• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv mi haset ben mi fesatttt

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???

Yoksa ben mi fesatım.

3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.

Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.

Ve de hani o sıçaklık banada geçti.

Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.

Hııııı hadi gözün aydın.

Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.

Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.

Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..

Benim kayınvalide de bi şey alma ben 9 aylık ölü doğum yaptım demişti. Yani hamile bi kadına en son denecek laf bunlar ama napıcaksın hı de geç gitsin sen bildiğini yap yine. Çok dikkatli ol özellikle 3 ayın dolana kadar canım hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun.

Yani yanılmamışım bnde acaba benmi kötü düşünüyorum diyordum

Boşver onu canım hiç takma kafana. Gözünüz aydın bu arada, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Tadını çıkar gebeliğinin ve bebeğini üzme. Sizi üzenlere de fırsat verme :)

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın Bebeğinizi.
KV de biraz fesatlık var sanırım, umursamaya değmez. Siz sevdiklerinizle paylaşıp mutlu olmuşsunuz, hiç bozmayın.

Benm kv bana gerile gerile gez evinde dedi şimdi de benm müsadem olmadan çocuklr hakkında yorum yapmz herşeyin zamanı var salla gitsin önmseme bile

Terbiyesizin dedigine bak havalara ucucaga zamanda oylre mi denir ama bazi insanlar cok fesat yapcak bisey yok sen saglikla al kucagina cnm bende hamileyim 2 bucuk aylik Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin olumsuz yorumlarada he de gec

saglikla Hayirla kucagina al. gebesin keyfini cikar kafana takma. benim kv nin.bir akrabasi da dogumuma haftalar kala olu dogumunu anlatmisti :) insanlar boyke bosver sen.

benim de ilk gebeliğim düşükle sonlandı. tekrar hamile kalana kadar birkaç ay geçti. kayınvalidem ve görümcemin ağzından
"ay sana da söylemek istemiyoruz ama bilmem kim de hamileymiş, -aa duydun mu bak ikizleri olacakmış, ay şimdi sen üzülürsün tüh söylemese miydik? - şeyimin şeyini gördüm, karnı baya çıkmış, seninleymiş hamileliği"
gibi laflar sürekli çıktı.. beni özellikle acıtmak mı istediler, ben mi çok alıngandım hala karar veremedim.

boşverin gitsin..

tabiki haset
ona inat full mutlu gezin sakın eşinize de şikayet etmeyin
gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınızda görmenizi nasip etsin

bu arada içinize dert olur durursa gülerek ama sende anne istemiyorsun sanki torunu
habire kötü konuşuyorsun falan filan dersiniz de bence gerekmez

Öncelikle hayırlı olsun.
Şahsen en azından ilk üç ayı bitirene kadar bir gebeliğin kimse ile paylaşılmaması gerektiğini düşünen biriyim.
Her ihtimale karşı çok çabuk bağlanmayın diye söylemiş de olabilir ama kvnizin yaptığının dangalaklık olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum. İyi niyetle bile olsa söylenmeyecek bir laf.

Kıskançlığını bilemem de, dangalak yani.
Takılmayın.

bir sey kv de ki ama esinin yaninda de anne torunun olmasina sevindin mi de bakalim ne diyecek

hadi diğerleri neyse de -herkes aynı biçimde sevinemez- düşük muhabbeti ne gereksiz ya.

ben hamile olucam biri bana bu lafı dieycek. hmm ok demem çemkiririm yüzüne.

Ay şaka gibi yahu. Siz de hiçbir haberi vermeyin haset cadiya. Hayır sizin aileniz de abartmis biraz ama bu kV gerçekten de haset

Tipik kayinvalide halleri..
Cok takmayin kafaniza ve bebeginize odaklanin.
Herkes bir degil malesef.

Benim kayinvalidem de komik hal ve hareketlerde bulunmustu.
Gel - gec durumlar bunlar, kalbinizi karartmayin bosyere.
Bosverin gitsin.

Back
X