Bizde bayramdan bayrama gideriz hanfendi.dusunun 12 yıllık evliyim bende bana evime iki kez geldi
Annene yikadivim çamaşır bile battı dedim.
Bana bunalri dedi dedim.
Ne olucak doğru söylüyor demesinmi.
yani yanlış anlamadıysam zaten mesafelisiniz,12 senedir de evlisiniz ve kayınvalideniz yıllardır böyledir zannediyorum ki,son anda değişmemiştir.
velhasıl kelam huyunu bildiğiniz kadının evinde siz de ona göre davranmalısınız bence.
en başından 1 hafta kalmanız hata,ama diyelim ki kaldınız,zaten arabayla gelmişsiniz,10 tane kıyafet alsanız yeterdi ki bebek kıyafeti fazla yer de kaplamaz.
siz ona az gidiyormuşsunuz o size az geliyormuş,aranızda bir resmiyet var gibi,ondan dolayı icazet almadan makineyi kullanmanıza sinir olmuştur belki.
ayrıca doğru diyor diyen kaynınıza da pes,neyse ki eşiniz sizi savunmuş.
Not: bebeğin çamaşırlarıymış. Bi zahmet kendi çamaşırlarınızı evinizde yıkayın
yani biraz sert ama doğru. huyunu bildiğim kv nin ağzına laf vermem,evindeki tek çöpü de kullanmam ben olsam.
eşinizin hatrına gittiğiniz belli, o yüzden gittiğinizde elinizi bir şeye sürmeyin,misafir gibi davranın. işlerini görmeyin,bir şeylerini de kullanmayın.
kırılmakta haklısınız çok ayıp etmişler,ama dediğim gibi kadının huyu gökten inmedi,12 sene az buz bir süre de değil, huyunu biliyor olmanız lazımdı ve ona göre tedbir almanız gerekirdi