Evimde kalan kv ve yarattigi huzursuzluk

Bu KV asla gitmez. İçime doğdu.
Rahat rahat oturur keyif catar ama gitmez. Anca koca bulursa...ozamanda kayini bırakır abisi babalik yapsin diye.
Yani iki ucu moklu bu işin. Gitse para ister- geçinemiyorum...hastayim...özel hastane ivir izir diye.
Ama yok gitmez. Kim gider 4 yıldızlı hotel gibi kullaniyor

Ya olmuyo tabi kayinvalideniz size sorun cikaran bir karakter olmasa da bir sure sonra alistginiz basiniza buyruk rahat hayatıniz olmayacagi icin bikere huzursuz olacaksiniz.Hicbirsey eskisi gibi olmadığı icin kisacasi.Zaten zaman icinde iyi olan seyler degil iyi olmayan seyler gozunuze batar.duygu somurusu yapip surekli magduru oynayan ve cahil kayinvalideler de var,gorunuste sessiz uysal gibi dursa da ne sinsilikler cikar icinden bilemezsiniz.en tehlikeli turlerden biri de bu cunku hic bir zaman anlatamazsiniz derdinizi cunku hem.magdurdur hem egitimsiz hep alttan almasi gereken sizsinizdir. Katlanabilen katlanir katlanamayan malesef evliligini ve kendisini yıpratır ve sona eren bir evliliğin ardindan bakar:KK43:
Ay bu tarifteki benim eski kaynanam :olamaz: Şeytan gitsin yanında staj yapsın öyle bir kadındı . Boşandım kurtuldum bu tiplere çözüm yok yani :KK62:

Ne yaptınız paylaşır mısınız Z lutfen, ihtiyacım var
canim benim kisaca ornek verim.
mesela esin yokken onunla tek bir kelime bile etme kahvaltiyi koy ama oturma odana gir kapiyi kilitle uzun bir sure cikma.
sonra esin gelincede tam tersi ol etrafa gulucukler saç kocanin boynuna saril cilveles kaynaya annecim bi ihtiyaciniz var mi mi gibisinden hurmet et. aksam da yatakta esine de ki annen cok iyi davrandi bana bugun guzel gecti aramiz cok iyi de.
sonra kaynanan firsatini bulunca oglunu bi koseye cekip karin bana bunu bunu yapio dediginde kocan annesine inanmicak zit dusecekler.
kocan annesine dicek ki
--anne karim senin icin ne guzel seyler soylerken ne guzel guzel hurmet ederken senin yaptigina bak falan.
tabi bunlari hakeden bir kaynanaysa yap gunahi boynuma girmesin :)
onemli not: sakin yakalanma :)

Back
X