• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kV lafları batar mi?

Evet tabi sağlık için uyarısı olduğunu biliyoruz ama işte defasında söyleyince bunaltti beni sanırım
Nasil annelerimiz sagligimiz icin bizi aman kizim sıkı giyin ùsutme,şunu ye bunu yeme zararli vs der defalarca.. bu da onun gibi bir sey olsa gerek :)

Şeker zararlı da cay çok mu faydalı sanki yahu.. İçinde bi vitamin yok mineral yok protein yok gereksiz bi içecek böyle söyle kaynanana en azından şeker atınca düşen şekerimi düzeltiyor deyiver.. Altlı ustlu oturmaniz birlikte yiyip içmenizi gerektirmez sürekli kendi evinde yap yemeğini ye sonuçta herkesin damak zevki farklı ve eşinin senin yemeklerine alışması gerek KV nin değil hiçbirşeyi ona begendirmek zorunda değilsin
bal keyfine evinde..

Merhaba hanımlar yaşagim stres i anlatacak kimse yok bir sizle paylaşayım dedim. Çünkü kV muhabbet i ni yakın lar imla konuşmak iyi olmuyor. KV yaylaevi nin alt katını yaptırdı ilkin kızını oturacak ti ama kızı ayrılınca o tek siz çocuklusunuz siz oturun dedi bizde malum sıcak lardan kaçmak adına yaylaevi ne yerleştik. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum altlı ustluyuz yemekleri genelde beraber yiyoruz her ne kadar onlar in Yemekültür üne ayak uydurmaya çalışsam da her zaman yapamıyorum. KV de bunu her fırsatta söylüyor bende sinir oluyorum ama cevap da vermiyorum. Yaşına hürmet ederek susuyorum ama bu da beni içten içe yıpraiyor. Mesela 1 örnek vereyim ben çayı l kup sekerli içerim. Kendisi şeker kullanmaz. Her çay içmeye bunu söyle r yeter artık bırak şeker zararlı vs bugün de şeker i ben torunuma getirdim sana değil dedi. Öyle canım sıkıldı ki.çok mu abartiyorum ama üzüldüm yani. Birşey demedim ama bir daha çay içmemeğe karar verdim.

Aslinda bence bunda pek buyutulecek bir sey yok. Benim kv de cayi kahveyi sekersiz icer. Kp de ayni sekilde. Ben de tam tersine sekerli severim. Her seferinde bana da der seker zararli sen de oyle yap alisirsin. Oyle sekerli icince tadini nasil alabiliyorsun filan. Aslinda iyiligim icin diyor biliyorum ama en sonunda dayanamadim, valla bi cay kahve keyfim var gun icinde ondan da feragat edemeyecegim annecim dedim guzellikle. O gunden sonra o da israri kesti zaten sorun kalmadi :)

Anne rahatsız oluyorum, böyle söyleme sürekli desen ne der sence?

e bir kutu kesme şeker alın kendinize..
herkes sağlığın için söylüyor demişte bana pek öyle gelmedi ne demek ben onu sana değil torunuma getirmiştim baya baya bitecek diye aklı çıkıyor ..

Banada başa lafları batardı. Batıyor maalesef. Sizde uygun bir sekilde cevabini verin fazla sekerin zarari yok diye. Cayi kahbeyi sekersiz icenler nedense bi takdir bekler hep sanirsin full healthy life yasiyorlar:/....ben basta cok kv laflarina takilirdim.oda kaale alindigini hissederdi. Uc senedir evligim.en son gittigimde kendime dedim ki birak konusursa konussun sen arka planda dur her lafa atlama bi konu hakkinda birsey soylerse sen gicik olureqn belli etme eger sana direk soylemiyosa filan. Gercekten cok faydasini gordum baya iyi anlastik diyebilirim.

Back
X