Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Hanımlar cmt günü eşimin köyünde düğün vardı, işten çıktık yetiştik, gitmeden eşim bileziklerini takar mısın annem bugün telefonda rica etti dedi, ben de asla gösterişi sevmediğim için eşimi reddettim, senin kararın ben sadece ilettim dedi.
Köye gittik, kv hani bileziklerin nerde dedi, kot pantolonla gitmişim oraya, fazlasıyla sporum suanki tarzima gitmez hem ben takmayı sevmiyorum dedim, elbise bile giymedim, çok yakın bir akrabamız değil dedim, giyseydin o zaman dedi, bu havada gelmeyedebilirdik ama kırmamak için iş çıkışı gelip gönül yapmaya geldik dedim. Bundan sonrakilerde takarsın o zaman dedi. Kaç yılllık evliyiz hala aynı muhabbet takmadım takmayacağım. Bu ısrar niye arkadaşlar? Artık gitmemeyi düşünüyorum. Neymiş köydekiler ne dermiş sattılar mı derlermiş, yahu satsak kime ne? Konu mankeni miyim ben, valla sıkıldım artık. Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Fikir istiyorum hanımlar. Teşekkür ederim.

Sende kabahat
Yakın akraba bile değilmiş
İş çıkışı koştur koştur ne gerek vardı
Birde üstüne laf dinlemişsin
Ben olsam gitmezdim
Bizim dugune geldikleri icin esimin hatri oldugu icin gittim, davetiye vardi sonucta. Cagirilan yere illa elbise ile iki dirhem bir çekirdek gitmek mi gerek? Adetimizi yaptık astik takimizi döndük. Düğün sahibinin ne günahı var ki?

Aynını bana yapardı kv. Hatta bi defa tartıştı benimle yolun yarısından eşime dön takılarını alcaz dedi. Dönsen de takmıycam dedim bende. 4 tane kıl gibi bizlezik taktı gösteriş yapcak ne varsa.. Hani kendi kolundaki gibi takardı 15 cmlik bilezikleri milletin gözüne sokmak istiyor zaar derdim :KK70:

Velhasılı 4 yıl battı o bilezikler kadına, en son hepsini bozdurduk hep birlikte kurtulduk derdinden.

Tınlamayın bildiğinizi okuyun.

Kayınvaliden kendi itibarını düşünüyo seni düşündüğünden değil bence çok saçma böyle şeyler eskide kaldı elalem ne der nefret ediyorum millete göre yaşamak zorunda değiliz kii spor bir giyimin üstüne şaşaalı altınmi takılır
Dimi ama?
Hey allahım, onlarda iki set üst üste takip düğüne gelen dolu. Benim asla yapmayacağım şeyler.

Bizim dugune geldikleri icin esimin hatri oldugu icin gittim, davetiye vardi sonucta. Cagirilan yere illa elbise ile iki dirhem bir çekirdek gitmek mi gerek? Adetimizi yaptık astik takimizi döndük. Düğün sahibinin ne günahı var ki?
Bence hiçbir sakıncası yok ama kv sırf bilezikler görünsün diye elbise giyseydin dediğine göre bir sonrakinde elbise giyip bilezikleri de taksın diye ricada bulunacak gibi :)

Aynını bana yapardı kv. Hatta bi defa tartıştı benimle yolun yarısından eşime dön takılarını alcaz dedi. Dönsen de takmıycam dedim bende. 4 tane kıl gibi bizlezik taktı gösteriş yapcak ne varsa.. Hani kendi kolundaki gibi takardı 15 cmlik bilezikleri milletin gözüne sokmak istiyor zaar derdim :KK70:

Velhasılı 4 yıl battı o bilezikler kadına, en son hepsini bozdurduk hep birlikte kurtulduk derdinden.

Tınlamayın bildiğinizi okuyun.
Illa satmak zorunda mıyız :) valla hepsi birbirinin aynısı. Bence çok basit muhabbetler bunlar.

Benim kayınvalidemden bahsetmişsiniz sanki :) birde onu bilezik de kesmez, kuyumcu dükkanı gibi olmam lazım çünkü tüm aile de kadınlar o şekilde gelir kınaya, düğüne.

Bende en incesinden bir alyansi olan onu bile çoğu kez takmayan bir gelin olarak kayınvalidemi her zaman deli ederim bu konuda. 8 yıldır değişmedi yine söyler bende anne artık ne zaman kabulleneceksin bu durumu der konuyu kapatırım.

Back
X