Kv - Torun Meselesi

Bana bir şey yapamaz cevabını alacağını bilir o nedenle beni karşına almaz eminim ama oğluna rahat vermez bir kaç ay küser, oğlunu gün içinde ben yokken 50 kere arayıp laf sayar, strese sokar. Eşim bana yansıtmamak için uğraşır,kendi içine atar vs. Olacaklar film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden.
Şaka mı ? Küser ne demek ya yatak odanızın kapısında beklesin bari. Yüzsüz şey.

ne salliyosunki arkadasim kv'nin senin cocugunla ilgili ne dusunecegini,
haberi verin sevinen sevilsin uzulen kendi derdine yansin,
bu kadar herseyi taakrsan bu hamilelik gecmez soyliyim, daha bunun lohusaligi var uykusuz gecereli var :)
kendini mutlu etmeye bak, negatif enerjili tiplerden kac kac kac

Canım benim çocuğum hakkında ne düşünüyor felan diye bir şey yazmadım zaten. Umrumda da değil açıkcası ne hali varsa görsün. Eşime davranış şeklini tahmin edebiliyorum ve hasta bi kadına bunu ne şekilde söylemek gerekir diye sordum. Kaynanayı taksam 3 yıldır evli kalamazdım çocuğum da olmazdı zaten ya da eşimle bi problemim olsaydı. Sadece bu tip insanlara nasıl davranmak gerekir onu merak ediyorum bu konuyla alakalı.

Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme ve akrabalarıma söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.

2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?
kv nizi cok önemsemeyin. en iyi kv bile arada garipleşir. boşveeeerr .eşini de üzme.
söylemesinizde olur :D

Böyle bi kayınvalideye hamile olduğumu söylemeye bile tenezzül etmezdim heralde ne kadar geç Söyleseniz o kadar iyi bence hamileliğinizin ilk zamanlarında canınızı sıkmasına asla izin vermeyin

nedir bu erkenden hamilelik haberi verme istegi..daha dur bismisllah 7. haftadaymissin..bir kac ay sonra soylerdin..neden acele ediyorsunuz?? bazi seyleri insan kendine bile soyleyemezsen nedir bu acele???

kv nizi cok önemsemeyin. en iyi kv bile arada garipleşir. boşveeeerr .eşini de üzme.
söylemesinizde olur :KK70:

Ben söyleme taraftarı değilim ki zaten :KK70: Eşim yazık bi annem söylemeyeyim mi hasta zaten vs diyo
Aslında ertelemesinin nedeni onun da istememesi bence ama şimdi 1-2 ay sonra öğrenirse daha beter hasta eder kendini diyo. Anne hasta ve dengesiz olunca bütün aileyi mağdur ediyor anlayacağınız.

Ben söyleme taraftarı değilim ki zaten :KK70: Eşim yazık bi annem söylemeyeyim mi hasta zaten vs diyo
Aslında ertelemesinin nedeni onun da istememesi bence ama şimdi 1-2 ay sonra öğrenirse daha beter hasta eder kendini diyo. Anne hasta ve dengesiz olunca bütün aileyi mağdur ediyor anlayacağınız.
Söyleyin o zaman. yahu ne diyecek istemiyorum aldırın sende aldırıcan mı ? e cevap hayır olduğundan
klasik bir cümle ile : bizde istemiyorduk ama allahın taktiri oldu işte diyecen.. bitti. gerisi tırı vırı

Maddi durumunuz kötü mü? Kadın belki de iyi niyetle söylüyor, önce maddi durumunuzu düzeltip sonra rahat rahat çocuk yapın istiyor...

nedir bu erkenden hamilelik haberi verme istegi..daha dur bismisllah 7. haftadaymissin..bir kac ay sonra soylerdin..neden acele ediyorsunuz?? bazi seyleri insan kendine bile soyleyemezsen nedir bu acele???

Ben hiç söylemesem olur diye yazıyorum ama pek dikkat eden yok nedense. Hasta ve dengesiz bi kadından bahsediyorum. Nasıl davranıcağımızı zaten bir çok konuda şaşırdığımız bi kadın. Dengesiz hareketleri söz konusu. Amaç hamileliğimi haber vermek felan değil yani özellikle... Bana kalırsa ben söylemem zaten yukarıda bi çok kez yazdım. Hamileyim oleyy herkes duysun gibi bi ruh halinde de değilim çok şükür. Davranış bozukluğu olan bi kadına durumu açıklamak söz konusu olan, hamilelik müjdelemek değil..

Mesela kendinizi yerime koyun ruh hastası bi kv'niz var nasıl konuşursunuz? Ya da benim gibi genelde konuşmaz mısınız?

Kızının eşinin maddi durumu gayet iyi, 3-5 ev 3-5 araba gerisini sen tahmin et, maddi problemleri hiç yok..
Onu demek istedim zaten. Maddi olarak rahat olduklari icin onlarin bebekleri olmasini istiyordur. Sizde rahat buyutun rahat bakin diye eliniz rahatladiktan sonra yapsinlar diyordur. Iyi niyetli bi bakis acisiyla bakiyorum. Ama tabiki kim ne zaman isterse evlat sahibi olur Allah verdikten sonra, aileler karismamali

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insaallah :anneadayı: bence bu kadar stres yapmaya bile değmez şöyle insanlara sinir oluyorum ya onlara ne yani ne ilgilendiriyor .
Çocuğu yapacak olan da bakacak olan da sizsiniz. Aile olacak olan da sizsiniz .
Gayet rahat bi şekilde soyle gitsin canım herhangi olumsuz bir şey söylerse de "oglunuz çok istedi ona söyleyin "dersin . :KK45:

Maddi durumunuz kötü mü? Kadın belki de iyi niyetle söylüyor, önce maddi durumunuzu düzeltip sonra rahat rahat çocuk yapın istiyor...

Maddi durumum çok şükür iyi. Ev, yazlık alın derken amacı bizi düşünüp mal mülk sahibi olmamız değil, çocuk olayını ertelememiz.. Kurnazlık peşinde yani..

Óncelikle hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin, bence söyleme belki keyfini kaçırır sen tadını çıkarmaya bak senin mutluluğunu paylaşmayacak insana niye söyleyesin ki ilerde nasıl olsa duyacak....

tekrardan hayırlı mübarek olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah....

Onu demek istedim zaten. Maddi olarak rahat olduklari icin onlarin bebekleri olmasini istiyordur. Sizde rahat buyutun rahat bakin diye eliniz rahatladiktan sonra yapsinlar diyordur. Iyi niyetli bi bakis acisiyla bakiyorum. Ama tabiki kim ne zaman isterse evlat sahibi olur Allah verdikten sonra, aileler karismamali

Amaç sadece erteletmeye çalışmak. Çok şükür durumum iyi arabamız var, evimizi alıcaz, birikimimiz var. Çalışan bi bayanım zaten maaşım iyi çok şükür. Herkesin onun kızının gibi 5 arabası olması gerekmiyor ki? Yanlış mı düşünüyorum.

Ben hiç söylemesem olur diye yazıyorum ama pek dikkat eden yok nedense. Hasta ve dengesiz bi kadından bahsediyorum. Nasıl davranıcağımızı zaten bir çok konuda şaşırdığımız bi kadın. Dengesiz hareketleri söz konusu. Amaç hamileliğimi haber vermek felan değil yani özellikle... Bana kalırsa ben söylemem zaten yukarıda bi çok kez yazdım. Hamileyim oleyy herkes duysun g
Ben hiç söylemesem olur diye yazıyorum ama pek dikkat eden yok nedense. Hasta ve dengesiz bi kadından bahsediyorum. Nasıl davranıcağımızı zaten bir çok konuda şaşırdığımız bi kadın. Dengesiz hareketleri söz konusu. Amaç hamileliğimi haber vermek felan değil yani özellikle... Bana kalırsa ben söylemem zaten yukarıda bi çok kez yazdım. Hamileyim oleyy herkes duysun gibi bi ruh halinde de değilim çok şükür. Davranış bozukluğu olan bi kadına durumu açıklamak söz konusu olan, hamilelik müjdelemek değil..

Mesela kendinizi yerime koyun ruh hastası bi kv'niz var nasıl konuşursunuz? Ya da benim gibi genelde konuşmaz mısınız?

Ya neden oyle diyorsunuz ki valla ben yeni öğrendiğimde 3 haftalikmis herkese söyledik eşimle sevinçten :KK71: bu mujdelenecek bi haber tabi ki herkesle paylaşmak ister insan doğal olarak . bence takilinmasi gereken yer bu değil . Kv 'nin tavrı . onu ne ilgilendiriyor ya .:KK11:

Óncelikle hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin, bence söyleme belki keyfini kaçırır sen tadını çıkarmaya bak senin mutluluğunu paylaşmayacak insana niye söyleyesin ki ilerde nasıl olsa duyacak....

tekrardan hayırlı mübarek olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah....

İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duyguymuş annelik hissi. Daha çok yeni 6 haftalık ama huzurlu evimi daha huzurlu yaptı şimdiden. Sağlıkla gelsin inşallah..

ya canim ben genel anlamdada soyluyorum..millet hamile kalinca 3-4 haftalikken soyluyor birbirine..buna sicak bakmiyorum ben. olacak olan olduktan sonra her zaman olur ama...gerek yok..bir muddet soylemeyin bana kalirsa..karnin buyumeye baslayinca kismetse illa soylersiniz..fazla kasma kendinide bebiside uzme simdiden

Amaç sadece erteletmeye çalışmak. Çok şükür durumum iyi arabamız var, evimizi alıcaz, birikimimiz var. Çalışan bi bayanım zaten maaşım iyi çok şükür. Herkesin onun kızının gibi 5 arabası olması gerekmiyor ki? Yanlış mı düşünüyorum.
Tabiki dogru dusunuyorsun. 1 evim 1 arabam var hamileyim. Hic biri olmasa yine anne olmak isterdim. Alakasi yok zaten. Sadece kayinvalidenize iyi bir bakis acisi getirmek istedim

Back
X