kv kv :)

Bir kv klasiği daha =)
böyle kv'leri memnun edemezsin,
herşeyde bir sorun bulurlar,
bizimki memleketten geldi
2 ay oldu
her gün ilgilendim,
misafiriyle geleniyle gideniyle
yeri geldi kendi evimi ihmal ettim
dün bana "ne yaptın ki.." dedi
ben şok ben iptal..

hanım efendi evini de temizlememi
bekliyomuş temizliğime mi karıştın diyor..
(GAYET SAĞLIKLI ELİ AYAĞI TUTUYOR)

Şimdi ipleri tamamen kopardım!
Tavsiye ederim.. :KK66:

Ay saka gibiymis canim valla iyi yapmissin. Gorup gorecegi okadar olsun. Emegine yazik. Ben bile uzuldum.

Amaann eşinde düşkün degilmiş nasıl olsa görüşme boşver ne acayip bi insan degişik fazla muhattap olma olsun bitsin.

Bende sıkıntı yaşıyorum cogu zaman. Hep yaptıklarına susuyordum. Icimde büyüyordu. Artik o an cevabini veriyorum. Bu isin tek cozumu bu gibi geliyor. Ne icine at kendini yor ne de bir dahakine ona fırsat vermis ol. O an soyle icinde kalmasin. Keske deseydin memnun oldugun birseyi göremedim daha senin isinde zor diye. Sonrada ortamda annemin ellerine saglik emeği cok ne de guzel oldu falan diye sustursaydin. Sustukca tepene cikiyorlar.

Bende sıkıntı yaşıyorum cogu zaman. Hep yaptıklarına susuyordum. Icimde büyüyordu. Artik o an cevabini veriyorum. Bu isin tek cozumu bu gibi geliyor. Ne icine at kendini yor ne de bir dahakine ona fırsat vermis ol. O an soyle icinde kalmasin. Keske deseydin memnun oldugun birseyi göremedim daha senin isinde zor diye. Sonrada ortamda annemin ellerine saglik emeği cok ne de guzel oldu falan diye sustursaydin. Sustukca tepene cikiyorlar.

Aynen canim ben esime de soyledim. O hediyelikleri pencereden atmak istedim resmen. Haberin olsun sonradan bana birsey deme ben daha susmayacagim lafimi soyleyecegim. Yeter beni anam ikinizle ugrasayim canimi sikin diye dogurmadi dedim. Suan bekarlik zamanlarimi okadar ozluyorum ki keske evlenmeseydim olurmus valla :)

Ay saka gibiymis canim valla iyi yapmissin. Gorup gorecegi okadar olsun. Emegine yazik. Ben bile uzuldum.

Aynen canım bunlar ufak şeyler
hala bana "bizi benimsemedin" diyor
sanırım evinde
hizmetçi olmamı bekliyo ...

Çok bekler daha!

Aynen canim ben esime de soyledim. O hediyelikleri pencereden atmak istedim resmen. Haberin olsun sonradan bana birsey deme ben daha susmayacagim lafimi soyleyecegim. Yeter beni anam ikinizle ugrasayim canimi sikin diye dogurmadi dedim. Suan bekarlik zamanlarimi okadar ozluyorum ki keske evlenmeseydim olurmus valla :)
Ben nisanliyim 1 ay oldu hala rahat batmis ne diye nisanlandim diyorum:D Dedirtiyorlar yani. Esine soylemekte pek cozum olmayabilir. Senin tepkin cok onemli. Ben senin yerinde olsam her biraraya geldigimde annemi overim kocami overim. Olumsuz konusunca da sakayla karisik hep negatif negatif biraz relax ol sana yakismiyor bu haller derim. Gelinin cenesi acildi desin bu kiza laf edilmiyor desin amaaan:))

Eşin olanın bitenin farkındaymış.
Seni ezdirmiyormuş da
Zaten 15te bir kısacık görüşüyormuşsunuz.

Bence eşine daha fazla "annen şöyle, annen böyle"deme
Ters teper.

Sen usulünce rahatsızlığını dile getir kvne.
Onun söylenmelerini de ciddiye alma pek.
Nasılsa eşinle aranızı bozacak potansiyeli yok.

Eşin olanın bitenin farkındaymış.
Seni ezdirmiyormuş da
Zaten 15te bir kısacık görüşüyormuşsunuz.

Bence eşine daha fazla "annen şöyle, annen böyle"deme
Ters teper.

Sen usulünce rahatsızlığını dile getir kvne.
Onun söylenmelerini de ciddiye alma pek.
Nasılsa eşinle aranızı bozacak potansiyeli yok.

Aynen canim anlatmayacaktim aslinda ama esime annesi sikayet etmis beni ne dedi bilmiyorum esim kavga etmis. Eve bi geldi ki yuzu kipkirmizi olmus. Sadece su kadarini biliyorum. Altinlari ondan da istemis. Esimde gozdenin altinlar o ne isterse onu yapar demis. Konu acilmisken bende anlattim. Delirmis iyice sen bosver bir karin agrisi var yakinda anlariz dedi.

Ben nisanliyim 1 ay oldu hala rahat batmis ne diye nisanlandim diyorum:KK70: Dedirtiyorlar yani. Esine soylemekte pek cozum olmayabilir. Senin tepkin cok onemli. Ben senin yerinde olsam her biraraya geldigimde annemi overim kocami overim. Olumsuz konusunca da sakayla karisik hep negatif negatif biraz relax ol sana yakismiyor bu haller derim. Gelinin cenesi acildi desin bu kiza laf edilmiyor desin amaaan:))

Ovuyorum zaten canim ovdukce sinir oluyor. Yuzu degisiyor. Aynen umrumda degil daha beni iyi bilsin kotu bilsin. Kucucuk umrumda degil.

Senin altınları annene emanet vereceğinden korkuyor olabilir mi?
Kontrolü dışına çıkmış olacak o zaman çünkü.

Kullanmak için istediğini zannetmiyorum.
Öyle olsa bu zamana kadar tırtıklardı hazır altınlar ondayken

Hayir altinlarda normalde benim umrumda degildir. Deseydi ki kizim istersen ben yine saklarim istedigin zaman alirsin. Verirdim vallahi. Ama istedigim zaman napacaksin diyip sonra surekli almak istemesi beni irrite etti

Senin altınları annene emanet vereceğinden korkuyor olabilir mi?
Kontrolü dışına çıkmış olacak o zaman çünkü.

Kullanmak için istediğini zannetmiyorum.
Öyle olsa bu zamana kadar tırtıklardı hazır altınlar ondayken

Olabilir. Ki ben anneme vercektim babamla annem kizim bunlar maddi seyler altin para yuzunden iki ailenin arasina kotuluk girmesin. Sen sakla senin altinlarin dediler almadilar. Bankaya yatircam bende insallah bugun. Esimden haber bekliyorum kasa icin

Öncelikle Merhaba Kizlar Hepinize,
Mevlut mevlut onu da yaptim bitti cok sukur. Allah annemden razi olsun o olmasa yapamazdim. Kv dakka bir gol bir. Annemin gece 2 ye kadar bana yetistirmek icin ugrastigi sus esyasi icin yanindakilere ne bu dolamis boncuklari diyip futursuzca yorum yapti kapidan girdigi gibi. Annem onlari tek tek boncuk gecirerek yapti gozleri acidi yetistircem diye bu bence saygisizliktir. Kopuk tabak dagittirmadi ben yikarim tabaklari demisti. 2 arkadasim ve 2 kiz kardesim mutfaktan cikamadilar hicbirseye elini surmedi. Kizlarin cani cikti. Pipet almistim ayran dokulmesin diye. Pipetler posetli tektek rengarenk guzellerdi. Dagittirmadi heryer ayran onlari silmekle ugrastim. Hediyelik yaptirmis dagitmaya basladim dagitmadan oncede 4 tane kizlara ayirdim. Iste bu hediyelikler az da soyle de boyle de niye herkese verdin de benim arkadaslarim gelecekte keske gorumcem icin kizima dagittirsaydim da nasil soyleniyor. Yanimizda da bi tanidigimizin kizi vardi gozde abla ben aldim anneme verme dedi. Utandim. Sigara iciyorum kenarda gozluyor soyleniyor. Altinlarim bunun evindeydi benim altinla isim olmaz. Ben saklarim demisti bende tum gun iste oldugum icin isime gelmisti. Mevlut icin istedigimde zaten bana bi napcan altinlari demisti. Neyse zorla aldim.cikarken istiyor vermedim. Aradi getir diyor getirmeyecem dedim. Vermeyecem tabiki vermem hataymis onu anladim. Girtlagini sikasim geldi. Ben mi abartiyorum? Surekli baskin olmaya calisiyor herseye soyleniyor memnuniyetsiz. Oglunun alkoluyle ayri ugrasiyordum zaten onu az az yola koydum gibi ama farkettim ki benim psikolojim bozuluyor. Aksama esime dedim beni anam annenle sen surekli canimi sikin diye dogurmadi. Ne zaman patlayacam merak ediyorum dedim. Aman bosver hayatim falan dedi ama gercekten de okadar herseye soyleniyor ki artik ne dese batmaya basladi gorusmek istemiyorum. Zaten esimde duskun degil 10 15 gunde bir 10 dakika anca goruyoruz cunku kapidan girdigimiz gibi soyleniyor. Esim kaldiriyor beni. Ben herseyi kaldiririm ama annemi kimse uzemez. Benim annem ona hep kibar ,iyimser davraniyor. Bir kac olayi daha olmustu annemi uzdugu. Sadece bu degil. Oyuzden artik bir sekilde gostermek istiyorum bende dislerimi. Ben aliskin degilim boyle herseye bir kulp bulunmasina. Rahatsiz oluyorum. Iliskim iyi olsun istiyorum ama altinlarima kadar karismaya calisiyor. Uzun oldu kusura bakmayin lutfen.tesekkurler.
Sakın altınlarını verme benimki siz birikim yapamıyorsunuz bana verin ben biriktiririm demişti 1 tane çeyrek vermiştim gitmiş birinin düğününe takmış şimdi hiç lafı yok bu kadar laf söyletme kendine tepene çıkıyorlar altın verecek kadar da samimi olma

Öncelikle Merhaba Kizlar Hepinize,
Mevlut mevlut onu da yaptim bitti cok sukur. Allah annemden razi olsun o olmasa yapamazdim. Kv dakka bir gol bir. Annemin gece 2 ye kadar bana yetistirmek icin ugrastigi sus esyasi icin yanindakilere ne bu dolamis boncuklari diyip futursuzca yorum yapti kapidan girdigi gibi. Annem onlari tek tek boncuk gecirerek yapti gozleri acidi yetistircem diye bu bence saygisizliktir. Kopuk tabak dagittirmadi ben yikarim tabaklari demisti. 2 arkadasim ve 2 kiz kardesim mutfaktan cikamadilar hicbirseye elini surmedi. Kizlarin cani cikti. Pipet almistim ayran dokulmesin diye. Pipetler posetli tektek rengarenk guzellerdi. Dagittirmadi heryer ayran onlari silmekle ugrastim. Hediyelik yaptirmis dagitmaya basladim dagitmadan oncede 4 tane kizlara ayirdim. Iste bu hediyelikler az da soyle de boyle de niye herkese verdin de benim arkadaslarim gelecekte keske gorumcem icin kizima dagittirsaydim da nasil soyleniyor. Yanimizda da bi tanidigimizin kizi vardi gozde abla ben aldim anneme verme dedi. Utandim. Sigara iciyorum kenarda gozluyor soyleniyor. Altinlarim bunun evindeydi benim altinla isim olmaz. Ben saklarim demisti bende tum gun iste oldugum icin isime gelmisti. Mevlut icin istedigimde zaten bana bi napcan altinlari demisti. Neyse zorla aldim.cikarken istiyor vermedim. Aradi getir diyor getirmeyecem dedim. Vermeyecem tabiki vermem hataymis onu anladim. Girtlagini sikasim geldi. Ben mi abartiyorum? Surekli baskin olmaya calisiyor herseye soyleniyor memnuniyetsiz. Oglunun alkoluyle ayri ugrasiyordum zaten onu az az yola koydum gibi ama farkettim ki benim psikolojim bozuluyor. Aksama esime dedim beni anam annenle sen surekli canimi sikin diye dogurmadi. Ne zaman patlayacam merak ediyorum dedim. Aman bosver hayatim falan dedi ama gercekten de okadar herseye soyleniyor ki artik ne dese batmaya basladi gorusmek istemiyorum. Zaten esimde duskun degil 10 15 gunde bir 10 dakika anca goruyoruz cunku kapidan girdigimiz gibi soyleniyor. Esim kaldiriyor beni. Ben herseyi kaldiririm ama annemi kimse uzemez. Benim annem ona hep kibar ,iyimser davraniyor. Bir kac olayi daha olmustu annemi uzdugu. Sadece bu degil. Oyuzden artik bir sekilde gostermek istiyorum bende dislerimi. Ben aliskin degilim boyle herseye bir kulp bulunmasina. Rahatsiz oluyorum. Iliskim iyi olsun istiyorum ama altinlarima kadar karismaya calisiyor. Uzun oldu kusura bakmayin lutfen.tesekkurler.
surekli herseye soylenen karisan kv tabi cekilmez ama altin isinede karismayan kv de de yoktur yani.esimin yakin akrabasinin kizi nin kvalidesi dugun gunu istemis altinlari veris o veris dahada vermiyormus.her kv isterki altinlar onda dursun herseyden haberleri olsun falan filan

Sakın altınlarını verme benimki siz birikim yapamıyorsunuz bana verin ben biriktiririm demişti 1 tane çeyrek vermiştim gitmiş birinin düğününe takmış şimdi hiç lafı yok bu kadar laf söyletme kendine tepene çıkıyorlar altın verecek kadar da samimi olma

Yok canim zar zor aldim zaten daha geri vermem.

Back
X