KV size şunları dese ne yapardınız

Aranızdaki nefret
Öyle tabak çamaşır.meselesi gibi gelmedi daha derin bir.mevzu var sanki

Gitme diyorum gitmem gerek çocuklar diyorsun gidince is yapma diyorum ne yapayım diyorsun

O zaman sabır ediceksin şimdiye kadar nasıl idare ettinse öyle devam ediceksin
Başka bir seçenek kalmadi
Tabiki bu olaylardan önce zaten soğuk rüzgarlar esiyordu hep.bunlar daha üstüne tuz biber

Mrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız
O.lafin üzerine mutfakta iyi bir daha girmemde karistirmamda mutfağa der çıkarım. Her seferinde misafir gibi salonda otururum. Cocugum icinde cok kiyafet gotururu hic yuz göz olmam

Mrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Hahaha enteresan bir daha asla evine gitmezdim

Bana bu olayı bilen birkaç kişi sanki ben sucluymusum gibi hissettirdi acaba diye kendimi sorguladim hatta ya ben alınganlık mi yapıyorum diye

Bız yenı evlıydık sözün Kv gıbı benımkı de geldı ıs yapıyordum sen bırak öyle olmaz falan dedı esım duydu gel hayatım annem daha ıyı bılır bız karışmayalım zaten mısafırız annem evı burası dedı🤓o gün bu gündür mısafır gıbı gıderım gercı sene de 1 gün anca gıdıyoruz ama asla ıs yaptırmaz bana esım kendınız yapın beğenmiyorsanız der onun gıbı bana öyle söylese ben derım kendin yap anne ben beceremiyorum dıye 😅

Bu saatten sonra hiçbirşey görmediğin ne kadar belli derdim galiba 🤣

Davranıslarıyla sizi istemedigini belli etmiş. Ben olsam sizin gibi yapar gitmezdim. Cocuklarida gondermezdim bebegin çamasırı icin harcanan suya laf ediyorsa o bebegi görmeye de hakkı yok. Oğlu giderse gitsin kendi bilir.

Valla benim nutkum tutulur, bakakalırım.
Evine misafir gibi git gel.

Hepsini yaptım.
Ama ne zoruma gidiyor Biliyormusunz herkes onun huyu bu onu öyle kabul edicen diyor neden ya neden bizde anneyiz
Uzak ve mesafeli olun yeter. Onlar değişmeyecek bu yaştan sonra. Siz de onlara maruz kalmayacak ve olanları kendinize mutsuzluk yükü yapmayacaksınız çözüm bu Çok şükür edin ki eşiniz onlar gibi değilmiş. Size eşiniz lazım diğerlerine dış kapının mandalı muamelesi yapın :KK51:

Var bu tip insanlar bizdede var artık pintilik mi saf kötülük mu bilmiyorum ama bana böyle davranana huyu böyle deyip alttan alamam kimse kusura bakmasın bunu söyleyen kim merak ettim ?

Bunlar safi kötü fikirlilik . Pintilik asla değil laf çıksın diye uğraşıyor . Asla prim vermeyin. Elinizi hiçbir şeye sürmeyin .
Keşke benim kayınvalidem de böyle dese . Ben gidince senin yemeklerin çok güzel, yok ütün jilet gibi, komşulaaaaarrrr gelinim geldi şimdi tülü perdeyi indirir diyor . Hatta bir kere kış hazırlıklarını bana yaptırdı , tüm komşular da tüm gün gidip geldi maşallah maşallah diye takdir ettiler . Akşam yıkanıp yatağa zor yattım . Ama artık akıllandım , çocukların peşindeyim, parksa park, piknikse piknik .

Çamaşırda dediği şeye bir şey demezdim sanırım bazıları cimri oluyor ya da kendisi çok dikkat ettiği için gözüne batıyor su kullanımı falan. Hee derdim ve çamaşır falan yıkamazdım. Diğer konuda tabakları yere çalardım. Şaka şaka. Buyrun siz yapın derdim sanırım ve hiç ise karışmazdım bir daha.

Ah be ablacım ben neler derim ama keşke sende verebilecek bir durumda olsaydın. Mesela çalışıyor musun ? Bazı kafalar böyle. Benim üniversitede öğretim üyesi arkadaşımın kayınvalidesi bir kez olsun işini başarısını takdir etmez mesela yaptığı yemeğin lezzeti o kadının ölçütüdür. Bu kafaları ancak rest çekebilme gücünle susturabilirsin . Eşine sahip çıkıp annesini susturmayan bir eşiniz yoksa sahip olduğunuz şeylere güvenir dalarsınız Allah ne verdiyse. Of çok üzülüyorum ya :KK14:

Niye birsey diyesin asıl birsey yapma.
Durdugun yerde gerekirse çamaşır biriksin +10 gotur birseye elini sürme.
Sürmemde mesela..
Konusma,zorunda misin?
Yuz be yuz makara kukara yaparım ama zorunlu olmadıkça asla telefonla konusmam ogulu ile ne konuşursa konuşsun takılmam.
Saygı duyarım sevme zorunlulugum bulunmuyor çünkü sende öyle yap

Üstünden nerdeyse 1 yıl geçmiş zaten görüşmüyormuşsunuz ve yasağı bile delerek kavga edip evinize dönmüşsünüz peki ben anlamadım neden bu konu şimdi tekrar gündem oldu. Bana öyle bir şey dense mesela delirdi heralde derim içimden elimi bişeye sürmem geçer giderim , kaynıma falan söyleyerek kavga çıkaramam mesela. Siz bunları da yapmışsınız bence dert edecek bişey yok.

Neden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
belli ki kadın eşyalarına dokunulmasından rahatsız oluyor
Bu lafları duyduktan sonra o eve gittiğimde yerimden kalkmam
Not: bebeğin çamaşırlarıymış. Bi zahmet kendi çamaşırlarınızı evinizde yıkayın
Tabi senden öğrenecekti nerede yıkayacağını demi ?

Back
X