kv seven kaç kişi var:)

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar forumda okuyorum da herkes kv den şikayetçi:)merak ettim kv ni seven bnm kv çok iyidir diyen kaç kişi var:D
bn başlıyayım.yeni evliyim ben,henüz daha anlayamadım niyetini:)tek anladığım hergün onlara gitsem konu komsuda beraber takılsak ondan mutlusu olmaz:)
haydiiin sıra sizlerde:)

Benin kv de uzakda olduğu için mi yoksa gerçekten mi öyle bilmiyorum ama el üstünde tutmaya çalışır, ben seviyorum kayın validemi..

[QUOTE01, post: 36720272, member: 621222"]arkadaşlar forumda okuyorum da herkes kv den şikayetçi:)merak ettim kv ni seven bnm kv çok iyidir diyen kaç kişi var:D
bn başlıyayım.yeni evliyim ben,henüz daha anlayamadım niyetini:)tek anladığım hergün onlara gitsem konu komsuda beraber takılsak ondan mutlusu olmaz:)
haydiiin sıra sizlerde:)[/QUOTE]

sizinle kayınvalideyle ilgili arkadaşımın yaşadığı bir durumu anlatıyım arkadaşım daha yeni evlendi kayınvalidesi buna laf sokmaya başlamış herşeyini eleştiriyomuş oda sen oğlunun geçmişisin ben geleceğiyim demiş ben duyunca şok oldum.

sizinle kayınvalideyle ilgili arkadaşımın yaşadığı bir durumu anlatıyım arkadaşım daha yeni evlendi kayınvalidesi buna laf sokmaya başlamış herşeyini eleştiriyomuş oda sen oğlunun geçmişisin ben geleceğiyim demiş ben duyunca şok oldum.

Hala evli mi arkadaşınız :KK48:

Burasi forumun bir derdim var bolumu burada derdi olan derdini anlatip paylasiyor o yuzden dogal olarak kv sorunu olanlar burda. Sen bu konuyu forumun sohbet bolumune acmaliydin

Ay sevmek ne kelime bayiliyorum : )) Otur saatlerce muhabbet et, espri yap. Onlara kalmaya gittigimizde ben uyaninca sarilip opturur kendini, o da beni oper. Cok sukur yani, umarim hep boyle devam eder.

:) ban
kasya, post: 36720385, member: 219672"]sizinle kayınvalideyle ilgili arkadaşımın yaşadığı bir durumu anlatıyım arkadaşım daha yeni evlendi kayınvalidesi buna laf sokmaya başlamış herşeyini eleştiriyomuş oda sen oğlunun geçmişisin ben geleceğiyim demiş ben duyunca şok oldum.

Hala evli mi arkadaşınız :KK48:[/QUOTE]

Bana Bugün anlattı yeni olmuş eşi bilmiyo sanırım

Ben severim kayınvalidemi. Aynı evde 3,5 yıl yaşadık. Bazen atışırdık sonra öpüşüp barışırdık. Şimdi evlerimiz ayrı daha tatlıyız. 2 günde bir telefonda konuşuruz ben aramasam o arar. Aynı sokaktayız ama bunaltmaz gelin diye. Bütün ailesini seviyorum eşimin. Hele görümcem başımın tacıdır

ben severdim....

Ben de seviyorum. Kayınvalidem başta istemedi beni boşanmış olduğum için. Eşinden de beş yaş büyüğüm al sana kaymaklı ekmek kadayıfı :D ama eşim dik durdu ben de kendimi sevdirdim saygıda kusur etmedim eridi buzlar. Çok zarif çok kibar bir kadın ben seviyorum diye yemeğe kimyonu fazla koyacak kadar. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Ben de seviyorum kayınvalidemi, bazı takıntıları olsa da hepsi kendi yaşamıyla ilgili. bize karısmaz, kararlarımıza saygı duyar, öyle sürekli rahatsızlık vermez, iyi niyetlidir aynı zamanda

Burasi forumun bir derdim var bolumu burada derdi olan derdini anlatip paylasiyor o yuzden dogal olarak kv sorunu olanlar burda. Sen bu konuyu forumun sohbet bolumune acmaliydin
doğru diyorsun,yeni üyeyim ya dikkatimi çekmedi cnm o başlık.uyarın için tşkkurler..

Back
X