Kv sorunu ve bozulan psikolojim

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmeyin tabi ki.
Evladına seni silerim diyen anne mi olurmus..
Psikolojisi bozuk diyeceğim ama o da bir yere kadar..
Kv hep mi boyleymis, sonradan mı olmuş, ben olsam ona göre davranırdım.
Gerçi bu durum yine de sizi baglamaz, oğlunu bağlar.
Size ses yukseltmesine saygısız davranmasına müsade etmeyin, anne oğul ne istiyorsa yapsınlar.

Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur bağırır eder ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce
Gitmeyin.

Eşiniz istersen gitmeyelim demiş gitmeyin olsun bitsin. Madem anlattıgınız kadar sorunlu birisi ve esinizde arkanızda daha ne istiyorsunuz?
Benim yanımda ama hayatımızdan çıkmıyor ki illa ki görüşülüyor ve o suratını ses tonunu çekmek ölüm gibi

Biraz taktik yapsanız ve yüz göz olmadan, açıklama yapmadan bir bahane bulup kıvrak davransanız, kışkırtmalarına cevap vermeseniz nasıl olur? Sürekli tetikte olmanız da sıkıntı. Eşiniz de sizi koruyorsa o da sıkıntılı tiplerden bıkmıştır ve gerilimden etkileniyordur. Siz istediği gibi cevap vermezseniz aman deli bu der uğraşamaz kadın. Cildinizi geçemesin demek istediğim.

Eşiniz de arkanızda işte gitmeyin. Haddini bilmez birinin ağız kokusunu çekeceğinize oturun evinizde. Hiç bulaşmayın.

Gitmeyin tabi ki.
Evladına seni silerim diyen anne mi olurmus..
Psikolojisi bozuk diyeceğim ama o da bir yere kadar..
Kv hep mi boyleymis, sonradan mı olmuş, ben olsam ona göre davranırdım.
Gerçi bu durum yine de sizi baglamaz, oğlunu bağlar.
Size ses yukseltmesine saygısız davranmasına müsade etmeyin, anne oğul ne istiyorsa yapsınlar.
Seni silerim demesi de beni koruduğu için :) aferin aferin diyor birde oğluna, neden benim yanımda olduğu için. O kadar kötü ki bir anne oğlunun huzurunu nasıl böyle kaçırır, ben ailemde böyle negatif ortam görmedim, ve İnan o kadar sabırlı anlayışlıyım ki kötü biri değilim ona rağmen böyle bana karşı.
Hap kullanıyor onun arkasına saklanıyor, hep böyleymiş, hakarete psikolojik şiddete gelince hastayım demiyor ama.
Evet beni bağlamaz dı normalde, eğer bana kötü davranılmasa, düşünün güzel bir ortamda ses yükseltip hesap sorar gibi tavırlar bir kin nefret aşağılama isteği.. nereye kadar dayanacağım bilmiyorum

Seni silerim demesi de beni koruduğu için :) aferin aferin diyor birde oğluna, neden benim yanımda olduğu için. O kadar kötü ki bir anne oğlunun huzurunu nasıl böyle kaçırır, ben ailemde böyle negatif ortam görmedim, ve İnan o kadar sabırlı anlayışlıyım ki kötü biri değilim ona rağmen böyle bana karşı.
Hap kullanıyor onun arkasına saklanıyor, hep böyleymiş, hakarete psikolojik şiddete gelince hastayım demiyor ama.
Evet beni bağlamaz dı normalde, eğer bana kötü davranılmasa, düşünün güzel bir ortamda ses yükseltip hesap sorar gibi tavırlar bir kin nefret aşağılama isteği.. nereye kadar dayanacağım bilmiyorum
Nereye kadar değil ama, hiç dayanmayin bence.
Şahsen ben çekmedim, çekmem.
Kendi annem olsa bir yere kadar, eşimi bir yere kadar, sadece evladımı sonsuza kadar çekerim.
Bence sabrinizi, enerjinizi kv ile hiç tüketmeyin.
Silmek istiyorsa silsin, siz karışmayın.
Ana oğul ne istiyorlarsa yapsınlar, muhatap olup kendinizi yipratmayin.

Nereye kadar değil ama, hiç dayanmayin bence.
Şahsen ben çekmedim, çekmem.
Kendi annem olsa bir yere kadar, eşimi bir yere kadar, sadece evladımı sonsuza kadar çekerim.
Bence sabrinizi, enerjinizi kv ile hiç tüketmeyin.
Silmek istiyorsa silsin, siz karışmayın.
Ana oğul ne istiyorlarsa yapsınlar, muhatap olup kendinizi yipratmayin.
Bana kalsa hiç görüşmeyeceğim, böyle bir insan hayatımda barınamazdı bekarken, mesafeyi açtım yüz vermiyorum 2 haftada 1 bile gitmiyoruz bazen ama bu kadın hayatımızda işte illa ki görüşülüyor ve aynı aşağılamalar aynı ses tonu aynı yüzü görüyorum

Hemde ne haddini bilmez, benim evimde bana hakaretler etti düşün
Düşünebiliyorum. Benzer tipte başımda vardı. Bunun bir üst modeli ama böyle benim üstüme oğlu ve kocasıyla yürüyen, hakaret ve beddua eden, kendini kusursuz zanneden ve aldığı tek çöpün bile karşılığını isteyen bir ömür törpüsü.

Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur bağırır eder ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Sen böyle bağırdığın için ve bunu yaparak bizi huzursuz ettiğin için gelmek istemiyoruz diyin herkesin içinde.

Düşünebiliyorum. Benzer tipte başımda vardı. Bunun bir üst modeli ama böyle benim üstüme oğlu ve kocasıyla yürüyen, hakaret ve beddua eden, kendini kusursuz zanneden ve aldığı tek çöpün bile karşılığını isteyen bir ömür törpüsü.
Çok üzgünüm, bize yapılan haksızlıklara aşağılamalara, oysa güzelce geçinip gidecektik, huzurlu olacaktık, çok şey istedik demek ki, eşimden sıkıntım yok oda öyle olsa dayanamazdım, senin içinde çok üzüldüm beni çok iyi anlarsın bende seni çok iyi anlıyorum

6
Sen böyle bağırdığın için ve bunu yaparak bizi huzursuz ettiğin için gelmek istemiyoruz diyin herkesin içinde.
Bu tipler arızalıdır zeytinyağ gibi üste çıkar büyüğüne saygısız etti diye birde orda burda anlatır gelin haksız duruma düşürür, çirkef tipler

Çok üzgünüm, bize yapılan haksızlıklara aşağılamalara, oysa güzelce geçinip gidecektik, huzurlu olacaktık, çok şey istedik demek ki, eşimden sıkıntım yok oda öyle olsa dayanamazdım, senin içinde çok üzüldüm beni çok iyi anlarsın bende seni çok iyi anlıyorum
Şükret eşin normal.
Benim eş diye yanımda taşıdığımı anlatmaya ömrüm yetmez. Analı oğullu psikolojik işkence yaptılar.
Ve o kadar rahat yalan söyleyip, iftira atıyorlar ki karşısında dinlesen bana küfredersin. Öyle yaşayarak anlatıyorlar.
Korku filmi gibi bir durum. İnan çok iyi anlıyorum.
Eşin yanında hem de annesinin ne olduğunu biliyor, asla samimi olma o kadınla. Mesafeni koru. Gerekirse bir sebepten küs.

Back
X