• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV Problemi

Aynı benim kv. Senelerdir arkamdan dedikodular yapar.ben bilip sustum.bazen dayanamadım.niye böyle yapiyorsun.konustuklarin konustuklarinla aranda kalmiyor.bana geliyor haberin olsun dedim.lutfen benim hakkimda konusma insanlarla dedim
Tamam tamam dedi.aynen devam.hic abartmiyorum belki bu olaydan sonra 100 -150 kere daha dedikodumu yapmistir.6 aydir falan onunla gorusmuyorum.onun cevresindeki insanlarla dahi görusmuyorum ki dedikodumu yapacak mevzulari olmasin.ne yaptigimi ne ettigimi bilmeyince neyi konusacaklar
Ama yine durmamis bu sefer de gitmis eşime ben onun diplomasina tüküreyim.kimseyle görusmuyor , konusmuyor.buna üniversitede birsey ögretmemisler demis.ne alakaysa.
Önümuz bayram.asla görusmezdim ama bebegi görmek isteyecekler.eşim üzulmesin diye belki gitme durumum var.şimdiden stres basti ama hic yuz vermicem.konusmayacagim pek

Sizde alttan almayın. Yalnız kaldığınız her fırsatta bak sen onunla bununla beni çekiştirip dedikodumu yapiyordun, ama bana muhtaç oldun. Aslında bakmazdim ama insanlık bende kalsın diye baktım. Başkası olsa yüzüne tükürürdü ama ben kendime yakıştıramıyorum deyin. İçinize atarsanız siz kafayı yersiniz ona birşey olmaz. Hiç değilse unutmadığını bilsin.

Back
X