• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv min pazar günü baskını

kv geçtiğimiz pazar öğlenüsüt evime geldi, aşağı zili ısrarla çalıyor çalıoyr çalıoyr kalktım yattığım yerden, açtım kapıları kv m gelmiş. Ne olduu sizeee tellerinize ulaşılamıyor merak ettim, kb n da merak etti, oğluma da ulaşamıyorum ne olduuu diye bi gürültüyle geldi, cumartesi oğlu ondaydı, benim işlerim vardı, gördü oğlunu pazar da öğleye kadar ulaşamadı diye evi bastı, eşim grip olmuştu, onu merak etmiş sözüm ona,
eşim de annesinni bu teleşına gerildi ve anne ne olacak allah aşkına yaa dedi, kv m de ne dese ne dese beğenirsiniz, hadi size olmadı bana oldu bize bişey oldu, evde eşi var oğlu var kapılarında arabaları var, kaç yıllık komşuları var, bize görev yüklüyor aklınca, hala çok tuhafıma gidiyor o gün yaptığı, zaten soğukdum iyice soğudum iannaın.
Siz ne diyorsunuz bu duruma??

bacım bu kaynanalar hep böle
bendede var hem beni sevmez bilirim
bissürü şeyler yaşattı
ama yakamdanda düşmezzz

onlar için egece gündüz akşam sabah
hiç bişey farketmez
yeter ki gelip nerdeler napıyolar kim var ne giymiş ne yapmış
dertleri yok

ya bende 2 erkek anasıyım allahım sen evlatlarıma sıkıntı vermemei nasip etme
yarabbim mutlu olsunlar diye bakmıyolar
ben gideyim de şu gelinin bi moralinbi alt üst edeyim diye geliyolar ben anladım artık
:6::6:

Arkadaslar,

bence konu sahibi tam derdini anlatamadi. Hemen yargilamaya koyulmayalim. Her gun her daim ailelerin ne yaptigimizi bilmesine gerek yok. Biraz nefes almaya herkezin ihtiyaci var. Sonucta acik hava hapishanesinde yasamiyoruz. Bence kayinvalidesinin tek derdi elini etegini oglundan cekememesi. Ogluna bisey olsa hasa sanki ona tekrar hayat mi vericek. Hem neymis ki hastaligi, Allah korusun olumcul hastaliga mi yakalanmis sanki oglu. Alt tarafi grip olmus.

Sevgili konu sahibi. Bence kesinlikle susmaya devap et. Kayinvaliden muhtemelen hala oglunu paylasamiyor, klasik kayinvalide sendromu yasiyor. Yapilacak bisey yok. Esinde sonucta arada kaliyor. Sen hakli bile olsan devamli dir dir edersin adam cildirir. Sen hakli bile olsun senin arkanda durmaz cunku devamli kavga etmeyi kimse sevmez. Hele de kimse annesiyle kavga etmekten hoslanmaz. Bence sen kendi hayatina odaklan. Kendi sevdigin seyleri yap. Isinde yukselmeye bak. Hayattaki doyum sadece esinle olmuyor. baska seylere de odaklan. O zaman kayinvalidenin bu yaptiklari cok batmaz.

Saglicakla kalin butun yeni gelinler

1 gün öncesinde oğlunu görmüş öğlene kadar tel. açılmadı diye (ki pazar günü çalışanlar için uyku günüdür) paldur küldür gelmesine gerek yok.o an insan müsait bi anında olmayabilir ve kapı açılmayabilir o zaman ne olcak evdelerdi kapıyı açmadılar denecek yada ortalık daha bi ayağa kaldırılacak neden kapı açılmıyor diye. annelerimiz tabi merak edecek,arayacak ama dozu kaçırmamak lazım evli barklı yetişkin insanları çocuk gibi denetlemek çok manasız benim k.vde böyle inanın bazen karşısındakinin sinirini bozmaktan başka işe yaramıyor. geçen kapıya geldi duştan çıktım bornozumu çıkardım giyincem kapıyı delicesine çalıyor çünkü biliyor ki evdeyim ama ne haldeyim bilmiyor... bornozla kapıyı açtım görsün de yanlış anlamasın diye kapıyı tam açmadım ama karşımda oturan teyzede göz ucuyla gördü beni daha onun yüzünden ne hallere düşücem acaba

Kimse sizin arkanızdan atıp tutmuyor ...madem yoruma eleştiriye açık biri değilsiniz ,ozaman konu açmayın ...hala hatanızda devam ediyorsunuz ...nekadar saygısızca bir kelime OKadın...
Ah bencillik ah..siz eşinizi sevmiyormusunuz ,OKadın işte eşinizi doğurmuş ...sebepler planında .insaf yahu

Her kadın geleceğin kaynana adayı olduğunu bilerek davranmalı. Eğer siz ev numaranızı vermezsiniz cebinize de ulaşamıyorsa ne yapacak kadın oğlu hastaymış eve gelmiş. Neden sadece kendi annenizle konuşmak için eve telefon bağlattınız anlamadım. Eşiniz ağaç kovuğundan mı çıktı. Anlaşamazsınız, görüşmek istemezsiniz o ayrı ama o sizin eşinizin annesi ne olursa olsun merak edince aramak hakkı. Bir dakika der verirsin oğluna telefonu konuşur. Ne güzel dünya kendi annem değerli, kocamın annesi öteye ev telefonu vermeye bile değmez. O zaman nasıl haberi olacak sizden. İleride sizin oğlunuzun eşi de sizinle anlaşamadığı için evinin telefonunu "o kadın" a vermek istemiyorum derse, cepleri kapatırsa merak etseniz ne yapacaksınız ve vereceği cevap aklımda değil anne numara dese naparsınız. Ektiğimi biçiyorum dersiniz.

bu ilk değil daha önce de telle yapmıştı hem de öğleden önce, oğlum açmadı telini ne oldu diye beni aramıştı, biz daha yeni kahvaltıdan kalkmıştık teller diğer odadaydı ve duymamışız, bunu bir kaç defa yaptı öğleden önce, şimdi de kapıya geldi, haftasonu elimizi eteğimizi acil bir durum yoksa öğlene kadar herşeyden çekme lüksümüz yok mu,
eşim de ben de çok yoğun çalışıyoruz

Öğleden önce aramış sabahın köründe değil ki nasıl duyulmuyor telefonlar haftasonunuz var diye aramaya hakları yok mu bir nasılsınız diyecekler 2 kelam edecekler diye haftasonu keyfiniz mi bozuluyor Allah aşkına ama kendi anneniz arasa koşa koşa açarsınız duymamazlık etmezsiniz. Haftasonu keyfim bozuluyor demezsiniz dimi. Ne kadar yoğun çalışırsanız çalışın eşinizin ailesine gelince rahatsız edilmek istemiyorum, kendi ailenize gelince ev telini veririm istediği zaman arar. Ne kadar ayrımcısınız bir alo demekle yorulmazsınız herhalde ize yemeğe gelen evine işe çağıran yok ki. Ama ne yapsalar gözünüze batacak belli ki. Dün bir dizi film vardı orada adam oğlunu yediriyor içiriyor kız evlatlarını hor görüyordu herşeyi de oğlunun üzerine yapıyordu ama evlendiği kız ailesinden soğutuyor, yıldönümlerini kutlamaya bir kahve içmeye gelen eşinin ailesini kapı dışarı ediyordu. Oğlu küçükken annesi bir laf ediyordu oğlum var deme el koynuna girmeden diye ne kadar haklı bir söz. Siz anlaşamasanız bile eşinizi onlardan uzaklaştırmaya, haber almalarını engelleme lüksünüz de yok.

neden bu kadar üstüne gitmişsiniz konu sahibinin. sürekli arayıp rahatsız ediyormuş ev telini de verse habire evdeler mi değiller mi kontrol edecek. oğlu grip diye de sabahın köründe sürekli aranmz artık onlar evli ve onlarn ayrı bir yaşamı olduğuna saygı duymaları lazım

yaa bende seneye evlenicem ve en korktuğum ve istemediğim şeylerden biri kv nin habersizce gelmesi.bunu önlemek için baştan laf çarpıtmak gerekmi sizce??

Herkes konu sahibinin üzerine gitmiş zaten konu sahibi de sinir anıyla yazmış o kadın diye.Benim böyle sorunum olmadı ama empati yaptım gerçekten insan sinirden çıldırır.Eğer oğlunu hala çocuk olarak görüyorsa evlendirmesin o halde oğlucuğunu.Artık bu kişiler evlenmiş yuvalarını kurmuş insanlar konu sahibi eşine bakabilir..Ne bu böyle sanki kundakta bebekmi? Ayrıca gece görüşmüş işte oğluyla ciddi bir rahatsızlığı da yokmuş.Bende ileride kayınvalide olacağım ama bu bana oğlumun veya kızımın evine paldur küldür gitmek saygısızlık etme hakkını vermez...

Son düzenleme:
konu sahibi cevap versin neden o kadın diye yazdı merak ettim yani hiçmi anne demiyor kvsinle konuşurken. kvni sevmesende ona anne demelisin çünkü senin sevdiğin kocanın annesi.. ya bak bende çalışıyorum seni anlıyorum bence sen sinir olduğun için böyle yazdın burda kendini eksik ifade ettin dye düşünüyorum. arkadaşlar sizlerde bu yazımı okuyun . benim annem kayınvalide gelini çalıştığı için rahatsız etmez hele pazar günü hiç rahatsız etmedi. biliyor çünkü bunlar karı koca çalışıyor diye hiç rahatsız etmez. yani gelini çalışmasada rahatsız etmez hele pazar günü ise ...anneme yada babama kötü bşi olur ozaman arar ama onun dışında yok sizi merak ettik yok telofunun kapalıydıda diye hiç rahatsız etmemişlerdir.konu sahibi seni anlıyorum sen bu konuda haklısın ama o kadın derken biraz düşünmelisin.tamm senin kv düşünememiş bir yapar 2 yapar 3 de tak eder atık öyleyse bilemem . benim annem gbi düşünenlerde var kendi işine göre düşünenlerde var . yani burdaki arkadaşlar yazmış ne olacak geldiyse bi pazar ya kötü bir şey olduğunu düşünmüştür kv niz dye olabilir evt arkadaşların yazdığı gbi böyle düşünmüş olabilir yada kvniz düşüncesiz olabilir ... ama ''dün akşam oğlunu'' gördü yazmışsınız. gördüyse ve sizin çaıştığınızı biliyorsa pazar günü sizi rahatsız etmemesi lazım çünkü düşünceli bir anne böyle olmalı..doğru olan budur .

Siz ne kadar iyi, ne kadar hoşgörülü, ne kadar mükemmel olursanız olun. Bir gün gelinizin yada damadınızın yanında "o kadın" olacağınızı hiç unutmayın.

Çünkü bu dünyada kim ne ekerse onu biçiyor, bizlerin adaleti yok ama yaradanın öyle bir adaleti var ki...

Ne alakası var ortada bir aile var, oğlu da olsa bir hayata saygı duymali. Kimse annesini çöpe Atsiin demiyor daha önceki gün ordaymis. Evlat evlatliğini yapacak tabi ki. Nereden çıktı adalet simdi ne alakası var. Evet birgün bende KV olacağım ben KV mi seviyorum çünkü o şekilde davrandı, bende gelinime güzel davranirsam bende sevilirim. Bun ragmen sevmezse kendi bilir. Tepelerine binmem gerekmez illa..

Back
X