kv smdi de beni sucladi

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar gecen günlerde yazmistim buraya hatirlarsaniz kv annemler burdayken hc gelmedi aramadi dye hatirlayanlar vardir kv ile esim gorustu bende gorustum hayrdr küs musun ne oluyo byle dye kadin beni sucladi bn ne aramisim sormusum (halbuki gelin oturlm dedm görüştüğümüzde) annemlerin gelecegi gun cok telasim vardi esimle market alisvrsne gdecktk yemek yapcktm snra annemleri almaya gdecktik o gun kv aradi beni bna gelecgni syledi bnde durumu anlattm ewde olrsam yne gelrsnz arayin beni dedm kapattik buna cok bozulmuş önüne koyacak 1 brdak cayinda mi yktu diyo bna bnde annen burdayken gelmedm oyzden cekindim diyo allahim cildiracm yaa dha once kac kere agirladim yaptm ettm bi onemi olmamis bi kere musait olmaynca byle oluyo.. Bende ne alakasi var gelmedgn yer mi herzman geleblrdn kapiyi acmayack deglm dedim ben miym buyuk siz misinz diyo susmuyo ki bnde sucunu bastrmaya calisma anne dedm ben haksizim siz haklisnz blmem ne bsyler dedi tabi bnde syledm dusuncemi sonra telefn kapandi aradm tekrar acmadilar ( gorumcem evdeydi o kpatti ve actrmadi kesin dha oncede istedkleri bsey olmaynca byle kpattrmsti) kafayi yycem kizlar yaa on kere yaparsn bi kere yapmzsn kotu olrm bi de bni suçlar gbi konustu bundan snrasi icin ne yapacgmi nasil davranacagmi bilmyrm

Yapma sende arkadaşım. Cok yüz vermisin bu ne boyle. Ergen cocuklar gibi. Kiskancliktan catlicak kadin.
Artik neyin ne olduğunu gordun. Hazir acmiyorken bir daha arayip Sorma. Konu tekrar acilirsa gayet sakin bir şekilde evim yurdum belli kapıya geleni kovcak halim yok isteyen buyuklugunu alir gelirdi. Annem gelmiş benim onu en iyi sekilde ağırlamaya çalıştım baska sey düşüncek halim yok de. Bu ona buyuk bir kapak olur. Konussun o hic dinleme bile kapatalım konuyu gecti gitti de. Agzini ac az iki laf et öyle sus pus ezik gibi durma.

Ben susmam zaten gerekeni sylerim umrumda da olmaz ama bi yandan esimin annesi esimi düşünmek zorunda kaliyorm car car konusmayi biliyorlar ancak ben lafimi esirgemem sylemem gereknlri hep syledm dah da bsey derse yne sylerm

Daha oncede konunuza denk geldim.
Sesli harflerle bir sorununuz mu var?Ayni sekilde yazmistiniz
Sonucta burada insanlarla dertlesmek fikir alisverisinde bulunmak istiyorsaniz konunuzu okurken zorlamayin degilmi?Herkes konuyu anlayabilmek icin bosluk doldurarak okumak zorunda degil ki
Sms gondermiyoruz cok sey sigdiralim
Okuyacaklara biraz saygi lutfen

Ben kmseye saygisizlik yaptgimi dusunmuyorum nasil yazdgm da ilgilendrmez sizi baska arkadaslar okuyp cwp yazabiliyor iyi niyetli olup bna yardimci olmaya çalışıyorlar sizde konusmak icin konusmayin lutfen boyle konusarak saygi çerçevesini siz asiyorsunuz okumazsiniz olur biter oyle msjiniza boyle cwp verilir kusura bakmaynda yaziyla degil icerigiyle ilgilenr insan diger arkadaslrn yaptgi gbi okey

israr etmeyin kendi haline birakin. kendimden eminsem o beni arasin derim. buraya konu accak kadar dert etmeyin.

Knyu okyn bri olrk tbk ilglndrr icergi anlmk icin duzgn okyblmk lzm ayrca br bnim uslbma brde kndi uslbnuza bkin sonra sygya yorum yapin

Lütfen Türkçe yazmaya dikkat edelim, yazım kurallarına özen gösterelim.
Sitemizde Türkçe kullanımına mümkün olduğunca önem gösterilmesini istiyoruz.

Umuyorum bu ricamız kırılmayacaktır.

Boşver. Arayıp durma. Hatalı değilsin. Milletin totosunu da fazla kaldırma. Kendini ispatlamak için de fazla yorma kafanı.

Kvyi niye bu kadar takiyorsunuz ki? Kirildiysa kirildi. Sizin bir sucunuz yokken ne diye trip cekiyorsunuz?

Her daim yaptıkları gibi suç bastırma uğraşları.. s.ktir et gitsin.. bi daha arama, onlar ararsa da açma..ne biçim insanlar var ya

Knyu okyn bri olrk tbk ilglndrr icergi anlmk icin duzgn okyblmk lzm ayrca br bnim uslbma brde kndi uslbnuza bkin sonra sygya yorum yapin
Size soracak degilim saygiyi saygidan bahsedp sert uslp kullanan sizsnz nyse sizinle hic atisip vakit harcayamam yaklasim tarzinzda sorun var anlasilan iyi geceler.

Lütfen Türkçe yazmaya dikkat edelim, yazım kurallarına özen gösterelim.
Sitemizde Türkçe kullanımına mümkün olduğunca önem gösterilmesini istiyoruz.

Umuyorum bu ricamız kırılmayacaktır.
Böyle yaklasima can kurban tesekkur ederim kırıcı ve sert olmadiginiz icin daha dikkatli olurm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…