- Konu Sahibi Mihmandar_34
Hanımlar cmt günü eşimin köyünde düğün vardı, işten çıktık yetiştik, gitmeden eşim bileziklerini takar mısın annem bugün telefonda rica etti dedi, ben de asla gösterişi sevmediğim için eşimi reddettim, senin kararın ben sadece ilettim dedi.
Köye gittik, kv hani bileziklerin nerde dedi, kot pantolonla gitmişim oraya, fazlasıyla sporum suanki tarzima gitmez hem ben takmayı sevmiyorum dedim, elbise bile giymedim, çok yakın bir akrabamız değil dedim, giyseydin o zaman dedi, bu havada gelmeyedebilirdik ama kırmamak için iş çıkışı gelip gönül yapmaya geldik dedim. Bundan sonrakilerde takarsın o zaman dedi. Kaç yılllık evliyiz hala aynı muhabbet takmadım takmayacağım. Bu ısrar niye arkadaşlar? Artık gitmemeyi düşünüyorum. Neymiş köydekiler ne dermiş sattılar mı derlermiş, yahu satsak kime ne? Konu mankeni miyim ben, valla sıkıldım artık. Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Fikir istiyorum hanımlar. Teşekkür ederim.
Biz 2 sene önce 2. El. Bir araba almıştık ihtiyaç kredisi ile.
Geçen ay da sattık
Alırken nasıl aldınız demeyenler satarken vah vah tüh tüh demeye başladı
Yakın akrabalar da telefonda utanacak bişeymiş gibi seslerini alçaltıp arabayı da satmışsınız diyorlar acıyorlar halimize

Çok gülüyorum ben
Sizin bilezikler de öyle olmuş
Nefret ediyorum bu gösteriş zihniyetinden