kv önünde şiddet

Boşanman gerekiyor. Şiddet, hakaret. Küfür. Hemde bir aylık evlisin. Çok fena bir durum.

Amaaan su kendini anasına babasına ispat etmek için eşine eziyet eden adam müsvetteleri yok mu sizdeki evlilik değil ki saygı sevgi sınır arama. Daha bir aylık evliyken cicim aylarında sana bunu yapan ilerde neler yapar Allah bilir. Çocuk olmadan, daha fazla yıpranmadan ayrılın bence. Şiddetin kabul görecek hiçbiri yanı yok. Siddeti sindirmeyin. Seni kv önünde dövüp de kadını zevklendirmesi evliliğin son noktası zaten. Kendi değerinizi bilin.

Kv yanında olması ayrı bir anlam tasımıyor bence
Telafuz ettiği kelimeler yanlızken de söylense aynı içeriği barındırır.

Bunlar hiç normal bir insanın yapacağı şeyler değil eşinizin tedaviye ihtiyacı var ya tedavi olsun ya da işin başındayken boşanın böyle bir ömür geçmez, eşiniz bu haldeyken de sakın çocuk düşünmeyin sonra çok pişman olursunuz

Kac yıldır berabersiniz ve ilk defami oldu.. Insanin aklı almiyor ve hala dusunuyorsunuz? boşanma kelimesini bile kullanmamissinizz...

Kv önünde olmasaydı bi sıkıntı yoktu anladığım kadarıyla.Söyleyin bunu kocanıza beni basbasayken döv diyin su çamaşır olayını da söyleyin karıştırmasınlar canım.Çok ayıp ben buna takıldım.

Hep anneler ışte biri kocana gaz vermiş öteki sana beddua etmiş.Kocanın hic sucu yok tatlım özür dile barışın

Bu nasıl bi adam ya . Tartışılacak bi konu mı bu şimdi ? Bi de kv önünde? Ne sanıyor ki kendini , bi de hakaretler küfürler havada uçuşuyor . Valla canım çalışmıyorsan bi an önce çalışmaya başla ve boşan . Bu adamın kahrı çekilir mi hayat boyu ? Boşanmayacaksan da kv bütün özelinizi anlatmayın , bilmesine ne gerek var ki .. görümcen de çok yüzsüzmüş . Ona ne ya senin yatak odandan , orası senin özelin .. sen evde yokken nasıl gelebiliyorlar senin evine ? Hadi geldiler diyelim sizin evinizi niye karıştırıyorlar ..

Canım sen evine sensiz gitmelerini bırak daha aynı evde yaşamadan adam seni dövmüş evi napacaksım aynı evde yaşayacak mısın bu adamla ömür boyu ayrıl bırak

ne demek oğlunun beynini yıkıyordu kocanızı anlamsız bir şekilde savunuyorsunuz. sen evlendikten sonra ileride de beynini yıkayacak oğlunun, tüm ömrün dayak yemekle geçecek. boğazınız sıkılmış dayak yemişsin hala kaynanam görümcem iç çamaşırlarımı karıştırıyor ne yapmalıyım diyosun

Aslında hiçbirşey yazmak istemezdim senin gibi zihniyete ama dayanamadım,koşarak uzaklaşman gereken bir eşin var.Konu bile açmazdım senin yerinde olsam, olayı anında bitirmek varken,sen kalkıp kv dolapları karıştırmış falan derdindesin, akıllı biri kalkıpta sana aman ayrılma demez.Ayrıl daha ne yazayım böyle biriyle yaşamaya devam edip çoluk çocuğa karışıp dayak yemeye devam etmeyimi düşünüyorsun,? hiç olmıcak şeyden bukadar dayak yemişsin daha ne duruyorsun.

Bence donlarının olduğu dolaba kilit yaptır.
Tüm sorunun çözülür.
Tövbe estağfurullah!

Yuklenmeyin ya konu sahibi zateen ruhen iyi bi durumda degilki. Canim cok zor duruma dusmussun bencede k.v orda olmasa boyle buyumezdi olay diye dusunuyorum ve tahminimce bu sahis koc burcu ve kendini ispatlama cabasi var. Bu burc insanlari kimse yokken melek ama kendi ailesinden biri olunca boyle yakar yikar. Allah yardimcin olsun iyi dusun kararini ver daha bi aylikken boyleyse yarin oburgun cocukta olursa cok zorlanirsin gibi yinede etkilemek istemem

Bu dag ayisi ile omur gecmez.
Vucudun daki yara gecerde kalpteki gecmez.
Simdiden bunu yapan adi pislik ilerleyen yillar da oldurur.
Sen bilirsin ama bence yol yakin iken don bu isten

Boşuna yorulmayin o düğün olacak, şiddet dozu artarak devam edecek, konu sahibinin bı dahaki konusunu görür gibiyim. Bu sefer çocuklu çocuklu olacak.
Aklın varsa iptal et nikahı. Daha aynı eve girmeden 1 ay olmuş nikahıniz kiyilali ottan bı sebepten vurmuş bu eli kirilasica. En güzel zamanlarda en kıymetli olman gereken zamanda.

devam edersen polise gitmezsen herseyi kabullenmis istemis olursun.

O değil de annenizin nasıl bir iç dünyası varmış yahu, o ne pis bir beddua.

Adı üstünde 'kucukken'. Küçükken yaramazlık yapılır yani. Beddua etmek de nesi?

Bence sizi değil onu cezalandırmış Allah. Yavrusunun böyle eziyet çektiğini bilmek ceza olarak ona yeter herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…