- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce
Son düzenleyen: Moderatör: