Kv sorunu ve anneci erkek

Usulunce cirkinlesmeden konuşabilirsiniz bence, o sizin eşiniz...

Sende çalışıyorsun madem kendi annene göndereceğini soyle, ister annene gönder isterken gizli bi birikim yap
Zaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.

Anneci erkek bu bağımlılıktan hemen kurtulmaz sende ailene yolla bir bak nasıl davranıyor karşı geliyorsa ona göre söz söyleme hakkın olur

Eşin belli ki annesine toz kondurmayacak. Giyin süslen masa hazırla... biraz işve cilve yapıp ne güzel olurdu değil mi biraz köşede paramız olsaydı diye başlayıp, annesini asla kötülemeden ya da didişmeden tatile de giderdik şu elbiseyi de alırdım şunu da yapardık gibi adamın aklını başından al...
O oğulculukla savaşıyorsa sen de dişiliğini kullan.
bir de benim senden gizlim yok bir liramı bile sana sorarım gibi acıtasyon yap.
Normalde asla böyle tavsiye vermem ama bu model kaynanaya karşı ancak böyle kazanırsın kocanı.

Zaten bende öyle yapıyorum artık ondan gizli birikim yapıyorum bende para olduğunu öğrense onu da annesine gönderir çünkü. Benim anneme para versem kabul etmiyorki kadıncağızın cebine 100 lirayı zorla koyuyorum.
Yaptıgı çok ayıp gerçekten, işsiz güçsüz durumu olmayan bi kv olsa tamam biraz kabul edilebilir ama ne bileyim açık açık konuşmanızda fayda var

onunki anne de sizinki boru mu
15milyarla gecinemeyen bekar kadina yardim yapmakda neyin nesi
Millet o parayi 5ayda zor kazaniyor
Parasina göre harcasın sizin maasiniza mi güvenmiş
Siz ayri yuvasiniz
Ne kadar saygısız kadin.

Eşin belli ki annesine toz kondurmayacak. Giyin süslen masa hazırla... biraz işve cilve yapıp ne güzel olurdu değil mi biraz köşede paramız olsaydı diye başlayıp, annesini asla kötülemeden ya da didişmeden tatile de giderdik şu elbiseyi de alırdım şunu da yapardık gibi adamın aklını başından al...
O oğulculukla savaşıyorsa sen de dişiliğini kullan.
bir de benim senden gizlim yok bir liramı bile sana sorarım gibi acıtasyon yap.
Normalde asla böyle tavsiye vermem ama bu model kaynanaya karşı ancak böyle kazanırsın kocanı.
😁 mantıklı ama onu da denedim. Son çare kendim para biriktiriyorum ondan habersiz napayım böyle gizli saklı hoş değil ama yapcak bişey yok kocam saf

Yok canım ya eşimin bi tek kyk borcu vardı onu da kapattık. Hepsi annesinin borcu. Hı bi de 2 tane de evi var
Ya zaten en baştan kadının bu kadar mal mülk içerisinde nasıl ödeyemeyeceği borcu oluyor ben onu anlamadım ki 🤷🏼‍♀️ Eşinize kibarca sorun konuşun yapcak başka bişey yok

Back
X