Kv sorunu ve bozulan psikolojim

6

Bu tipler arızalıdır zeytinyağ gibi üste çıkar büyüğüne saygısız etti diye birde orda burda anlatır gelin haksız duruma düşürür, çirkef tipler
Aynen öyle oluyor, oğluna bile hayatı zehir eden ele ne yapmaz ki, ruhunu ezmiş eşimin, ben düzeltiyorum onu, şöyle düzeltiyorum karar veremez haldeydi özgüveni yoktu gibi. bunu biliyor ve beni suçlu ilan ediyor, aferin aferin diyor eşime karını dinliyorsun hanım köylü gibi. Çok ayıp gerçekten, saygısız ilan etti zaten çünkü saygı denilen kurum sadece kendine işlediğini düşünüyor.
Beni arkadaşıma bile anlatmış, paso akrabalarına beni anlatıyor.
Söyledim bir gün ona, bu hareketlerinle beni üzemezsin bende hiç bir emeğin yok ben üzülmem ama oğlun üzülüyor dedim, bir süre beni üzemediğini düşünüp bulaşmadı şimdi tekrar başlayacak gibi duruyor. O kadar taviz verdim ki, etliye sütlüye karışmam, derdini dinlerim yardımcı olurum, oğlunu ondan kıskanmam hatta git ara derim, annem de diyor daha diğer çocukları var bakalım senin gibisini bulabilecek mi diyor Allah’ından bulsun diyor

Esin bu derece arkandayken kadını sorun etmen cok gereksiz.
Gitme.
Bu kadar basıt. Ogluyla cozsun meselesini.

Esin bu derece arkandayken kadını sorun etmen cok gereksiz.
Gitme.
Bu kadar basıt. Ogluyla cozsun meselesini.
Tam ifade edemedim sanırım, oğlundan çok benimle sorunu, ki bunu söylemişliği var, benim derdim seninle yoksa oğlumla değil gibi, o kendi çocuğu, ben el çocuğu ona göre, ailemde uzakta, hakaretler asık surat ses tonunu ayarlayamama aşağılama nefret kin bana karşı yapılıyor

Tam ifade edemedim sanırım, oğlundan çok benimle sorunu, ki bunu söylemişliği var, benim derdim seninle yoksa oğlumla değil gibi, o kendi çocuğu, ben el çocuğu ona göre, ailemde uzakta, hakaretler asık surat ses tonunu ayarlayamama aşağılama nefret kin bana karşı yapılıyor
Telefon edince acmayın, evine gitmeyin. Gittıgı ortamlara girmeyin.
Uzak durun, olabildiğince uzak.

Ortada sebep yokken seninle derdım var diye deliyle karsı karsıya gelmeyin.

Şükret eşin normal.
Benim eş diye yanımda taşıdığımı anlatmaya ömrüm yetmez. Analı oğullu psikolojik işkence yaptılar.
Ve o kadar rahat yalan söyleyip, iftira atıyorlar ki karşısında dinlesen bana küfredersin. Öyle yaşayarak anlatıyorlar.
Korku filmi gibi bir durum. İnan çok iyi anlıyorum.
Eşin yanında hem de annesinin ne olduğunu biliyor, asla samimi olma o kadınla. Mesafeni koru. Gerekirse bir sebepten küs.
Çok üzüldüm canım, senin için dua edeceğim sana güzel günler diliyorum sanırım boşanıyordun

Eşini dinle, gitmezsen de oğlun gelmek istemedi dersin. Sen gitmek istemezsin gelin istemedi olur. Bosver

Telefon edince acmayın, evine gitmeyin. Gittıgı ortamlara girmeyin.
Uzak durun, olabildiğince uzak.

Ortada sebep yokken seninle derdım var diye deliyle karsı karsıya gelmeyin.
Olabildiğince uzak duruyorum, ailemden uzağım burada tanıdığımda kimse yok şuan haliyle, mesela bu kv olacak kişi sadece kendi akrabalarıyla görüşür, kpnin akrabalarıyla bayramdan bayrama, 2 günde bir beraberlerdir, birde doğulular, tahmin edebiliyorsun seviyorlar kalabalık yaşamı, ama kocasının akrabalarıyla değil. Çok baskı yapıyor sürekli beraber olmamız için, ben böyle alışmadım, her gün beraber olamam, ilk evlenmişim evlilik eve alışma süreci neler yaptı bilsen. Geçen aradı bizi çağırdı gezcez dedim gelemem, sürekli çağırır zaten, eşimin tek izin gününde, bugünde aradı açmadım, mesaj atıyor kavga mı ettiniz, yoo dedim canım sıkkın kimseyle konuşmak istemiyorum bu ara yazdım. Şimdi doldu doldu patlayacak gene bizi ilk gördüğü yerde, eşim o yüzden gitmeyelim diyor, bende kendimi tutamayacağım

Olabildiğince uzak duruyorum, ailemden uzağım burada tanıdığımda kimse yok şuan haliyle, mesela bu kv olacak kişi sadece kendi akrabalarıyla görüşür, kpnin akrabalarıyla bayramdan bayrama, 2 günde bir beraberlerdir, birde doğulular, tahmin edebiliyorsun seviyorlar kalabalık yaşamı, ama kocasının akrabalarıyla değil. Çok baskı yapıyor sürekli beraber olmamız için, ben böyle alışmadım, her gün beraber olamam, ilk evlenmişim evlilik eve alışma süreci neler yaptı bilsen. Geçen aradı bizi çağırdı gezcez dedim gelemem, sürekli çağırır zaten, eşimin tek izin gününde, bugünde aradı açmadım, mesaj atıyor kavga mı ettiniz, yoo dedim canım sıkkın kimseyle konuşmak istemiyorum bu ara yazdım. Şimdi doldu doldu patlayacak gene bizi ilk gördüğü yerde, eşim o yüzden gitmeyelim diyor, bende kendimi tutamayacağım
Gıtmeyın kalabalığı seviyorsa sız yokken takıldığı kalabalıkla takılsın.
Kimseye ayak uydurmak kalabalığı sevmek böyle deli bir kadını cekmek zorunda degılsınız kocanızın annesı diye
Kocanız bile uzak dururken ustelık.
Acıklama da yapmayın. Kavga mı ettiniz gıbı sorulara yanıt vermeyin.

Ailenizden uzakta yalnızsınız anladım ama, bu tip ınsanlarla sinir hastası olacagıma yalnızlıktan cururum daha ıyı.
Ki yalnızlığı tercih ediyorum ben. Kalitesiz muhabbetler yerine kaliteli yalnızlık, pırıl pırıl.

Ha siz arada gitmek isterseniz gıdın tabıı. Ama siz isterseniz... Onlar veya o isteyince degıl.

Gıtmeyın kalabalığı seviyorsa sız yokken takıldığı kalabalıkla takılsın.
Kimseye ayak uydurmak kalabalığı sevmek böyle deli bir kadını cekmek zorunda degılsınız kocanızın annesı diye
Kocanız bile uzak dururken ustelık.
Acıklama da yapmayın. Kavga mı ettiniz gıbı sorulara yanıt vermeyin.

Ailenizden uzakta yalnızsınız anladım ama, bu tip ınsanlarla sinir hastası olacagıma yalnızlıktan cururum daha ıyı.
Ki yalnızlığı tercih ediyorum ben. Kalitesiz muhabbetler yerine kaliteli yalnızlık, pırıl pırıl.

Ha siz arada gitmek isterseniz gıdın tabıı. Ama siz isterseniz... Onlar veya o isteyince degıl.
O kavga muhabbetini bilerek yaptım ki baksın kavga ediyoruz bize bulaşmasın diye, ondan soruyor, yoksa kavgamızı asla anlatmam, bugün eşimle boşanmayı düşündüm, söyledim ona da, söyle ses tonunu ayarlasın bana psikolojik şiddet uygulamasın ben alışkın değilim mutsuzum boşanmak istiyorum dedim, ben ailemden böyle görmedim, herkes beni çok severdi çünkü ben söylersem çok kötü olacak daha önce üstüne yürümüşlüğüm var beni ne hale düşürdü düşün

O kavga muhabbetini bilerek yaptım ki baksın kavga ediyoruz bize bulaşmasın diye, ondan soruyor, yoksa kavgamızı asla anlatmam, bugün eşimle boşanmayı düşündüm, söyledim ona da, söyle ses tonunu ayarlasın bana psikolojik şiddet uygulamasın ben alışkın değilim mutsuzum boşanmak istiyorum dedim, ben ailemden böyle görmedim, herkes beni çok severdi çünkü ben söylersem çok kötü olacak daha önce üstüne yürümüşlüğüm var beni ne hale düşürdü düşün
Esin ıyı bir adam ve gorus diye ısrar etmiyor.
O ıyı adama Bosanmak istiyorum deme, agzına bosanmayı alma.
Esin kendisi eziyet eder saygısızlık yaparsa sana amenna.

Adam bile annesiyle gorusmezken, o kadın ıcın Bosanmak istiyorum demen esını emınım uzmustur.

Ne dedi esin Bosanmak istiyorum diyince sen?

Esin ıyı bir adam ve gorus diye ısrar etmiyor.
O ıyı adama Bosanmak istiyorum deme, agzına bosanmayı alma.
Esin kendisi eziyet eder saygısızlık yaparsa sana amenna.

Adam bile annesiyle gorusmezken, o kadın ıcın Bosanmak istiyorum demen esını emınım uzmustur.

Ne dedi esin Bosanmak istiyorum diyince sen?
Eşim asla boşanmak istemiyor, yakında evi başka ilçeye taşıyacağız, ama ondan kurtulamayacağız sonuçta, taşınacağız diyor yurtdışına gideceğiz diyor, herkes zaten şaşırıyor sanki bu adam o aileden değil diyor, eşiminde ruhunu ezmiş, ben tanıştığım zaman tek başına karar veremiyordu özgüveni düşüktü, ben ona bazı şeyleri aşılıyorum elinden tutuyorum bir karar verecek onu destekliyorum bak sen ne istiyorsun? Diyorum sen neyi istersen, sen ne karar verdiysen, kendine güven diyorum hep, asla kendi düşüncelerimi dayatmıyorum, annesi çok kavgacıdır eşim kavga etmez annesi paragöz eşim değil annesi geleneklere bağlı eşim değil, ya herkese beni kötü anlatıyor kadın, kadının dünyası 3-5 akrabalarından ibaret, sürekli onlarladır hep onları anlatır, kpde çok sessizdir onuda bastırmış, beni öyle bir duruma getirdi ki yaptıklarını anlatsam dağ olur, biliyorum boşanırsam eşimden daha iyi kalpli birini bulamam.

Eşim asla boşanmak istemiyor, yakında evi başka ilçeye taşıyacağız, ama ondan kurtulamayacağız sonuçta, taşınacağız diyor yurtdışına gideceğiz diyor, herkes zaten şaşırıyor sanki bu adam o aileden değil diyor, eşiminde ruhunu ezmiş, ben tanıştığım zaman tek başına karar veremiyordu özgüveni düşüktü, ben ona bazı şeyleri aşılıyorum elinden tutuyorum bir karar verecek onu destekliyorum bak sen ne istiyorsun? Diyorum sen neyi istersen, sen ne karar verdiysen, kendine güven diyorum hep, asla kendi düşüncelerimi dayatmıyorum, annesi çok kavgacıdır eşim kavga etmez annesi paragöz eşim değil annesi geleneklere bağlı eşim değil, ya herkese beni kötü anlatıyor kadın, kadının dünyası 3-5 akrabalarından ibaret, sürekli onlarladır hep onları anlatır, kpde çok sessizdir onuda bastırmış, beni öyle bir duruma getirdi ki yaptıklarını anlatsam dağ olur, biliyorum boşanırsam eşimden daha iyi kalpli birini bulamam.
Ondan kurtuluş arama, uzak dur ve takma.
Baska sehıre gıdınce ınsallah Hersey ıstedıgın gıbı olur.

Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce
Sizin moralinizi bozdukca daha fazlasını yapacak gül geç ama eşinin kırıcı olmasına izin verme lütfen

Selam kızlar canim cok sıkkın başıma ağrılar girdi resmen psikolojim bozuldu yorumlarınızı bekliyorum. 1 senelik evliyim uzağa evlendim kv aşırı problemli say say bitmez, kısaca ses tonunu ayarlayamıyor sürekli kavga eğilimi içinde onun istediği yapılmazsa, bize ve kendi oğluna dahi saygı duymaz ama saygı bekler, sürekli oraya gitmemizi bekler gidince de surat beş karıştır hır çıkarır, çok kavgalar ettim saygısız oldum, artik gerçekten huzur istiyorum görüşmek istemiyorum mesafemi fazlasıyla koydum. eşimi anlatayım o annesine düşkün değildir aramaz sormaz gitmek istemez beni dinler annesine karşı beni savunur ama kadın oğluna bile senide silerim diye bağıran bir kadın düşünün.
Şimdi gene 2-3 gün sonra beraber katılmamız gereken bir yer var, gene ses tonunu ayarlamadan niye gelmiyorsunuz aramıyorsunuz diye bağırıp huzuru kaçırıp enerjimizi söndürecek büyük ihtimal, tepkim ne olmalı, eşim istersen gitmeyelim diyor. Sizce
Gitme annem, gitme gülüm 🤦🏼‍♀️

Son cümleyi anlamadım
Hani eşin annesine karşı seni koruyormuş ya kırıcı olmasın onu dedim...Bak seni anlıyorum benim eşimin anneside seninkinin rahat versiyonundan saat başı antidepresan atıyor sanki...Ben çözümü onları yabancı gibi görmekte buldum düşünsene sokakta gördüğün yada birdaha hiç göremeyeceğin biri seni böyle üzmeye çalışsa ne kadar etkilenirsin ki sende böyle düşün her görüşmede farklı bir yabancı... Nabzımın yükseldiğini dilimin kekelediğini bilirim şimdi o kadar rahatım ki...

tamam iste cok sanslısın eşin gitmeyelim diyo ve arkanda en büyük destekcin

Back
X