• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin kızımı banyo ettirmesi

Ay gene sinirim bozuldu kızlar. Tam tahmin ettigim gibi.
Dün akşam 9da görümcem geldi .
Tam suyu felan hazırladım kızımı yıkıycam, aa banyo mu yapcak annem de diycekti yıkamayın biz yaptırırz diyede neyse dedi.
Bende hımm farketmez de ben akşam yaptırıyorum sabaha kadar rahat yatıyo böyle iyi dedim
O : hıı tek nası oluyo biz 2 kişi ettirene kadar öldük dedi
Biliyorum aglıyodu ben ettirirken hiç aglamıyo valla alıştım artık büyüdü kolay oluyo dedim.
Buarada en son geçen carsamba banyo yaptırdılar onların üstüne bu 4. Banyosu. Ben tek yıkadım.
Kafalarında bugün yıkamak varmış 1 haftası doldukça yıkıyolar ya.
Niyeyse bozuldu görümcem . Hem yıkamıyolar ben yıkayınca da neden bozuluyolar anlamadım.
Bide yıkıyorm gayet güzel yani ne bu siz yıkamayn biz yıkıcaz olayı anlamadım.
Yarın gene gelcek arefe banyosu diye eminim. Ama ben bugün yıkıcam zaten:)
Yahu madem tekken zor oluyor niye görümceniz yardım edeyim diye size gelmiyor da alıp çocuğu çıkıyor. Ne kadar saçma ya ne kadar saçma.

Yahu madem tekken zor oluyor niye görümceniz yardım edeyim diye size gelmiyor da alıp çocuğu çıkıyor. Ne kadar saçma ya ne kadar saçma.
İşte bende bunu anlamıyorm. Bide tam banyo yapcakken geldi bari yardım ediyim sana diyebilirdi. Baktı ben yıkıycam cıktı gitti bide bozuldu bide üstüne siz yaptırmayın biz yaptırırız diyolar.

Konunun tarihine baktım acaba kış ayında mı açılmış diye. Haziranda banyo yaptırmak için soba mı yakıyorsunuz? Nerede yaşıyorsunuz yahu. Cidden merak ettim.

Ben de aile apartmanında yaşıyorum. Bazen halası ya da babaannesi oyun oynadığında kirlenirse yıkarlar oğlumu. Aramızda mevzusu bile geçmez. Ne güzel işte pis kalmasını istemiyorlar derim.

Ayrıca yaz ayında bir yaşında çocuğu bir hafta yıkamamak da pek normal gelmedi bana. Kokar ayol çocuk. Siz niye banyo yaptırma eylemini bu kadar gözünüzde büyüttünüz onu anlamadım ben. On dakikalık bir olay neticede.

İşte bende bunu anlamıyorm. Bide tam banyo yapcakken geldi bari yardım ediyim sana diyebilirdi. Baktı ben yıkıycam cıktı gitti bide bozuldu bide üstüne siz yaptırmayın biz yaptırırız diyolar.
Kaç yaşında bu görümce? Banyo yaptıracağım diye ölüyor. Napıyorlar çocuğu vaftiz mi ediyorlar kendilerince acaba tövbe yaa

Kaç yaşında bu görümce? Banyo yaptıracağım diye ölüyor. Napıyorlar çocuğu vaftiz mi ediyorlar kendilerince acaba tövbe yaa
18 yaşında ve bu ayın sonunda uni. Sınavı var
Önceki gün mesela oynatmak için götürdüler bende temizlik yapıyodum 15 dk sonra getirdi, biraz daha dursaydı cam sileyim dedim . Durmuyo valla acıkmış bide galiba dedi. Tamam ben doyururum onu simdi dedim aldım
E bi tas corbanız yokmu yedirseydiniz dimi
Ama banyoya geldimi hic üsenmezler..

18 yaşında ve bu ayın sonunda uni. Sınavı var
Önceki gün mesela oynatmak için götürdüler bende temizlik yapıyodum 15 dk sonra getirdi, biraz daha dursaydı cam sileyim dedim . Durmuyo valla acıkmış bide galiba dedi. Tamam ben doyururum onu simdi dedim aldım
E bi tas corbanız yokmu yedirseydiniz dimi
Ama banyoya geldimi hic üsenmezler..
Çok garip, bu banyonun bir olayı var kesin. :deli: Siz kaç yaşındasınız? 18 yaşındaki kıza höt diyemiyor musunuz? Bozulmuş bi de çocuğa bak. :KK53:

Şu bacaksız görümceye neden cevabını veremiyorsunuz?
Çok sabırlısınız.
Ben olsam o vıdı vıdı konuşurken
:tokat: :tokat:
Bir daha asla bırakmayın ne münasebet.

Çok garip, bu banyonun bir olayı var kesin. :deli: Siz kaç yaşındasınız? 18 yaşındaki kıza höt diyemiyor musunuz? Bozulmuş bi de çocuğa bak. :KK53:
Aynen yaaa. Bunun eski hallerini görseydniz birbirimizi yiyoduk şimdi fazla görüşmüyoruz da biraz iyiyiz. Yoksa laf sokmalar kavgalar eksik olmazdı evde:KK17:
Aslında bana gene bi laf felan dese bi höt diyicem de , biz yeme içmeyi vs ayırdığımızdan beri bi iyilk meleği oldu güzel güzel konuşuyor yakın davranıyor felan.
Bide terslenecek şekilde yapmıyor ki konuşmayı normalde böyle değildi bu :KK51:

Şu bacaksız görümceye neden cevabını veremiyorsunuz?
Çok sabırlısınız.
Ben olsam o vıdı vıdı konuşurken
:tokat: :tokat:
Bir daha asla bırakmayın ne münasebet.
Ay aynen yaa. Ya bu kız degisti baya önceden laf sokmalar kavgalar bi görseniz.
Şimdi bişey söylüyor mesela, tersliycem bu sefer sanki kendi kardesimize olur ya tersleriz sonra da üzülürüz öyle oluyor.
Sevdigimden felan degil de.:oops:
Susturcam bu seferde ben kötü niyetle demedim ki vs diyecek en iyisi alttan söyleyim dedim essek olmayan laftan anlar ya :KK67:

Ben henüz 18 yaşındayım ama bu konuları görünce çok şaşıyorum. Bazı kadınlar çocuklarını babaannelerinden koparmaya çalışıyor. Ne münasebet yahu siz o çocuğun annesiyseniz o da babaaanesi değil mi? Onun da kanı canı... Şahsen annem beni babaannemden uzaklaştırmaya çalışsa çok üzülürdüm.

Ay kusura bakma da elma ile armutu kıyaslayamazsın. Biri anne biri babaanne/anneanne. Ne alaka yani? Ben o kadar sıkıntı çekip taşıyacağım, binbir zahmet doğuracağım, tüm sıkıntısını çekeceğim sonrada babaanneden ayırmak isteyen olarak yaftalanacağım öyle mi? Biraz büyüdüğün ve anne olduğun zaman inanki düşüncelerin çok değişecek çoook. Hangi konularda babaanneden koparmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama okduğum kadarıyla bu konu o konulardan değil, ona eminim. Bebeği banyo yaptırmak babaannenin işi değil annenin işidir. Çocuk hakkındaki tüm kararları anne ve baba verir, babaanne değil. Babaane sadece babanın annesidir, torununu sevebilir, destek çıkabilir, anneye öğüt verebilir (gerekirse) vs ama çocuğun hayatında karar mekanizması olamaz. Öyle bi hakkı yok yani.

Valla büyük konuşmayım da elim ayağım tuttugu surece çocuğumu ben yikarim bir iki yıkanır ok ama kimse çocuğumu sahiplenemez biraz hata da sende baştan diyecektin gerekirse ben yikarim diye. Olmadı nüfusuna da geçirsin.

Valla büyük konuşmayım da elim ayağım tuttugu surece çocuğumu ben yikarim bir iki yıkanır ok ama kimse çocuğumu sahiplenemez biraz hata da sende baştan diyecektin gerekirse ben yikarim diye. Olmadı nüfusuna da geçirsin.
Aynen haklisin cnm bide dun ben yıkarken geldi aa annem de diyodu biz yıkarız yıkamasınlar bilmem ne. Bende ben yıkıyorum hem akşam iyi uyuyo dedim bozuldu gitti

Cocugun banyosu niye memleket meselesi oldu bu kadarmi zor cocugu yikamak.
Yegenim yeni dogdugunda ben yikiyordum ablam lohusa diye deneyimimde yok bekarim.o kadar zor bisey degil.
Onlar yikiyorsada sagolsunlar.bebegini yikayamiyormusun dememisler yardimci oluyorlar

Back
X