1 buçuk yaşında kızım var kv ve görümcem arada ağladığını duyunca geliyor ' kim dövdü seni, x mi dövdü (bana vurarak) bak dövdüm ben onu ağlama "gibi daha çeşitli şeyler söylüyor. Kızım benim kucağıma her geldiğinde kv annene vur diye vurana kadar 100 kere söylüyor.Bugün iyice sabrım taştı aglıyordu görümcem geldi niye aglıyo dedi şişede ki suyu dökmek istiyor dedim. Her zamanki klasik şeyleri söyleyip al yap dedi kızıma aldım elinden. rahatsız olmaya başladım önce görümceme ardından kv ye bişeyler söylemek istiyorum zaten kv ile aram yok. Az önce de uzakta okuyan görücem beni aradı konuşurken kv geldi o gelince ikisi bir oldu görümcem annenin gelince saçını başını yolcam dövcem ağlama diyor. Kv kızıma gel ağlama anneni döver halan diyor. Aşırı sinirim bozuldu ya artık.
Görümceme çocuk yakında beni öcü gibi görücek sayenizde diyip kv ye de siz böyle yaptıkça bu çocuk beni takmaz demeyi düşünüyorum buarada güzel kibar konuşmaktan asla anlamaz aram yok ama normalde ona hiç böyle bişey söylemedim buzamana kadar bu tepki ilk olucak yani. Buarada sevmediğimi de biliyorlar daha önce diğer görümceme tepki verdim şuan sanırım bilerek yapıyolar.
Sizce rahatsız olmakta haksız mıyım?