kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
siz ne diyorsunuz bu duruma??
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
siz ne diyorsunuz bu duruma??