KV size şunları dese ne yapardınız

Bayramda gittik geçen sene oldu bu olay bayram için gittik arefe günü bunu dedi beynine kan sıçradı.
Sokağa çıkma yasağı vardı Allah'ım catliyorum çıksak evimize gitsek diye şehir dusindatiz gitmeye kalksak yolda bizi cevirecekler sinirim den catliyorum.nasil zoruma gitti çünkü bayanlar hep aynısını yapr en önemli günde beni yılan gibi sokar lafıyla uyma dedim kendi kendime ama catliyirum ağlıyorum.
Sabah kalktık eşime ben burda kalmak istemiyorum dedim bu kadına herşey batıyor.biz buraya niye geldik keşke evimizde kalsaydım dedim.
Biz tartışırken diğer odada kaynım bu sesleri duydu ne oluyor dedi kv kaynım birlikte yaşıyor.
Annene yikadivim çamaşır bile battı dedim.
Bana bunalri dedi dedim.
Ne olucak doğru söylüyor demesinmi.
Siz nasıl insanlarımız dedim kırk yabanciya bile evine gelene bu denmez.
Ruh sağlığı bozuk annenizi tedavi ettirin dedim.bagirdik çağırdık eşimde toplanın gidiyoruz dedi.bayram düşünün ilk günü herkez evde sokağa çıkma yasağı var ve yola cikicaz arabaya herşeyi attık hava buz bebek var diğer çocuğum var.ceza yiyeceğiz para cezası bayram rezil oldu.hala konuşmuyoruz kv demle kusum
İyi işte görüşmek zorunda değilsiniz artik. Sorun çözülmüş o zaman.

Kimin çamaşırları bebeğin mi kaynanan mi

Kimin tabakları senin mi kaynanain mi

Eğer kaynananın çamaşırıysa yıkamazsan çok.kokuyorsunuz bir daha yikamam
De

Tabaklarsa al eline at yere sonra aAaa aman allahım elimden kaydı de...
KV demin evinde kalıyoruz benim tabağım ne gezsin orda şehirdisinda kalıyor kv dem

Kaç tane dayanacak hanfendi bir hafta oldu orda kaldık bayram için şehir dışından gittik
E istemiyor kadın yıkamanız gözüne batıyor. O zaman gitmeyeceksiniz ya da laflarını duymayacaksınız 🤷
Kaç yaşındaki kadın bu saatten sonra değişmez

Başlıyorum, su içinde vereceğim cevap e anne o zaman yağmur duasına çık derim.
Çerez kaseleri içinde bu evde maaşallah uzun boylu insanlae olduğu için kaseler yukarı da mecburen çıkıyorum derdim.

Misafir gibi gider misafir gibi gelirdim. Yatıya kalsam bile tenezzül edip bebeğimin bir çöpünüde yıkamazdım fazla yedek götürürdüm.
Misafire hizmet vb gibi durumlarda da birisi birşey derse kv evinin karıştırılmasından hoşlanmıyor laf ediyor diye belirtirdim.

gerçek ama gerçekten hiç birşey yapmadan gider gelirim

Başlıyorum, su içinde vereceğim cevap e anne o zaman yağmur duasına çık derim.
Çerez kaseleri içinde bu evde maaşallah uzun boylu insanlae olduğu için kaseler yukarı da mecburen çıkıyorum derdim.
Hepsi upuzun tüm aile kv demde dahil şu kapılara değer eğilip geçer 43 numara ayakkabı giyiyor

Ben zaten iki yıldır gorusmuyorum gitmiyorum.
Bunu sormamim sebebi benim kv dem mi tuhaf yoksa benmi alinganim .
Çünkü bazıları böyle düşünüyor .
Bunu normal insan dermi gelinine
Tabiki normal bir davranış değil, kim olsa alınırdı. Başta da dediğim gibi mesafe her zaman iyidir. Sizin durumunuzda böylesi daha iyi olmuş.

O kadar akillandim ki "hay hay "der gecerim..bakarim isime

Kaç tane dayanacak hanfendi bir hafta oldu orda kaldık bayram için şehir dışından gittik

Arife günü yıkadım yazmışsınız

Olay dün olmuş gibi konu açtığınız için anlayamadık

Kaç gün kaldınız yıkadınız bilmiyoruz ki

Ben annemde bile yıkayalım mı diye sorarım

Kvniz normal değil de bir kadar tepki gösterecek bir durum yok iyi faturanı öderim bu ay deseydiniz ya da çocuk bu kirleniyor deyip uzatmasaydınız

15 yıllık evliyim kv evinde bir şey koyacaksam neye koyayım diye sorarım ben o evde misafirim

Arife günü yıkadım yazmışsınız

Olay dün olmuş gibi konu açtığınız için anlayamadık

Kaç gün kaldınız yıkadınız bilmiyoruz ki

Ben annemde bile yıkayalım mı diye sorarım

Kvniz normal değil de bir kadar tepki gösterecek bir durum yok iyi faturanı öderim bu ay deseydiniz ya da çocuk bu kirleniyor deyip uzatmasaydınız

15 yıllık evliyim kv evinde bir şey koyacaksam neye koyayım diye sorarım ben o evde misafirim
Bizde bayramdan bayrama gideriz hanfendi.dusunun 12 yıllık evliyim bende bana evime iki kez geldi

Ben olsam o kaseleri atıveririm yere “Aaaaa elimden düştüüüüü “ derdim. Madem malı kıymetli...

Siz görüşmeyin . Bir de bu kadar şey olurken eşiniz naptı??

Takıntılısınız.
Bayramdan bayrama gördüğünüz birini (Ki olay son bayrama göre ağustos ayında yaşanmış) bu kadar kafaya takmak normal değil. Muhtemelen Ramazan Bayramı için girdiniz ayara plana ki buna dahi 2 ay var.
Bu kadarı normal değil.

Back
X