Kv sorunu yada benmi abartıyorum?

İlk hamile oldugumu söylediğimde kvdem in yorumu ne oldu biliyormusunuz?

" hayırlı olsun cok sevindim , bende hamileyim diye iş yapmayanı kendini tartanı hic sevmem" dedi

Şunu okuyana kadar acaba eşin mi yanlış anladı dedim de, sanırım eşini dolduruyor bu kadın.

İyi, onlara hizmet ederken bebeğimizi de mi düşünmeyelim, iyi valla. Robotuz zaten biz...

Ben zaten cay icilen ortama girmek istemiyorum. Inan cay icmemeye raziyim. Bu yüzden caydan sogudum. Onlara keyif bana eziyet. Sürekli cayi biteni tazele baskisindan oturdugum yeri isitamadan kalkiyordum.

Hahaha aynı ben. Ben çay içmiyorum orada hiç millete doldururken buz kesiyor diye...

Bir de dem beğenmeyenler, bardak beğenmeyenler... Iyyy...

Hahaha aynı ben. Ben çay içmiyorum orada hiç millete doldururken buz kesiyor diye...

Bir de dem beğenmeyenler, bardak beğenmeyenler... Iyyy...

Sorma o dem mevzusu zaten basa bela. Sekersiz icenler kasigi da al götür diyorlar. Caydanligi getirip ortaya birakaveresim geliyor

Aynı ben bende hot zot idim kocama ama baktim herkes plan dahilinde davranıyor bir doğrucu davut ben mi olayım
Taktiğe taktik plana plan önemli olan benim güzel yuvam
Ahaah koptum :)))
Bu taktikleri bir koseye yazayım zira ben de höt höt biriyimdir

Annesi hizmet etmesin istiyo,yorulmasın istiyo peki seninle annesine hizmet et diye mi evlenmiş? Annesinin gönlü hoş olsun diye mi evlenmiş??
Bi defolsun şu zihniyetteki erkekler ya,insanlık ziyanı hepsi!

Annesi hizmet etmesin istiyo,yorulmasın istiyo peki seninle annesine hizmet et diye mi evlenmiş? Annesinin gönlü hoş olsun diye mi evlenmiş??
Bi defolsun şu zihniyetteki erkekler ya,insanlık ziyanı hepsi!

Aynen canım katılıyorum, ama bu sondu artık , burdan taktikleri aldım

Geriliyorum yoruluyorum stres oluyorum üzülüyorum sen git annelere ben gelmiyorum de NOKTA

esının yanında acık konusarak kurtulursun kayınvalıde kumpaslarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…