Kv sizde kalırım dedi

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Merhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum

Ayni sehirde yatili misafirlik kadar sacma bir sey yok sanirim. Eyvallah buyursun gelsin ama aksam olunca herkes evine bir zahmet. Benim annem 14 senedir bekar, 4,5 senedir de yalniz yasiyor hic demedi ki geleyim sizde kalayim. Herkesin evi var Allah elden ayaktan dusurmesin

Merhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Ön yargili olmayın.Iyi geciniosanız ve sohbeti hossa gelsin kalsin 1 2 gun deisiklk olur konusur muhabbet edersnz.Laf sokan fesat bi kadin degilse bi mahsuru yok bence.

Aynı şehirde yaşıyorsanız ne gerek var
Uzak olsa neysede
bence alıştırmayın siz de alışmayın
Herkes yerini yurdunu bilsin
Sonra 2 3hafta olur o
Evinde yaşamaya adapte olamazsa yandınız

Hayır kotu niyetli biri değil.iyidir kayinvalidem. Ama ne bilim işte garipsedim

Kv lere karsi buyuk bir tepki var, ama hepside bir degilki..
Gun gelecek bizlerde kv olacagiz, oglumuz yada kizimizin evinde kalmak istedigimizde bizidemi isteneyecekler :(
Fitne fesat degilse kalir 1 hafta gider korkmayin.

İyi anlaşıyorsanız zaten sık sık ziyaret edersiniz aynı eve lüzum yok.
Hadi sana sordu da elti adayı kabul etti mi?
Bence uygun zamanda kırmadan "seni yalnız bırakacak değiliz her daim yanındayız ama evimiz, kapımız ayrı olacak" demelisiniz.
Bunu olay tazeyken yapmalısınız.
Sonra sizi takan olmaz.

Back
X