• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kV lafları batar mi?

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanımlar yaşagim stres i anlatacak kimse yok bir sizle paylaşayım dedim. Çünkü kV muhabbet i ni yakın lar imla konuşmak iyi olmuyor. KV yaylaevi nin alt katını yaptırdı ilkin kızını oturacak ti ama kızı ayrılınca o tek siz çocuklusunuz siz oturun dedi bizde malum sıcak lardan kaçmak adına yaylaevi ne yerleştik. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum altlı ustluyuz yemekleri genelde beraber yiyoruz her ne kadar onlar in Yemekültür üne ayak uydurmaya çalışsam da her zaman yapamıyorum. KV de bunu her fırsatta söylüyor bende sinir oluyorum ama cevap da vermiyorum. Yaşına hürmet ederek susuyorum ama bu da beni içten içe yıpraiyor. Mesela 1 örnek vereyim ben çayı l kup sekerli içerim. Kendisi şeker kullanmaz. Her çay içmeye bunu söyle r yeter artık bırak şeker zararlı vs bugün de şeker i ben torunuma getirdim sana değil dedi. Öyle canım sıkıldı ki.çok mu abartiyorum ama üzüldüm yani. Birşey demedim ama bir daha çay içmemeğe karar verdim.

Öfff
Sen de istemişsin alt üst oturmayı.

Sanki tehditle iş yaptın

Kimse taşlamasın

Bir çözüm kanalı değil

Bir dert var yeri

Bu da benim yorumum

Çok da büyütülecek birşey YÖK bence.. Sürekli birlikte yaşanmayacaksa idare edilebilir. Yaşlılar söylenir öyle herşeye. Ben böyle seviyorum deyin, gülün geçin. Yapamıyorsanız da evinize geçip klimanın düğmesine basıverin. Ben öyle yapıyorum şahsen..

olayları gözünüzde büyütmüşsünüz gibime geldi.. evine çağırması davet etmesi falan kötü niyetli olduğunu düşündürmedi bana bu durumlar ama gerçekte nasıl bilemem tabiki

Çok da büyütülecek birşey YÖK bence.. Sürekli birlikte yaşanmayacaksa idare edilebilir. Yaşlılar söylenir öyle herşeye. Ben böyle seviyorum deyin, gülün geçin. Yapamıyorsanız da evinize geçip klimanın düğmesine basıverin. Ben öyle yapıyorum şahsen..
Ay doğru diyorsun

Çay içmemek evet abartı, o söylemekten sıkılmıyorsa sen de söylemekten sıkılma ben böyleyim diye. Ona bakarsan hamur işi de zararlı ama kendisi de yiyordur.

Ya ben de bunu yapamıyorum işte kendime de sinir oluyorum tabi
Yiyor canım yemez mi

Kendine güven de aşama aşama kazanılan birşey, hedefin hem çay içmek hem de hamur işi de zararlı ama onu tek ben yemiyorum demek olabilir. Gazan mübarek olsun :)

Doğru diyorsun valla ne yapmalıyım

Yani benim kayinvalidemin de ufak dokunuslari vardır. Başta çok yadirgadim ama sonra alıştım. Mesela sigarama çok karışır. Ah şunu icmesen olmaz mı der. Doğru valla keşke icmesem, bak sen sigara dedin aklıma geldi bi balkona çıkayım diyorum. Aslında iyiligim için söylüyor ama yasaklar tatlı işte.

Yani benim kayinvalidemin de ufak dokunuslari vardır. Başta çok yadirgadim ama sonra alıştım. Mesela sigarama çok karışır. Ah şunu icmesen olmaz mı der. Doğru valla keşke icmesem, bak sen sigara dedin aklıma geldi bi balkona çıkayım diyorum. Aslında iyiligim için söylüyor ama yasaklar tatlı işte.
Aynı durum benzer de işte ben biraz alinganim galiba

Benim de anneannem soylenir bazi seylere. Mesela sunu yemeyin cok zararli der ama her gun kizartmalari goturur. Ben de cevabini veriyorum ama tabii karismaktan vazgecmiyor.

Laf isitipte karismayi birakanlara denk gelmedim ben. Bazi insanlarin yasam tarzi bazi seylere karismak. Ozellikle kontrol manyagi olanlarda.

Benim de anneannem soylenir bazi seylere. Mesela sunu yemeyin cok zararli der ama her gun kizartmalari goturur. Ben de cevabini veriyorum ama tabii karismaktan vazgecmiyor.

Laf isitipte karismayi birakanlara denk gelmedim ben. Bazi insanlarin yasam tarzi bazi seylere karismak. Ozellikle kontrol manyagi olanlarda.
Aynen öyle kontrol manyağı tam üstüne basınız herşey i kontrol etmek istiyor çünkü birkac başka durumlarına da şahit oldum

Back
X