Kv sorunu

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Kv le yildizlari barismayanlardanim,hep onu pof poflayalim,her yere birlikte gidelim istiyor.Mesela herseyde dedigi olsun istiyor.Onu sevmedigimi cidden belli etmeme ragmen o kadar yuzsuz ki Yine pesimde :/ hic alinma utanma denilen birset yok.Misal isim var diye bir kac gun cocuga baksin diye cagirdim.Banyoya girip tuylerini jiletle almis oyle kenara toplamis ,havlusunu yastigin uzerine atmis kurusun diye,yedigi copleri bile tabaga atmis ne bir bulasik ne bisey,sorun arkasindan temizlemem degil .Sorun beni hice saymasi Sen catla patla oglumun evi istedigim gibi yaparim havalarinda. Ciddi manada sevmiyorum. Nasil bu kadar rahat anlamiyorum.Sosyal medyada o beni ekliyor ben kabul etmiyorum yine ekliyor,telefonu acmiyorum,niye acmadin diyor. Ben olsam beni istemeyenle muhattap dahi olmam ama bu cok degisik.Sizce neden boyle yapiyor ben mi yanlis anliyorum

İstemediğiniz bu davranışlarla anlaşılmaz ki

Aradı açmadım niye açmadın dedi diyorsunuz ne cevap verdiniz seninle konuşmak istemediğim için açmadım dediniz mi

İstemediğim Kv yi çocuğa baksın diye çağırmam

Kadın misafir modunda yediğini vs kaldırmıyor

Havlu ve kıl tüy olayı garip tabii

Ben evimden kovdum o kadar yuzsuz ki doğumgünümde hediye ile pasta alıp gelmiş konuşmuyorum ama ısrarcı. Seni çok iyi anlıyorum malesef mesafe nedir bilmiyorlar her halti söyleyelim bişey olmamış gibi davranalim kafasındalar.

ben degil esim kendi annesinin bakmasini istedi,ben kendi annemi cagircaktim cunku.Ona minnet etmeyen biriyimdir

İyi de eşinize olmaz, senin anneni istemiyorum, sevmiyorum vs dememişsiniz

Yani minnet etmişsiniz, eşiniz çağırmış siz çağırmışsınız ne fark eder, bakılan sizin çocuğunuz da değil mi

Kizlar onlari hayatimdan tamamiyla cikaramiyorum.Vir seki
O zaman tavrınızı kv den önce eşinize koyun. Bence konu zaten orda kitleniyor.

Koydurmuyor zoraki gorusturuyor,annemi ara Annemle soyle yap Anneme sor. Bunlari duzeltemiyorum.Sadece kv neden boyle Bir insan niye boyle davranir cozumu varmidir bunu soruyorum.

kadın istenmediğini bile anlamamış ki.
telefonunu açmıyorum ama çocuğa bakması için evime kalmaya çağırıyorum.
bu ne perhiz. işim düşünce istiyorum düşmeyince istemiyorum diye bir dünya yok malesef.

Kizlar onlari hayatimdan tamamiyla cikaramiyorum.Vir seki

Koydurmuyor zoraki gorusturuyor,annemi ara Annemle soyle yap Anneme sor. Bunlari duzeltemiyorum.Sadece kv neden boyle Bir insan niye boyle davranir cozumu varmidir bunu soruyorum.

Annemi ara dediyse aramam sevmiyorum diyeceksin sor deyince sormam o bilmez diyeceksin

Bebek olunca eller tutturabilir de resti çekeceksin

Eşine bunu demeyip kadın arayınca açmadığında onu sevmediğini anlamasını bekliyorsun

Mümkün değil

Dürüst olun hem kendinize hem eşinize hem Kv ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…