kv min arkadaşı benden çook korkmuş .. buyrun okuyun

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
Arkadaşlar geçenlerde kvle ve eşimle beraber düğüne gittik . düğünde kv min arkadaşıyla aynı masada oturduk ilk başta selamlaştık nasılsın iyimisin muhabbeti falan filan işte geniş masa olduğu içn ben karşılarındaydım eşimle yanyana oturdum kvle arkadaşı çok konuştular bende hiç tanımıyorum kv min arkadaşını evime gelmişliğide yok onlara gitmişliğimde yok kvye ben gelinden çok korktum demiş gelin hiç konuşmadı bizmle surat astı falan demiş hiç alakası yok nasıl sinrimi bozdu yani ben zaten tanımıyorum annemde gel berbaber oturalım bak bu benim arkadaşım konuşalım fanlan demedi bende doğal olarak eşimle oturdum kvde çook gülmüş bu arkaşının lafına bana anlattıkv aynen böyle dedi gelininden çok korktum bizmle hiç kouşmadı falan ama ben çok sinir oldum kadını tanımıyorum masa geniş olduğu için düğünde gürültüden zaten eşimle yan yana oturuyoruz nasıl konuşayım yani kv zaten sıkı fıkı arkadaşınla çok konuştu . Eşim bir ara beni öptü kvmin arkadaşıda gözlerini dikti baktı bize sonra eşimle dans ettik nebileyim kıskandı mı bilmiyorum neden böyle davrandı anlamıyorum kvle armızda problemler olabilir çoğu gelin gbi işte ama armızda olur biter kimseye anlatmayız yani burada kvmin arkadaşına kafayı taktım durduk yere nye konuştu dye şaşırdım kaldım kmin arkadaşı bize oturmaya gelecekmiş ona nasıl davranayım arkadaşlar gıcık oldın kadına nasıl cevap vereyim lütfen yardımcı olun

hiç takılma bence densiz bi arkadaş belli ki belki sizi kıskanmış olabilir gül geç

nasılsanız öyle davranın..illaki birşy demenize,yapmanıza gerek yok.. ön yargılı olmak ne kötü... merak etmeyin zaten sizi tanıdığında söylediğine pişman olacaktır..

Ben konuşanın kv nin arkadaşı oldugundan şüpheliyim :))

Bence kyvaliden sana gizliden mesaj vermiş.Benim eşim dostumun akrabamın oldugu yerde güleryüzlü,tatlıdilli,ilgili ol ...Kenara çekilip oturma bak LAF EDİYORLAR a getirmiş:))

Oturup konuşsan BÜYÜK KÜÇÜK BİLMEZ,ARAYA KARIŞAN GEVEZE GELİN olma olasılığın yüksekti...

Ahh bu gelin-kaynana arası düzelmez mi hiç? Kayınvaliden Gedik bulmuş doldurmuş bence:))

Bence kafana takma...80 lerden kalma adetlere göre yaşanmıyor artık.Selam verdin hal hatır sordun mu tamamdır.Düğün salonu altı üstü...gümbe de güm gümm:)))

O teyzeyi görünce sor kayınvalidenin yanında teyzecim hayırdır sen benden korkuyormussun diye ? eminim kadın affallayacaktır:))

canım kv yalan söylemez çünkü eşimin yanında dedi ve benim soracağımı bildiği içn böyle yalan hayatta söylemez

takma kafana
sen hal hatır sormuşsun tanımadagın insana daha ne yapacaksın ki
evine gelincede istedigin gibi davran

ben olsam o kadın evime geldiğinde güleryüzümü ve hizmetimi esirgemem.sonrada laf arasında teyzecim benden korkmuşsunuz aşkolsun ya ne yaptım ben size falan derdim gülerek söylerdim.

bu kv lerin işi belli olmaz.kadın ya söylemedi yada o anlamda söylememiştir.

kv arkadaşı önyargılı diyelim de ben,eşinizle birbirinizi öpmenize şaşırdım düğünün içinde.bence herşeyin yeri var diye düşünüyorum...:44:

kv arkadaşı önyargılı diyelim de ben,eşinizle birbirinizi öpmenize şaşırdım düğünün içinde.bence herşeyin yeri var diye düşünüyorum...:44:

sadece yanağımdan öptü o kadar eşimle samimi samimi konuşmamıza mı gülüşmemizemi mutlu olmamızımı kısakandı bilmiyorum

canım kv yalan söylemez çünkü eşimin yanında dedi ve benim soracağımı bildiği içn böyle yalan hayatta söylemez

:))) tamam ne güzel işte...kadın gaz vermiş,senin kayınvalide de yetiştirmiş...yalan olmasa da konu budur bence:)) aynı fkirde olmasa iki katı yaşında ki kadının lafını niye sana taşısın ki anlamsız...bence de gülüp geçmelisin...boş iş...o yaşta ki kadınlar dedikoduya daha meyilli oluyorlar.yakınlarımdan biliyorum...benim yorumum bu...üzme tatlı canını...

kv kesinlikle bu konuda yalan söylemez o akşam düğünde eşimle konuştuk gülüştük kadın bize baktı bilmiyorum neden böyle konuştuğunu

art nıyetın doruk noktası

bence hıc kafaa takma dıdısının dıdısı ne derse desın gul gec yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…