- 26 Ağustos 2014
- 646
- 328
- 53
orası kesin zatenkv SEVMEYEN kac kisi var dese 38sayfa yorum olurdu :) 8de kalmis ite kaka![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası kesin zatenkv SEVMEYEN kac kisi var dese 38sayfa yorum olurdu :) 8de kalmis ite kaka![]()
ben severim eltimi .Görüştüğümüzde gece yarılarına kadar muhabbetin dibine dibine vururuz.kayınvalide birşekilde sevilir kocamın anasıdır diye bağıra basılır da
eltisini seven varmıdır kibence asıl soru bu
![]()
Kayın valiledmi sever miyim çok zor soru bu yaaaaben severim eltimi .Görüştüğümüzde gece yarılarına kadar muhabbetin dibine dibine vururuz.
ohhh Allah arttırsınben severim eltimi .Görüştüğümüzde gece yarılarına kadar muhabbetin dibine dibine vururuz.
sağol bebeeeeemmmm.Darısı başına diyelimohhh Allah arttırsın![]()
ayy teşekkür ederim inşAllahsağol bebeeeeemmmm.Darısı başına diyelim
inşallah çıkmaz.çıkarsa üstüne bir çızık tamamdırayy teşekkür ederim inşAllah
fesat biri çıkmasında![]()
ayneeennninşallah çıkmaz.çıkarsa üstüne bir çızık tamamdır![]()
yakınmı oturuyorsunuz:)benim işlerime karışmasa ne yapacağımı söylemese oğlumu büyütürken karışmasa kendisi konuşurken benide duysa sadece kendi dediği doğru olmasa bende seviyorum
beraber oturuyoruz :)yakınmı oturuyorsunuz:)
ben çok severim kv onunda beni sevdiğini düşünürüm MAŞALLAH bu birazda doğru iletişimle alakalı bişey,sen işini biliyorsan her annenin bir yumuşak tarafı vardır ordan bulursun yolunu :)arkadaşlar forumda okuyorum da herkes kv den şikayetçi:)merak ettim kv ni seven bnm kv çok iyidir diyen kaç kişi var
bn başlıyayım.yeni evliyim ben,henüz daha anlayamadım niyetini:)tek anladığım hergün onlara gitsem konu komsuda beraber takılsak ondan mutlusu olmaz:)
haydiiin sıra sizlerde:)