Kv mi biz umreye göndercekmişiz haberim yok

Umreye göndermek isteyen versin parasını da, ay şakalara gel :)
Açıkçası ben para konulu şakaları sündüre sündüre yapanlara oldukça sinir olurum, hadsiz bulurum.
Benzerlerini yaşadık, bazı dış kapının dış mandalı akrabaların düşük iqlu esprilerine, emrivakilerine maruz kaldık.
Oysa öyle aman aman bi varlığımız da yok ama göze batıyormuş demek ki, bunu anlıyorsun.

Açıkçası ben lafımı esirgemiyorum bu şekilde hadsizlik yapanlara artık, akrabaymış filan fark etmiyor.
Çünkü onlar gülüp eğlenirken ben sinir yıpratmaktan bıktım.
Yeri geliyor "Kimse benim paramla hibe yapmasın!" diyorum sert çıkıyorum, yeri geliyor "İşten artmaz dişten artar derler,biraz totonuzu sıkın sizin de olsun" deyip esprilerini ağzına tıkıyorum gülerek.
Bi yere gidilecekse ve (onlara da olduğu halde) "Ehehe size koymaz" diye bizim araba öne sürülüyorsa "Hee koymaz bizim arabanın deposu musluktan doluyor çünkü, hangi gezegende yaşıyorsunuz siz?" diye indiriyorum. Biz kendi çapımızda çektiğimiz sıkıntıları kimseye belli etmediğimizden mi ne, tepemize binme derdinde bazıları...

Ay sinirlendim :KK70:

Ben olsam çok sevinirdim. Para yokmuş, öyle araya sıkıştırmış kadın utanıp. Sevaptır bişey değil. Takılmayın gerisine

Para yoksa eşiniz zaten gönderemez, öyle telefon parası gibi 1000-2000 Tl ile olmuyor.
Her duyduğunuzu ciddiye alıp boşyere sinilerinizi yıpratmayın.

Kıskançlık mevzusunu anlamadım.

İnşaallah cnm allah kabul etsin inş bizlerede nasip etsin
Kaynımın yaptığı kvmin söylediği zoruma gitti bir değil iki değil biz zaten düşünüyoruz durumumuz olduğu takdirde gitmeyi inş ama şuan okadar masrafın altına giremeyiz kaldıki bu kaynım evli görümcelerimden birinide göndermek istiyo parasını eşimin karşılaması şartıyla

fazla akıllı kaynın var..umarım eşin farkındadır..

maddi imkanlarınız nasıl bilemiyorum keşke olsada anne babaya en azından bukadarlık jestler yapılsa. Ama sizin durumunuza bende sinir olurdum abi göndermek isteyip paranın eşinizden çıkması tuhaf.Kendi yapacağı sözleri versin kaynınız eşinizin bütçesi üzerinden sözler vermesi yanlış

lafı kaynınız etmiş kabak niye kayınvalidenizin başına patladı anlamadım

Telefon almak ile bu söylediğiniz denk gelmiştir. Bir yarış görmedim ben ortada.

Durumunuz varsa bir evlat olarak tabiki yollayın.
Kimin söylediği önemli olmasın bu noktada sizin için.

Patavatsız kayın.

Önemsemeyin, paranız olursa göndericekmişsiniz zaten.

Hiiiiç umursamayın bile, siz de gülün geçin ;)

O değil de kaynının gözü açık başka mevzularda da hep kocanızı öne atacak gibi gözüküyor, taşın altına elini koyan tiplerde değil

Alt tarafı şaka yapmış oğluna. Resmen cimbizla seçmişsiniz. 40 yıl düşünsem böyle şeyler aklıma gelmez. Eşim isterse annesine araba alsın banane ki kendi parası.. burası 'bir derdim var :( ' değil de 'bir kv var' :mad: bölümü olmaliymis.

Siz su koltuk yikatma sakasi yuzunden esinden duymadigi kalmayan arkadaş değil misiniz?
100 lira icin kiyameti koparan es simdi annesini umreye yollayamaz herhalde?

Alt tarafı şaka yapmış oğluna. Resmen cimbizla seçmişsiniz. 40 yıl düşünsem böyle şeyler aklıma gelmez. Eşim isterse annesine araba alsın banane ki kendi parası.. burası 'bir derdim var :KK43: ' değil de 'bir kv var' :mad: bölümü olmaliymis.

Ne şakası ? Gerçek bu

Siz su koltuk yikatma sakasi yuzunden esinden duymadigi kalmayan arkadaş değil misiniz?
100 lira icin kiyameti koparan es simdi annesini umreye yollayamaz herhalde?

Ya sormayın . Allahtan o konuyu atlattıkta şimdide bu çıktı Allah versin tabi göndercez bizde gidicez inşallah ama bu emrivakilerden nefret ediyorum bizim adımıza nasıl karar verirler

Back
X