydum gibi ama farkettim ki benim psikolojim bozuluyor. Aksama esime dedim beni anam annenle sen surekli canimi sikin diye dogurmadi. Ne zaman patlayacam merak ediyorum dedim. Aman bosver hayatim falan dedi ama gercekten de okadar herseye soyleniyor ki artik ne dese batmaya basladi gorusmek istemiyorum. Zaten esimde duskun degil 10 15 gunde bir 10 dakika anca goruyoruz cunku kapidan girdigimiz gibi soyleniyor. Esim kaldiriyor beni. Ben herseyi kaldiririm ama annemi kimse uzemez. Benim annem ona hep kibar ,iyimser davraniyor. Bir kac olayi daha olmustu annemi uzdugu. Sadece bu degil. Oyuzden artik bir sekilde gostermek istiyorum bende dislerimi. Ben aliskin degilim boyle herseye bir kulp bulunmasina. Rahatsiz oluyorum. Iliskim iyi olsun istiyorum ama altinlarima kadar karismaya calisiyor. Uzun oldu kusura bakmayin lutfen.tesekkurler.
İşte birgün nasip olurda evladım olursa o günüm mahvolmasın diye ne kaynanamı çağırırım ne görümcemi kına ve düğünde yeterince yüzlerini gösterdiler daha fazlasını yapacamayacaklar.Allah sabır versin ne diyeyim.
Arada altınlarınızın fotoğrafını gönderin de azcık hasret gidersin. Allahım yaa
Kadın kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra neden ders alıp kendine gelecek bizim ki bir ümit yani insan düzelmeyeceğini bilsede ümit taşıyor içinde:)Siddetle oneriyorum. Normalde esim yuz vermedigi icin hep beni ariyordu bana yaziyordu. Simdi bende mesafemi koyunca esime sarmaya basladi esim sert cikinca suan esime masumcuk masuncuk WhatsApp tan yaziyor 3 gundur baktim esim hicbirine cevap vermemis. Ben kendi annem gibi davrandim ona o beni ve ailemi ezmeye calisti hep bilmis bilmis. Bir sure dusunsun insallah Kendisine gelir.