Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

Hanımlar cmt günü eşimin köyünde düğün vardı, işten çıktık yetiştik, gitmeden eşim bileziklerini takar mısın annem bugün telefonda rica etti dedi, ben de asla gösterişi sevmediğim için eşimi reddettim, senin kararın ben sadece ilettim dedi.
Köye gittik, kv hani bileziklerin nerde dedi, kot pantolonla gitmişim oraya, fazlasıyla sporum suanki tarzima gitmez hem ben takmayı sevmiyorum dedim, elbise bile giymedim, çok yakın bir akrabamız değil dedim, giyseydin o zaman dedi, bu havada gelmeyedebilirdik ama kırmamak için iş çıkışı gelip gönül yapmaya geldik dedim. Bundan sonrakilerde takarsın o zaman dedi. Kaç yılllık evliyiz hala aynı muhabbet takmadım takmayacağım. Bu ısrar niye arkadaşlar? Artık gitmemeyi düşünüyorum. Neymiş köydekiler ne dermiş sattılar mı derlermiş, yahu satsak kime ne? Konu mankeni miyim ben, valla sıkıldım artık. Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Fikir istiyorum hanımlar. Teşekkür ederim.

Biz 2 sene önce 2. El. Bir araba almıştık ihtiyaç kredisi ile.
Geçen ay da sattık
Alırken nasıl aldınız demeyenler satarken vah vah tüh tüh demeye başladı
Yakın akrabalar da telefonda utanacak bişeymiş gibi seslerini alçaltıp arabayı da satmışsınız diyorlar acıyorlar halimize :D
Çok gülüyorum ben
Sizin bilezikler de öyle olmuş
Nefret ediyorum bu gösteriş zihniyetinden

aynılarının sahtelerini alıp taksanız bir gün aboo arkadan filancanın gelinine sahte bilezik takmışlar diye bi dedikodu kv onlarla uğraşadursun :):KK53:

Benimki de bu modelden :KK48:. Bilezik alırken şundan al da hep takarsın oturmalarda toplantılarda bize gelirken takarsın falan dedi.Tabi beni tanımıyor. Bana emrivaki yap sana hayatı dar edeyim.Ne bilezik ne yüzük ne takı seti hiçbirini takmadım. Ama inat olsun diye değil ben takı takmayı pek sevmem küpe hariç. Dünya gözüyle göremedi kadın:KK45:

vallahi sizinkiler yine iyi benim ki direk elimde gördüğünü ister . Gold gümüş taksam bile kıskanır. KV nizin kıymetini bilin. Takmıyor san bize ver demedikleri için

Tanımadığım eşimin ailesinin tarafında öyle uygun bulunmuşsa yaparım. Kendi ortamim ayridir, orası ayrıdır. İki bilezik için kv kirmam. Takarım ne olacak sanki. Bence çok abartmissiniz

Ben de hiç sevmem takı filan hatta evlilik yüzüğünü bile takmayanlardanim ama böyle şeyler için kv kirmam asla. Ne gerek var böyle şeyler için uzmeye. Annemi de kirmam kv yüzde.

Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Henuz evlenmedim amaa ayni dert bende de var, kv gosteris yapacak sanki kendisi takmis gibi. Takmadılar derlermiş, bir dahaki sefere sen takmadın zaten oglun takti diyecegim. 8😠

Takmıyorum takmayacağım sadece bir alyansımla geziyorum altın bilezik takmayı sevmiyorum kimse de zorla taktıramaz, siz de takmayın, bildiginizi okumaya devam edin.

Henuz evlenmedim amaa ayni dert bende de var, kv gosteris yapacak sanki kendisi takmis gibi. Takmadılar derlermiş, bir dahaki sefere sen takmadın zaten oglun takti diyecegim. 8😠

Takmıyorum takmayacağım sadece bir alyansımla geziyorum altın bilezik takmayı sevmiyorum kimse de zorla taktıramaz, siz de takmayın, bildiginizi okumaya devam edin.
Aynen ya düğüne gidiyorum diye kuyumcu gibi gezmek zorunda değilim, dimi ama? Zorlaması zaten hepten yanlış. Her şeyin yakışanı var diyen arkadaşlar da kendileri gösterisi seviyorsa onlara normal gelebilir.
Ben ablamın düğününde bile takip takistirmadim. Zevk meselesi. Saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.

Aynen ya düğüne gidiyorum diye kuyumcu gibi gezmek zorunda değilim, dimi ama? Zorlaması zaten hepten yanlış. Her şeyin yakışanı var diyen arkadaşlar da kendileri gösterisi seviyorsa onlara normal gelebilir.
Ben ablamın düğününde bile takip takistirmadim. Zevk meselesi. Saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.
Aaaa olmaz ama gelin oldugunun belli olmasi icin dirseklerine kadar bilezikle gezmek zorundasin 😁

Tabi ki takistirmayi sevip takana benim de saygim sonsuz ama kv takilarini tak baskisi sacma o tak dedikce benim daha cok takmayasim geliyor huyum cok kotu.

Aaaa olmaz ama gelin oldugunun belli olmasi icin dirseklerine kadar bilezikle gezmek zorundasin 😁

Tabi ki takistirmayi sevip takana benim de saygim sonsuz ama kv takilarini tak baskisi sacma o tak dedikce benim daha cok takmayasim geliyor huyum cok kotu.
Bir de sanki kendileri yapmış gibi böbürlenmeleri yok mu:) oğlu çalışıp zamanında almış koymuş, övünmesi de onlara düşüyor;)

Back
X