Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen dükkanı vardıraylık 15 bin kazandığı meslek ne merak ettim
Esnaf canım kendine ait dükkanı varaylık 15 bin kazandığı meslek ne merak ettim
Hımm anladım canım sabit maaşı olan biri sandım kv lerin geneli böyle ne yazık kıEsnaf canım kendine ait dükkanı var
Doğru vallahi bende para biriktirelim kısalım ilerde çocuk olursa diye düşünürken oda annesine üzülüyorDegisime ugramayan tek erkek anneci erkek
Her gecen gun gelinin hakki somurulur
Zaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.Sende çalışıyorsun madem kendi annene göndereceğini soyle, ister annene gönder isterken gizli bi birikim yap
Yaptıgı çok ayıp gerçekten, işsiz güçsüz durumu olmayan bi kv olsa tamam biraz kabul edilebilir ama ne bileyim açık açık konuşmanızda fayda varZaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.
Yok canım ya eşimin bi tek kyk borcu vardı onu da kapattık. Hepsi annesinin borcu. Hı bi de 2 tane de evi varEvleneli 1 ay olmuş. Borçlar eşinizin bekarlığından kalan ortak borçlarıdır belki oyüzden eşiniz ödüyordur?
onunki anne de sizinki boru muZaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.
Eşin belli ki annesine toz kondurmayacak. Giyin süslen masa hazırla... biraz işve cilve yapıp ne güzel olurdu değil mi biraz köşede paramız olsaydı diye başlayıp, annesini asla kötülemeden ya da didişmeden tatile de giderdik şu elbiseyi de alırdım şunu da yapardık gibi adamın aklını başından al...
O oğulculukla savaşıyorsa sen de dişiliğini kullan.
bir de benim senden gizlim yok bir liramı bile sana sorarım gibi acıtasyon yap.
Normalde asla böyle tavsiye vermem ama bu model kaynanaya karşı ancak böyle kazanırsın kocanı.
Ya zaten en baştan kadının bu kadar mal mülk içerisinde nasıl ödeyemeyeceği borcu oluyor ben onu anlamadım kiYok canım ya eşimin bi tek kyk borcu vardı onu da kapattık. Hepsi annesinin borcu. Hı bi de 2 tane de evi var