Arkadaşlar geçenlerde kvle ve eşimle beraber düğüne gittik . düğünde kv min arkadaşıyla aynı masada oturduk ilk başta selamlaştık nasılsın iyimisin muhabbeti falan filan işte geniş masa olduğu içn ben karşılarındaydım eşimle yanyana oturdum kvle arkadaşı çok konuştular bende hiç tanımıyorum kv min arkadaşını evime gelmişliğide yok onlara gitmişliğimde yok kvye ben gelinden çok korktum demiş gelin hiç konuşmadı bizmle surat astı falan demiş hiç alakası yok nasıl sinrimi bozdu yani ben zaten tanımıyorum annemde gel berbaber oturalım bak bu benim arkadaşım konuşalım fanlan demedi bende doğal olarak eşimle oturdum kvde çook gülmüş bu arkaşının lafına bana anlattıkv aynen böyle dedi gelininden çok korktum bizmle hiç kouşmadı falan ama ben çok sinir oldum kadını tanımıyorum masa geniş olduğu için düğünde gürültüden zaten eşimle yan yana oturuyoruz nasıl konuşayım yani kv zaten sıkı fıkı arkadaşınla çok konuştu . Eşim bir ara beni öptü kvmin arkadaşıda gözlerini dikti baktı bize sonra eşimle dans ettik nebileyim kıskandı mı bilmiyorum neden böyle davrandı anlamıyorum kvle armızda problemler olabilir çoğu gelin gbi işte ama armızda olur biter kimseye anlatmayız yani burada kvmin arkadaşına kafayı taktım durduk yere nye konuştu dye şaşırdım kaldım kmin arkadaşı bize oturmaya gelecekmiş ona nasıl davranayım arkadaşlar gıcık oldın kadına nasıl cevap vereyim lütfen yardımcı olun