• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin bana ve esime sormadan bize gelip yerlesmesi...

Her hayat farklı her insan farklı
Biz sana niye oturdun da demiyoruz
Ama sen herkese kendi fikrini dayatma peşindesin
Şükretsin kocası diretmiyo ne demek, demek ki diretebilir
Yaygara koparmasın, kocası bilmem neresine tekme basar ne demek. Kayınvalide bile böyle fişeklemiyordur oğlunu yani pes cidden
hayatım sen sevgili çekirgenin bayiliğini almış başka birimisin, bu forumla yeni mi tanıştın?
pes yahu bin tane konu var, bu tarz hiç mi görmedin..maşallah nickinin hakkını veriyorsun halbuki tatlım

Bu kıza sunulan gerekçe ne, mecbur mu birlikte yaşamaya, elin oğlu k.çına tekmeyi basar diye korkutalım mı biz de

Benim Annem henüz 46 yaşında, eli ayağı tutuyo, emrivaki yapıp böyle bir işe girse başta ben kızarım, ki zaten annem istenmediğini bile bile durmaz, surat asıyorum diyo konu sahibi daha ne yapsın,hasta olsa anlıcam

Resmen evlenmeden önce planlamıs kadın, kıza söylese ben evlenince sizinle yaşıcam diye belki kız evlenmicekti bile, nerden bakarsan bak nahoş bir durum, resmen planlı, oğlan askerden gelir sevgilisiyle yaşar ben gelinle yaşarım böyle yuvarlanır gideriz gelin kimin iti ne sorcam ona mantığı bu
kayınvalidesi afedersin fenalık fesatlık yapıyorsa, kendi alsın kocasını kayınANNEsini açıkça konuşsun.
herkes yürek yemiş burda ama dürüstlükden bi haber, arkadan döndür gitsin.beraber oturmasınlar orda hemfikiriz ama bu kadar da alçalmasınlar (karşılıklı) ok anladık inşallah.

hayatım sen sevgili çekirgenin bayiliğini almış başka birimisin, bu forumla yeni mi tanıştın?
pes yahu bin tane konu var, bu tarz hiç mi görmedin..maşallah nickinin hakkını veriyorsun halbuki tatlım
Sende verecek cevap bulamayınca nickime takıyorsun yahu sen benim asıl zıplamalarımı görmedin üstelik :KK69:

İsterse iki bin tane olsun hepsine yaptığım yorum aynı
Bu hayatı kendine nasıl layık görüyorsan öyle yaşarsın
İstemiyorsan net ol sus pus olup kendi hayatında misafir olma vb.
Sen sus pus olmuşsun diye herkes olamaz çokricaetcem adlı üye sende nickinle azıcık ta olsa uyuşabilsen keşke, basar bilmem nerene tekmeyi ne demektir yahu herkeste var ayak bizde basarız diyemiyosun demek ki

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok modunda o onu dedi bu bunu dedi aman o üzülmesin aman bu gerdan kırmasın diye beklersen yıl olur, isi kocana bırakma o ne desin annesine, bir aksam yemekte söyle açıkça, lafı dolandırma, siz bizimle yaşamak istiyosunuz ama benim rızam yok böyle bir evlilik istemiyorum fazla zorlarsanız bu iş biter, bize yakın bir ev tutarız yerleşirsiniz bu şekilde olmaz de

Hem kaynın askerden gelince ne olacak o da mı yerleşecek o dönmeden bir düzen kursun kendine

Bak bu benim ilk yorumum gayet dürüst olmasını salık vermişim

Sende verecek cevap bulamayınca nickime takıyorsun yahu sen benim asıl zıplamalarımı görmedin üstelik :KK69:

İsterse iki bin tane olsun hepsine yaptığım yorum aynı
Bu hayatı kendine nasıl layık görüyorsan öyle yaşarsın
İstemiyorsan net ol sus pus olup kendi hayatında misafir olma vb.
Sen sus pus olmuşsun diye herkes olamaz çokricaetcem adlı üye sende nickinle azıcık ta olsa uyuşabilsen keşke, basar bilmem nerene tekmeyi ne demektir yahu herkeste var ayak bizde basarız diyemiyosun demek ki
ben sus pus olmadım, burada konu açtım ama ben kaynanayı ne yapcan kazana mı atsam yaksam mı vs olarak değil okuduysan anlamışsındır.zaten sabrımın karşılığını çokça aldım. Allah herkesi yerinde huzurlu etsin. kendimizi denizlere atacak kadar, abartmayından yanayım o kadar sevgiyle kalın. anlaşamıyoruz

ayrıca COKRİCAETCEM aranızda organize şekilde paslaşarak biribirinizi mutlu etmeyin.ama yine de bu edişlerinize çok gülüyorum ve seviyorum sizleri.

Bizimle kalip para biriktiricekmis biraz ..surekli bahaneler uyduruyor esimi oyaliyor.ben ev bakmaya devam edicem tabiki..
kayınvalidene saray bulsan yerleşmez. bak niyeti belli. para biriktirmek. her bulduğun evde sorun bulacaktır. belli herşey. işin zor

Konu Sahibi ilk yorumumda yazdığım gibi lafı dolandırmadan anlat derdini ben böyle yaşamam de kararlı ol, yakın ama ayrı bir ev tutun tuttuk diyin çünkü onun niyeti para biriktirmekse kendi taşınmaz

ayrıca COKRİCAETCEM aranızda organize şekilde paslaşarak biribirinizi mutlu etmeyin.ama yine de bu edişlerinize çok gülüyorum ve seviyorum sizleri.
Ben sana dünden beri tek yazıyorum ve kimseye de ihtiyacım olmadığını anlamışsındır :KK53:
Parkybull'u da tanımam espri yaptı gerçek organize olan gelip burada organize oluyoruz demez dimi
Sanki mahalle kavgası var da çeteyi toplayıp geldim tenhada kıstırıyorum hey Allah'ım

ben sus pus olmadım, burada konu açtım ama ben kaynanayı ne yapcan kazana mı atsam yaksam mı vs olarak değil okuduysan anlamışsındır.zaten sabrımın karşılığını çokça aldım. Allah herkesi yerinde huzurlu etsin. kendimizi denizlere atacak kadar, abartmayından yanayım o kadar sevgiyle kalın. anlaşamıyoruz
Daha çok al inşallah sabrının karşılığını
Ama herkes senin gibi olmak zorunda değil
Anlaşmak zorunda değiliz benim yorumlarımdan alıntı yapmasan ben senin yorumlarına karışmazdım mesela
Sen ama senin gibi düşünmeyen herkesten alıntı yapıp diretmeye kalkıyorsun
Anlaşamaman çok doğal
Karşıt görüşlere tahammülün yok
Kayınvalideye ya da eşine nasıl sabretmişsin hayret

Anne siz bizm evi cok mu seviyorsunuz?
Kac ev gosterdik bir turlu begenmediniz ama bizim evde cok mutlusunuz sanirim deyin...
Evet diye atlarsa e iyi o zaman ben size bakarken kendimiz icin biseyler begendm onlara bi bakim siz kalin deyin.

Bu kıza sunulan gerekçe ne, mecbur mu birlikte yaşamaya, elin oğlu k.çına tekmeyi basar diye korkutalım mı biz de

Benim Annem henüz 46 yaşında, eli ayağı tutuyo, emrivaki yapıp böyle bir işe girse başta ben kızarım, ki zaten annem istenmediğini bile bile durmaz, surat asıyorum diyo konu sahibi daha ne yapsın,hasta olsa anlıcam

Resmen evlenmeden önce planlamıs kadın, kıza söylese ben evlenince sizinle yaşıcam diye belki kız evlenmicekti bile, nerden bakarsan bak nahoş bir durum, resmen planlı, oğlan askerden gelir sevgilisiyle yaşar ben gelinle yaşarım böyle yuvarlanır gideriz gelin kimin iti ne sorcam ona mantığı bu
asıl beraber oturma konularında ben bu tür oyunlar çeviren kaynanalardan
ilk başta kızı ayrı eviniz olacak beraber oturmayacaksınız deyip sonra gelinin evine bin türlü oyun çevirerek girmeye çalışanlardan
biliyor ki dürüstçe ben evlendikten sizin yanınızda yaşamak istiyorum dese bu devirde kolay kolay hiç kimse kabul etmez sonra gelsin hastalıklar misafirliğe geliyorum denilip 3 ay kalmalar
geçen başka yerde okumuştum gelinin evine yerleşmek için kendi evini yakanı bundan sonra hiç bir şey garip gelmez
bunun suçu da oğlunu birey olmadan yetiştirip tüm hayatına oğluşuna endeksleyip o evden gidince boşluğa düşen annelerin

Konu Sahibi ilk yorumumda yazdığım gibi lafı dolandırmadan anlat derdini ben böyle yaşamam de kararlı ol, yakın ama ayrı bir ev tutun tuttuk diyin çünkü onun niyeti para biriktirmekse kendi taşınmaz
Tabikide boyle yasayamam.kendi evimde misafir gibiyim misafirngibiyim kocamla sevgili hayati yasiyoruz.evimde hicbir sey yapasim gelmiyor temizlik vs.. Bakiyoruz hergun esimle ev henuz bulamadik ama buldugumuz gibi tasinIcak o bize emrivaki yapiyorsa bizde ona yapicaz..

kıçının kıymetini 100 yaşına gelince öyle bir anlarsınki..
uslubun yeter tam bir KAYNANA olmana güzel kardeşim.

Bundan da anlaşıldığı gibi HASTA OLMADAN sırf keyfine gelinini evine yerleşecek potansiyel var sende. Ben hasta olmazsam 100 yaşına da gelsem kimsenin huzurunu bozmam diyorum. Sen 100 yaşında kçım kıymetli olur geline baktırır hizmet ettiririm diyorsun. Kim TAM BİR CADALOZ SEVİLMEYEN YALNIZLIĞA MAHKUM BİR KAYGANA modeli sence :D

aynı semtte dahi oturmuyoruz şuanda kayınvalidemle.ama benim isteğim değildi, şartlar öyle gerektirdi.
benim kayınvalidemle oturmama zorlanmamın hiç bir gerekçesi mecburiyeti olmadığı için ben tepki gösterdim.onca düzenimi gereksiz yere bozup, küçük bir eve sığışmak üstelik kayınpeder de varken.

Siz tepki göstermişsiniz hiç bir gerekçe yok diye. E bu kızın da yok? Taaam taaam hadi hadi en güçlü sizsiniz siz kayNANAnıza karşı çıkabiliyorsunuz taaam başkaları hep zayıf :KK45:

Ayrıca Cekirgee Cekirgee adlı üyeye nickinden ötürü zıpzıp çekçek vs diyip dalga geçen biri bana üslup dersi veremez :KK14::KK14:

Ben sana dünden beri tek yazıyorum ve kimseye de ihtiyacım olmadığını anlamışsındır :KK53:
Parkybull'u da tanımam espri yaptı gerçek organize olan gelip burada organize oluyoruz demez dimi
Sanki mahalle kavgası var da çeteyi toplayıp geldim tenhada kıstırıyorum hey Allah'ım
organize ekip diyince akla ilk ben mi geliyorum çok rica ediciğim çekirge :D
arkadaşın gereksiz baskınlığına cevap verince ister istemez çete kapsamına girmişizdir..:D

Bazıları kadınların görevinin, evlendiği erkeğin arkasını toplamak, erkeği mutlu etmek, erkeğin anasını babasını kardeşini memnun etmek olarak gördüğü ve bu maksatla evlendiği için söylediklerinizi anlayacaklarını sanmıyorum. Kendine ikinci sınıf insan muamelesi yapan kadın, kendini ezdirmeyen kadın gördü mü şok oluyor tabi, kabullenemiyor, istiyor ki herkes onun gibi olsun evlenip köle gibi yaşasın.

Back
X