Kv nin haftaici aramayıp haftasonu taciz etmesi

Siz de hic acmayin telefonunu aksama kadar olsun bitsin.
Ben artik gormemis gibi yapiyorum zaten ama esim gorunce aciyor tabiki. Bazen acmazsak defalarca merak ettim diye ariyor. Beni ariyor acmazsam esimi o da acmazsa tekrar beni. On onbes kere aramisligi bile var.

Keske utansa ama nerde. Evet esim kirmak istemiyor ama soyle anlatiyim. Kv kocasini sokaga atmisti. Bosancam diye tutturmustu. Bizden kocasina ev almamizi istedi basaramadi. Bir taraftan kv ariyordu isteklerle esimi bir taraftan da babasi. O kadar kotu gunlerdi ki. Babasi alttan alta tehdit etti annesi savciliga verdi. Dilekcede esimin de adi geciyordu derken esim patladi. Agzina ne geldiyse saydi annesine. Normalde asla onaylamam ve cok kizarim esime yanlis anlasilmasin ama cileden cikarttilar. Sonra ne oldu biliyor musun. Kv o gece kocasini alip evine getirdi. Baristilar. Esimle de hic o sozleri duymamis gibi iliskisine devam etti. Ne bir tavir ne kusme ne sogukluk. Yani demem o ki esim mesafe koysa keske ama koysa da isine gelmiyorsa kv uzerine alinmaz. Esim de mesafe koymaz o da ayri bir problem.

Evet biliyorum daha önceki konularınızı da okumuştum. Ne diyebilirim ki, kayınvalidenizin bu davranışlarının tek bir açıklaması geliyor aklıma: yüzsüzlük.

Demek ki iş eşinizde bitiyor, kararlı bir şekilde mesafe koyması ve devam ettirmesi gerekiyor. Bunu alttan alttan beynine işleseniz, belki işe yarar.

Evet sonuçta annesi her zaman saygılı olmak gerekir ama siz artık eşinizle bir ailesiniz ve eğer kv bu aileye zarar veriyorsa bir şekilde mesafe konulmalı..

Ben artik gormemis gibi yapiyorum zaten ama esim gorunce aciyor tabiki. Bazen acmazsak defalarca merak ettim diye ariyor. Beni ariyor acmazsam esimi o da acmazsa tekrar beni. On onbes kere aramisligi bile var.
Siz de bi aradiginda uyuyor muydunuz diye sordugunda hayir ama musait degildik deseniz ne der acaba ?

Siz de bi aradiginda uyuyor muydunuz diye sordugunda hayir ama musait degildik deseniz ne der acaba ?
Ne yapiyordunuz ki diyebilir mesela. Ben izinliysem ve evdeysem bunu biliyorsa arae mesela o gun beni. Esim yoksa da arar. Ne yaptigimi ogrenmek icin. Disardaysam aa evde degil misin der. Isim var disardayim derim. Markete mi ciktin der. Hayir dersem bir ihtimal daha sorar. Gibi gibi... merak sad merak kadin. Gicikligina soylemek de istemiyorum artik.

Ne yapiyordunuz ki diyebilir mesela. Ben izinliysem ve evdeysem bunu biliyorsa arae mesela o gun beni. Esim yoksa da arar. Ne yaptigimi ogrenmek icin. Disardaysam aa evde degil misin der. Isim var disardayim derim. Markete mi ciktin der. Hayir dersem bir ihtimal daha sorar. Gibi gibi... merak sad merak kadin. Gicikligina soylemek de istemiyorum artik.
Onun konusmasina firsat vermeden alo merhaba anne acil mi yoksa isim var sonra konusalim deyip kapatsaniz?

Kayınvalidenize meşgale bulun acil : )
Oyun bağımlısı falan yapın nebileim siz aklına gelmeyeceğiniz her şey olabilir : )

Ama sirf gunumuzu bolmek icin fotograf gonderiyor sebepsiz yani. Esime gonderdi. Esim tepki vermeyince bana gonderdi. Gunde kac kez ariyor. Haftasonu tek birgun kvsiz gecmiyor. Bir turlu dahil olup herseyi ogrenmeye calisiyor. Bir de babalariyla cocuklarin kusmesine kendisi sebep oldu. Ortaligi karistirdi bosancam diye tutturdu. Kocasini savciliga sikayet edip bizden esine ev almamizi istedi. Ev aldiramadi bize. Sonra kendisi bize yerlesmek istedi. Onu da basaramayinca kocasiyla baristi. Bu arada adami sokaga atmisti. Cocuklarina kendisini masum gosterip babalarini kotuledi. Simdi de kusler diye onu kafaya takiyormus. Benden esimle babasini baristirmami istedi. Esim asla diyor. Cok karisik yani. Durduk yere ortaligi karistirdi. Hicbir amacina da ulasamadi.
o zaman cidden sorunlu senin kayinvalide..Çok ilginçmiş..onu öyle kabul etmekten baska çaren yok gibi.Eşin zaten herseyin farkinda birisi

Back
X