• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv mi haset ben mi fesatttt

Ay şaka gibi yahu. Siz de hiçbir haberi vermeyin haset cadiya. Hayır sizin aileniz de abartmis biraz ama bu kV gerçekten de haset

Yani abartmış sayılmaz aslında çünkü ailemden çok uzak bir şehire gelin geldim
Birde en batıdan en doğuya
Vede kv nin yaptıklarını da bildikleri içşn üzülüp duracağına bi çoçuğun olsun kafa dagıtırsın diye düşündüler hep .
Hadi buda bir yana ben çoçuk çok seven biriyim yeğenlerim ile aram harika dır.
Benim için sevindiler aslnda kv yi kafana takıp üzüleceğiine bebeğin le ilgilenirsin.
Vede son olarak çoçuk çok seven bi ailem var 6 torunu var babamın hepsine öyle ayrı düşkündürki annm babam maşşallah gören imrenirrrrr

Bi daha böyle bişey yaparsa" anne sen sevinmedigini belli ediyorsun bari oğlunun yaninda mutlu görün olurmu? de bak napiyo o zaman. sinirlendim ya. insanin gelinini sevmez anlarım da ortada torun var. yada sizi o kadar benimsememis ve o kadar istemiyorki bebek lafini duyunca o aileye dahada baglandiginiz gercegini yediremedi. bilmis bilmis yorum yaparsada birakin yapsin. o sizin yaninizda bu mubabbetlere girincede konuyu degistirin ortaya atin bisey misal haberleri izliyorsaniz ona yorum yapin filan. sinir oldum ben resmen

agzından çıksın koynuna girsin diye bir laf var , kv tam onluk olmuş bune yaaa 3 aylık düşürdü demek nedemek
kalp kötü hayatım , allah herkesin kalbine göre versin de

Yani abartmış sayılmaz aslında çünkü ailemden çok uzak bir şehire gelin geldim
Birde en batıdan en doğuya
Vede kv nin yaptıklarını da bildikleri içşn üzülüp duracağına bi çoçuğun olsun kafa dagıtırsın diye düşündüler hep .
Hadi buda bir yana ben çoçuk çok seven biriyim yeğenlerim ile aram harika dır.
Benim için sevindiler aslnda kv yi kafana takıp üzüleceğiine bebeğin le ilgilenirsin.
Vede son olarak çoçuk çok seven bi ailem var 6 torunu var babamın hepsine öyle ayrı düşkündürki annm babam maşşallah gören imrenirrrrr
Çocuk olsun da kafayı dagitayim diye düşünmeyin hiç böyle bir kV varken o çocuğa karismadan duramaz. Fazla karismamasi gerektiğini usulünce belli edin bence. Ayrıca kusabilirsiniz ben kusmaktan ilk 3 ayda 4 kilo vermiştim gayet de sağlıklı çocuk doğurdum siz o haset cadiya bakmayın

Ben çokta hamileliğin yeni olduğu dönemde hediyeler eşyalar alınmasına karşıyım, daha erken yani. Hele bir cinsiyet öğrenilsn, riskli zamanlar atlatılsın tamam sevinilecek bir olay ama çok abartmaya da gerek yok. Kaynananızın davul zurna çaldırması gerekmiyor. Tamam düşük yapan birini demesi hoş değil ama illa size laf dokundurmak için dememiş olabilir bizim gelinimizde hamile daha pek bir şey almıyoruz. Çok takmayın eğer büyütür herşeyi sorun ederseniz aranızdaki ilişki yürümez ne düşünürse düşünsün eşiniz ilgilendirir sizi torunu olacak sonuçta neden bir şey olsun istesin ki.

Gözünüz aydın olsun,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi..
Domdon k.valide fesatlığın dibine vurmuş resmen..
Torun bu başka birşey değil,sevineceği yerde lafları sokmuş..

Annemin komşusu dua ediyormuş keşke şu gelinin çocuğu olmasada boşatsam oğluma Yeni gelin alsam diye :( bunu duyduğuktan sonra sen fesatsın demek acımazsızlık olur bence kayınvalide bayağı kıskanmış yazık acıyorum böylelerine
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın DOST a düşmana karşı büyütürsün :))

Kızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???

Yoksa ben mi fesatım.

3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.

Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.

Ve de hani o sıçaklık banada geçti.

Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.

Hııııı hadi gözün aydın.

Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.

Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.

Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..
fesat evet

hepsi aynı bunların valla :))))

oğulları baba olacak diye ödleri kopuyor

kızları hamıle kalınca havalara ucuyor

çatlıyo kıskançlıktan şekerim ne olacak:KK73:Hamileliğin süresince sana şu cümleyi de kuracak hazır ol '' Sanki dünyadaki tek hamile o'' :KK39:

Kv fesat. Zalim kv.:confused:Her aklina esen fikir verir, sacma bir laf soyler dusuncesi ile bazi kisilere doguma yakin bir tarihte bazi kisilere de dogumdan sonra soyledim hamile oldugumu (aile ve esimin ailesi dahil). Cok cok rahat ettim. Yine bebek beklersem aynisini yapmayi dusunuyorum. Sizi de cok cok tebrik ederim. En guzelnsekilde bebisinizi kucaginiza almanizi dilerim.:KK36:

Aranız iyi değilmiş, o yüzden sevinmemiştir.
Siz iyiyseniz sorun yok. Sevinse ne olur sevinmese ne olur.

Benim kayınvalide de bi şey alma ben 9 aylık ölü doğum yaptım demişti. Yani hamile bi kadına en son denecek laf bunlar ama napıcaksın hı de geç gitsin sen bildiğini yap yine. Çok dikkatli ol özellikle 3 ayın dolana kadar canım hayırlı olsun kucağın bebekle dolsun.
Benimkide buna benzer birşey demişti, eğitim vardi onlarin yaşadigi şehirde bikac ay kaldik bu sozden sonra hiç odadan cikmadim... tansiyon vs sorunlarım vardi böyle sacmaliklari dinlemek istemedim

Kızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???

Yoksa ben mi fesatım.

3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.

Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.

Ve de hani o sıçaklık banada geçti.

Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.

Hııııı hadi gözün aydın.

Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.

Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.

Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..

Kv haset . ayrıca hamilelikte kusmak kadar doğal bişey yoktur . bol bol dinlen takma kimseyi . bu arada bulantı kusma herşeyin yolunda gittiğinin habercisidir :) üzme kendini

Benimkide buna benzer birşey demişti, eğitim vardi onlarin yaşadigi şehirde bikac ay kaldik bu sozden sonra hiç odadan cikmadim... tansiyon vs sorunlarım vardi böyle sacmaliklari dinlemek istemedim
Aman boş boğazlıktan söylüyolar hem bana alma bi şey ölü doğum yapabilirsine getirdi sonra da ben alma bi şey her şeyini aldım dememe rağmen alıp alıp kıyafet getiriyo. Ama hakkım olsun sürekli çocuğu dinliyorum öldü mü kaldı mı diye, karnımı ovuyorum ovunca hareket ediyo diye öyle işte.

Ne siz fesatsınız.Ne de kv'niz haset ....
Bebeginizin tadını çıkarın. Burada fikir almanız da açıkçası " hamile bir kadına bu laf söylenir mi " ile aynı şey. Olumsuz yorumlar sizi daha da sıkıntıya sokacaktır.
Duyma , görme, söyleme ... :anne:

Dünyadaki tek hamile o mu herkesin çocuğu oluyor.Çok kusuyosun kesin çocukta bir sorun var.Bunlar hamileyken kayınvalideden ve kayınpederden duyduklarımdan sadece birkaçı 9 ay boyunca ve lohusalıkta yasattıkları da cabası.
Benim ailemin yasadığı sevincin coskunun on da birini onlarda görmedim.Bunu neden yaptıklarını hala anlayabilmiş değilim onun için canını sıkma hamileliğinin tadını cıkar İnşaallah sağ salim kavusursun bebeğine.

ben de ikinci hamileliğimi söylediğimde (ilki düşüktü) kayınpeder "bizi heveslendiriyorsunuz sonra boşa çıkıyor, bu da öyle olmasın" demişti:oha:

ben kızmadım kayınpederi tanıyorum düşünmeden konuşur, kötü niyetli değil, aklına geleni pata pat söyler :110: ama sonra o gebeliğim de kürtajla sonlandı. 3. kere hamile kaldığımda da kimseye söylemedim artık. ama o da düştü :KK14:

kaynanam da "doğsaydı şimdi 1 yaşında olacaktı değil mi?" demişti:KK57: orda baya gözlerim falan doldu, eşim bizim dışarda işimiz var hadi görüşürüz dedi aldı çıkardı beni hemen evden.

şimdi hamile kalırsam karnım çıkana kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye. hani ilk 3 ay olayını bile geçtim :KK48:

Back
X