Kv takmış durumda

Kızlar siz haklısınız her birinizin dediğine sonuna kadar katılıyorum ama küçük bir konu için de surat yapıp arayı bozmak istemiyorum. Hani daha usturuplu güzel dille halletmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bir de haksız mıyım sizce abartıyor muyum?
Corona var, risk almak istemiyorum. Bu yeterli bir bahane. Kabul etmiyorsa da küsecekse küssün, ne olmuş yani?

Ayrıca diş buğdayı nedir, ne gereksiz bir etkinlik. Hadi 40ı okunacak vs dense neyse de, diş buğdayı çok saçma bence

Corona var, risk almak istemiyorum. Bu yeterli bir bahane. Kabul etmiyorsa da küsecekse küssün, ne olmuş yani?

Ayrıca diş buğdayı nedir, ne gereksiz bir etkinlik. Hadi 40ı okunacak vs dense neyse de, diş buğdayı çok saçma bence
Bencede ben zaten yapmak bile istemiyordum. Doğumgünü bile olsa anlarım ederm. Üstelik hiç birşey yapmadık coronadan dolayı. Bebeğim zaten zor bir bebekti gazıydı uykusuzluğuydu alerjisiydi derken zor geçti. Hiç bir şeye heveslenmeyip yapalım edelim demeyip bunda ısrarcı olması enteresan ne düşünüyor bilemiyorum 🙄

Annenleri altın beklentisi için ısrarla gelmelerini istiyor. Annenleri hiç karıştırma, sen de yapmak istemiyorsan açıkça bunu belirtmelisin. İllaki yapılacaksa o zaman da sadece kendileriyle yapın.

Açık havada 6-7 kişi birarada bir sıkıntı olmaz bence. Abartısız ufak bir kutlama niye olmasın. Herkesin gönlü olur.
Ama illa da istemem diyorsanız, o zaman yalan söyleyeceksiniz, annemler gripmiş korona olabilirler gibi birşey uyduracaksınız.

Yapmayin. Sevdiklerimizin caninin sagligi bir kutlamadan coook daha onemli. Kiyas bile edilemez. Heves ediyorsa kendi kendine kutlasin. Kv heves ediyor diye anami babami kaybetme riskini almam.

bence kv nin plan guzelmis,
ama israri hos degil.

siz kendinize uygun karari verin ve kayinvalidenize kararinizi bildirin.
evde sadece kv giller ile kutlayacaksaniz, buna karar verdim diyin ortaya, esiniz de bulunsun, konu kapansin.

Kızlar maalesef corona olmuşum 😔 dolayısıyla otomatikman iptal oldu. Değerli görüşleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize. Zor durumdayz ateşim düşmüyor geceden beri. Annemler yemek bıraktılar. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Dua edin nolur 😔😔

Kızlar maalesef corona olmuşum 😔 dolayısıyla otomatikman iptal oldu. Değerli görüşleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize. Zor durumdayz ateşim düşmüyor geceden beri. Annemler yemek bıraktılar. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Dua edin nolur 😔😔
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bebeğini ve seni tüm kötülüklerden korusun tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah 🙏

Ne hevesli kayınvalideler var ben imreniyorum valla böyle istekli kayınvalidelere kıymetini bilin. Benimkinin ilk torunu olacak sanki 10.torunu olacakmış gibi sıfır heves, sıfır heyecan 🤦🏻‍♀️

Back
X