- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Iyi akşamlar kk.size bişey danışmak istiyorum. Esimin kuzeni var kiz küçük şımarmışlar ne istiyosa yapmışlar simdide evlenmk istiyo yasi 19 bu arada,ben daha öncesinde uyardım ki uyaranlarda oldu dinlemiyo malum bu yaşta göz kör oluyo. Şimdi beni ilgilenlendiren kısma gelince, zamnında bende böyle bi hata yaptım 19 nisan 20de evlendim. Neyse şükür iyi giden bi evliligim var yasim 23.Bu kızı sozlencek şu ara konusu çok geciyo. Yanımda sürekli ağza alinmicak hakaretler ediyo kv,
ama şok oluyorum neler neler.en masumu rahatlık batmış vs. Kii bu benim kibarlastirdigim hali..e bu böyle söyledikçe ben uzerime alınıyorum,çok zoruma gidiyo laflar ağır olduğu için, yaşının küçüklüğünden kaynaklı rahatsiz olduğunu belirtiyo.sizce bana gönderme yapiyomu,bilerekmi yapiyo çok sınır oluyorum.bidaha dediğinde cevap vermelimiyim. Yoksa boş yere kuruntumu yapıyorum? (masum bin insan değil kendisi,çok fenadır normalde zamanında olsun istemedi zaten ama kapandı gitti benim konum)
ama şok oluyorum neler neler.en masumu rahatlık batmış vs. Kii bu benim kibarlastirdigim hali..e bu böyle söyledikçe ben uzerime alınıyorum,çok zoruma gidiyo laflar ağır olduğu için, yaşının küçüklüğünden kaynaklı rahatsiz olduğunu belirtiyo.sizce bana gönderme yapiyomu,bilerekmi yapiyo çok sınır oluyorum.bidaha dediğinde cevap vermelimiyim. Yoksa boş yere kuruntumu yapıyorum? (masum bin insan değil kendisi,çok fenadır normalde zamanında olsun istemedi zaten ama kapandı gitti benim konum)