Kv nin kızımla konuşma şekli.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
1 buçuk yaşında kızım var kv ve görümcem arada ağladığını duyunca geliyor ' kim dövdü seni, x mi dövdü (bana vurarak) bak dövdüm ben onu ağlama "gibi daha çeşitli şeyler söylüyor. Kızım benim kucağıma her geldiğinde kv annene vur diye vurana kadar 100 kere söylüyor.Bugün iyice sabrım taştı aglıyordu görümcem geldi niye aglıyo dedi şişede ki suyu dökmek istiyor dedim. Her zamanki klasik şeyleri söyleyip al yap dedi kızıma aldım elinden. rahatsız olmaya başladım önce görümceme ardından kv ye bişeyler söylemek istiyorum zaten kv ile aram yok. Az önce de uzakta okuyan görücem beni aradı konuşurken kv geldi o gelince ikisi bir oldu görümcem annenin gelince saçını başını yolcam dövcem ağlama diyor. Kv kızıma gel ağlama anneni döver halan diyor. Aşırı sinirim bozuldu ya artık.
Görümceme çocuk yakında beni öcü gibi görücek sayenizde diyip kv ye de siz böyle yaptıkça bu çocuk beni takmaz demeyi düşünüyorum buarada güzel kibar konuşmaktan asla anlamaz aram yok ama normalde ona hiç böyle bişey söylemedim buzamana kadar bu tepki ilk olucak yani. Buarada sevmediğimi de biliyorlar daha önce diğer görümceme tepki verdim şuan sanırım bilerek yapıyolar.
Sizce rahatsız olmakta haksız mıyım?

Son düzenleme:
açıkça yanlış oldugunu söyleyin, çocuk her ağladığında sebebinin siz oldugunu sanacak, tövbe yarabbim yaaa, benım kı de bi kaç defa yapmıştı, başka teselli sözü yokmuş gibi....
Aynen öyle ya. Ne şekilde söylersem söyleyim acayip gıcık olucak söylediğim için eminim ama artık sıkıldım

Rahatsız olmakta çok çok haklısın bana göre. Bi kere her kim olursa olsun annenin yapma dediği birseye bir başkası da çıkıp yap birşey olmaz derse o çocuk asla anneyi takmıyor. Bence kaynanani ve gorumcelerini ciddi anlamda uyarmalısin.

Nedrn görümcenin telefonunu açıyorsun o zaman yahu?
Şöyle insanlar hem prim verip hem de neden böyle yapıyorlar demek aşırı saçma.
Bir daha bu anneni dövcem sen merak etme diye şaka yaparsanız adım bile atmam evinize, çocuğuma da attırmam. Komik mi sanıyorsunuz çocuğun psikolojisini bozuyorsunuz az olgunlaşın diyemiyor musun bi zahmet?

Hayır maalesef altlı üstlü gerçi bi farkı yok. Genelde butun bunlar 10 dk içinde oluyor öyle gelip saatlerce durmuyor da 10 dk bile bana yetiyor

işte ev uzak olsa. götürmezdiniz. sorduklarında da yetiştirme şeklinden memnun olmadığınızı söylerdiniz. bence o anlık olay üzerine değil de normal bi zamanda tek gidin ve konuşun kv ve görümce ile.

Nedrn görümcenin telefonunu açıyorsun o zaman yahu?
Şöyle insanlar hem prim verip hem de neden böyle yapıyorlar demek aşırı saçma.
Bir daha bu anneni dövcem sen merak etme diye şaka yaparsanız adım bile atmam evinize, çocuğuma da attırmam. Komik mi sanıyorsunuz çocuğun psikolojisini bozuyorsunuz az olgunlaşın diyemiyor musun bi zahmet?
E sözde hal hatır sormak için arıyor ayrıca ben o görümceme buradayken sert bi şekilde tepki verdim bidaha yapmıycağını düşünüyordum bugün yaptı ilk defa oda annesine güvenerek heralde. Ayrıca buaralar arttı bu sözler normalde yoktu.

Şaka mı bu yaa.biri benim çocuğuma böyle diyecek,evime dahi almam,isterse kıyamet kopsun...psikopatlar,yerinde olsam kovardım evimden onları

Bence rahatsızsanız görüşmeyin. Kaynana, görümce haddini bilsin. Siz izin veriyorsunuz yaşananlara hala da alttan alıyorsunuz.
Keşke istemeyince görüşmeyebilsem. Ben gitmiyorum kv ye uzun zamandır. O geliyor günde 10 dakika oda yetiyor

Zaten cocuk sizi takmasin diye bilerek yapiyorlar. Karsilarina gecip "siz biyle yaparsaniz cocuk beni takmaz" demenizin ne anlami olacak?

Uyarin. Cocuk benim, ben yetistiriyorum. Benim izin vermedigim şeyleri cocugun eline tutuşturmayin. Siz 10 dakika simartiyorsunuz aksama kadar ben bakiyorum diyin.

Gorumcenin anasini cok dövmuşler belli ki. Devamli bir dövme, yolma...
Artik siz bunlari yumuşatir soylersiniz bir sekilde kendinize uydurun soyleyin.

Fazla taviz veriyorsunuz. Üzerinde düşünmeye gerek yok fazla. "benim çocuğuma, anneni döveceğim vs diyemezsiniz. Çocuğun gözündeki otoritem sarsılıyor. Benim izin vermediğim herhangi bir şeye izin veremezsiniz de. Şayet bu saçma sapan tutuma devam edecekseniz, çocuğumu sizden uzak tutmak zorunda kalacağım" deyin. Boşa atıp tutmuyorum aynı durumu yaşadım. Aynı cümleleri söyledim. Bu cümlelerin ardından bir kez daha "anne üzdü mü seni döverim ben onu" cümlesini duyunca uzunca bir süre oğlumu görmelerine müsaade etmedim. Sorduklarında sebebini söyledim. Ve mutlu son. Bir daha asla böyle cümleler kullanmadılar. Mevzu çocuk eğitimi ise, gayet kırıcı olabiliyorum ben.

E sözde hal hatır sormak için arıyor ayrıca ben o görümceme buradayken sert bi şekilde tepki verdim bidaha yapmıycağını düşünüyordum bugün yaptı ilk defa oda annesine güvenerek heralde. Ayrıca buaralar arttı bu sözler normalde yoktu.
E tamam bir daha açmazsın
Sen bu laflara 10 dk kızıyor sonra bunlarla konuşmaya devam ediyorsan artık yüz bulmuşlardır
Ben yeterli tepkiyi veremediğini düşünüyorum.

E tamam bir daha açmazsın
Sen bu laflara 10 dk kızıyor sonra bunlarla konuşmaya devam ediyorsan artık yüz bulmuşlardır
Ben yeterli tepkiyi veremediğini düşünüyorum.
Evet yeterli tepki veremiyorum farkındayım kendilerini iyice benim üstümde görüp yüz buluyorlar nede olsa bişey diyemez diye..

Kendileri dovememis iclerinde kalmis herhalde :işsiz:
Bir cocuk yerleştirilirken vur ,at,sacini cek vs cok yanlis hareketler .Bugun sana vurur yarin kreşte arkadasina .Olaylar buyur gider.

Kendileri dovememis iclerinde kalmis herhalde :işsiz:
Bir cocuk yerleştirilirken vur ,at,sacini cek vs cok yanlis hareketler .Bugun sana vurur yarin kreşte arkadasina .Olaylar buyur gider.
Hahah tam benimde içimden geçen buydu. Kendileri nefret ettiği için öyle intikam alıyolar heralde.. ağzımda pek laf yapmaz ama direk demeyi düşünüyorum kv ye siz hiç iyi bişey yapmiyosunuz bu şekilde diye acayip uyuz oldum görümcede araynca açmiycam

1 buçuk yaşında kızım var kv ve görümcem arada ağladığını duyunca geliyor ' kim dövdü seni, x mi dövdü (bana vurarak) bak dövdüm ben onu ağlama "gibi daha çeşitli şeyler söylüyor. Kızım benim kucağıma her geldiğinde kv annene vur diye vurana kadar 100 kere söylüyor.Bugün iyice sabrım taştı aglıyordu görümcem geldi niye aglıyo dedi şişede ki suyu dökmek istiyor dedim. Her zamanki klasik şeyleri söyleyip al yap dedi kızıma aldım elinden. rahatsız olmaya başladım önce görümceme ardından kv ye bişeyler söylemek istiyorum zaten kv ile aram yok. Az önce de uzakta okuyan görücem beni aradı konuşurken kv geldi o gelince ikisi bir oldu görümcem annenin gelince saçını başını yolcam dövcem ağlama diyor. Kv kızıma gel ağlama anneni döver halan diyor. Aşırı sinirim bozuldu ya artık.
Görümceme çocuk yakında beni öcü gibi görücek sayenizde diyip kv ye de siz böyle yaptıkça bu çocuk beni takmaz demeyi düşünüyorum buarada güzel kibar konuşmaktan asla anlamaz aram yok ama normalde ona hiç böyle bişey söylemedim buzamana kadar bu tepki ilk olucak yani. Buarada sevmediğimi de biliyorlar daha önce diğer görümceme tepki verdim şuan sanırım bilerek yapıyolar.
Sizce rahatsız olmakta haksız mıyım?

sesini bir kere yükselteceksin
o da son kez olacak ,

ben olsam ıkınızi üçünüzü üstüste koyar parçalarım bakışı atardım ki
allah o bakıştan korusun herkesi ,

Back
X