Kv nin ortak altın takma hevesi

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.433
6.174
35
Merhaba hanımlar
geçen hafta eşimin kuzeninin düğünü oldu. Kv eşime yarim altin aldırmış, biz onla ortak yarim altın takmış olacakmışız. Ben de dedim sen istiyorsan tek başına yarim tak biz çeyrek takalım diye. Ama bundan haberim düğünde oluyor. Esim altını almış annesine bile vermiş. Kaynımsa tek başına çeyrek takti.
Simdi eltim doğum yapacak 2.bebeğine. önceki sefer bana yarım tak dedi gıcık olmuştum bu kez dedim ki ben hediye verip çeyrek takacağım. O da ben yarim alip ikimiz adına takacagim dedi. Simdi iyilik mi yapmaya çalışıyor gıcıklık mi anlamadım. Bu hep boyle biz onla ortak gibi altınla mi uğraşacağız.zaten esim ona altın aldırmaz. Hep biz alırız kesin.
umarım karışık olmamıştır. Dışardan fikirleri merak ettim.

Herkes kendinden sorumludur Kv saçmalıyor.
Yarın öbür gün sizin çocuğunuz olduğunda ya da başka bir vesileyle size altın takılması gerektiğinde yarısı benim diyerek alacak mı ?
Siz doğru bildiğinizi yapın bu iş arapsaçına döner yoksa

Iyide ortak olmuyoe o takmis oluyor siz taktiginiz adama bak biz ortak mi takiyoruz diyosunuz

Iyide ortak olmuyoe o takmis oluyor siz taktiginiz adama bak biz ortak mi takiyoruz diyosunuz
Düğün de öyle oldu zaten. Esim almış kv ye vermiş. E dedim ben ne takcam simdi elim boş. Kv de kaynim çeyreği vermiş kendi yoktu. Sen de onun veridigini tak dedi. Boyle bir garip ortam oldu. Sonra geline takmayıp kızın annesine verdi.
Simdi eltim in doğumunda durum nasıl olur bilemiyorum ama kadın diyor ortak yarim vereceğiz diye. Sinir oldum.

altın takıp ikinizin yerine nasıl oluyor ya...belki dediğin gibi iyilik yapmak istiyor ama her defasında bu şekilde olmaz..

altın takıp ikinizin yerine nasıl oluyor ya...belki dediğin gibi iyilik yapmak istiyor ama her defasında bu şekilde olmaz..
İyilik gibi düşünüyor herhalde çünkü elton için olan altını o alacakmış. Esim aldırmaz o ayrı. Ama kv de öyle bizden para esirgeyecek biri değil. Oğlum için mama sandalyesi alayim diye 600 lira vermişti. Esim almayınca gizlice çantama koymuş çok sonra farkettim.

Merhaba hanımlar
geçen hafta eşimin kuzeninin düğünü oldu. Kv eşime yarim altin aldırmış, biz onla ortak yarim altın takmış olacakmışız. Ben de dedim sen istiyorsan tek başına yarim tak biz çeyrek takalım diye. Ama bundan haberim düğünde oluyor. Esim altını almış annesine bile vermiş. Kaynımsa tek başına çeyrek takti.
Simdi eltim doğum yapacak 2.bebeğine. önceki sefer bana yarım tak dedi gıcık olmuştum bu kez dedim ki ben hediye verip çeyrek takacağım. O da ben yarim alip ikimiz adına takacagim dedi. Simdi iyilik mi yapmaya çalışıyor gıcıklık mi anlamadım. Bu hep boyle biz onla ortak gibi altınla mi uğraşacağız.zaten esim ona altın aldırmaz. Hep biz alırız kesin.
umarım karışık olmamıştır. Dışardan fikirleri merak ettim.

benım kayınvaldemde her dugunde onlar sıze gelıp taktı benım takmama gerek yok sız takın seklınde yorumlarda bulunuyor ve bıze dugunumuz harıcınde akrabalardan gelen hedıyelerıde kendınde onlarında cocugu evlencek bunu onlara takıcam dıyp bıze vermedı. bı garıpler sen ver ıste takarız takmayız bızım dımı

X