- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Kendi kızı için söylüyordur.Iyi akşamlar kk.size bişey danışmak istiyorum. Esimin kuzeni var kiz küçük şımarmışlar ne istiyosa yapmışlar simdide evlenmk istiyo yasi 19 bu arada,ben daha öncesinde uyardım ki uyaranlarda oldu dinlemiyo malum bu yaşta göz kör oluyo. Şimdi beni ilgilenlendiren kısma gelince, zamnında bende böyle bi hata yaptım 19 nisan 20de evlendim. Neyse şükür iyi giden bi evliligim var yasim 23.Bu kızı sozlencek şu ara konusu çok geciyo. Yanımda sürekli ağza alinmicak hakaretler ediyo kv,
ama şok oluyorum neler neler.en masumu rahatlık batmış vs. Kii bu benim kibarlastirdigim hali..e bu böyle söyledikçe ben uzerime alınıyorum,çok zoruma gidiyo laflar ağır olduğu için, yaşının küçüklüğünden kaynaklı rahatsiz olduğunu belirtiyo.sizce bana gönderme yapiyomu,bilerekmi yapiyo çok sınır oluyorum.bidaha dediğinde cevap vermelimiyim. Yoksa boş yere kuruntumu yapıyorum? (masum bin insan değil kendisi,çok fenadır normalde zamanında olsun istemedi zaten ama kapandı gitti benim konum)
Esimde ayni seyi soyuluyor ayni yasta kzii var o ornek almasin diye söylüyordur diyo ama,normalde nasıl bi insan olduğunu bildiğim için alındım.Kendi kızı için söylüyordur.
Her söyleneni üzerinize almayın.
Ben kizi zaten kendimden ornek vererek cok uyardım. Ayni sekilde gorumcemede anlatirim asla boyle hatalr yapma diyeKadının içi yanıyor bir cahili yanlış yoldan döndürmeye çalışırken niye üzerinize alindiniz ki? Ben olsam bak ben de zamanında böyle hata yaptim,sonucu şöyle oldu diye kendimden örnek verirdim.
Tesekkur ederim, haklisiniz sanirim bos kuruntu benimkiKadın da uzulur kızı için . Bence hiç üstünüze alınıp da kruuntu yapmayin . Böyle böyle kendinizi doldurursunuz boşuna zihninizi yipratirsiniz. İsterse size demiş olsun ne olacak mutlu yuvanız varsa eşiniz sizi seviyorsa arkanizdaysa başkalarının dedkleri bir kulaginizdan girsin digerinden çıksın . İstediği kadar fena olsun eşiniz sizi seviyorsa gerisini unutun
Tabi ki canım hiç duymayın .laf da çarpsa gülün geçin . İnsanın eşi anlamayinca kvalidenin yaptigi her şey çok agirina gidiyo sürekli onu dusunuyor ama maşallah güzel yuvanız varsa hiç huzurunuzu bozmayın eşinizi de kendinizi de doldurmayın derim . Kendi yuvanıza odaklanınTesekkur ederim, haklisiniz sanirim bos kuruntu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?