- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
Bu aralar bu arama olaylarina takmis vaziyetteyim. Bana ilginc gelen birseyi size anlatmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Kv haftaici yada esimle ayri oldugumuz zamanlarda beni de esimi de nadir arar. Ama haftasonu gelmeyegorsun. Cumartesi onda onbirde arar. Uyuyorsak duymaz ve acmaz esim. Cogu zaman yatakta denk gelir aramasi. Nadir acar gorup. Napiyosunuz oglum diye baslar. Yatiyor muydunuz der. Muhabbet etmeye baslar. Yani arayacak baska zaman mi yok. Cumartesi aramis duymamisiz. Esim bi saat sonra dondu. Hemen uyuyo muydunuz diye sordu. Bize gelecekmis de o yuzden aramis. Acmadik diye gelmemis gezmeye gidiyormus. Donuste ugrayim dedi. Esim de programimiz var evde olmayacagiz dedi. Programin tum detaylarini ogrenene kadar sordu. Bir de sorma tarzi da ilginc. Tahminlerde bulunup dogru mu oyle mi diye soruyor. Atiyorum. Nasil gideceksiniz demek yerine yuruyerek mi gideceksiniz diyor. Konuyu uzatabildigi kadar uzatiyor. Esim telefonda konusmayi pek sevmez. O yuzden kapatan hep esim oluyor. Programimiz bitti eve donerken gene aradi. Ne yaptigimizi sordu. Simdi nereye gidecegimizi sordu. Sonra agac fotografi cekip esime gondermis. Esim bisey yazmamis. Ayni fotografi yarim saat sonra bana gonderdi. Ben de bisey yazmadim. Pazar oldu gene yataktayken aradi. Sadece aramis olmak icin. Bugun ne yapiyorsunuz diye soruyor. Gunun planini ve raporunu almadan rahat etmiyor. Bir de soyle komik birsey farkettim. Esim benim telefonumdan annesini ararsa eger enerjik bi sekilde aciyor kadin telefonu ama esimin sesini duydugu anda aman oglum napiyim diye sesi dusuyor. Acindirma moduna geciyor. Ben yasliyim diyor ama genc daha cok sa enerjik.
Her hafta ayni terane. Hic sekmez. Hergun bir kez garanti arar ama bu iki uc dort olabilir. Allah askina normal mi bu. Sebebi ne acaba. Niye bu merak. Niye herseyi bilme arzusu. Bu arada kv kp bosanacaklardi. Kv babasiyla cocuklarini kusturdu. Simdi baristilar kari koca ama cocuklari babalariyla halen kus olduklari icin kvnin evine gitmiyoruz artik. Yani ya o geliyor yada esimin kardeslerinde gorusuyoruz. Normalde her hafta davet ederdi ama edemiyor artik. Nolcak bilmiyorum bu gidisat.
Her hafta ayni terane. Hic sekmez. Hergun bir kez garanti arar ama bu iki uc dort olabilir. Allah askina normal mi bu. Sebebi ne acaba. Niye bu merak. Niye herseyi bilme arzusu. Bu arada kv kp bosanacaklardi. Kv babasiyla cocuklarini kusturdu. Simdi baristilar kari koca ama cocuklari babalariyla halen kus olduklari icin kvnin evine gitmiyoruz artik. Yani ya o geliyor yada esimin kardeslerinde gorusuyoruz. Normalde her hafta davet ederdi ama edemiyor artik. Nolcak bilmiyorum bu gidisat.