• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv.ve arsiz torunu

Bende çok altını temizledim klozet soguk diye paspasa yapmaya çalişmasi da cabası hemde büyük tuvaletini. Cocuk olunca işten çıktım durumumuz taşınmaya pek müsait degil,yoksa eşim ne kadar huzursuz oldugumu biliyor ama beni karıştirma istediğini söyle diyip duruyor

Ohh mis, söyle o zaman. Burasi cocuk eglendirme yurdu degil, Al baska yerde sev torununu de!

Konuda yazdim ya cok uzun diye ,ben herseyde geline destek oldum kv.inanilmaz yalanci ve fitnedir.ama cocuk konusunda hakkini yiyemem bakti sonuçta neyse benim yeni bebegim oldugu dönemlerde ne zaman bi yardim istesem ne eşimin kardeşi nede eltim zahmet edip gelmediler. bende acik acik soyledim cocuga arada bana birakiyorlardi ve artik bakmam die zaten cocuguda kimse sevmez istemez Allah gunah yazmasinda .ben en iyisi yarin yine gelirler kv.sonra geline soyleyeyim ama ne diyeyim bilmiyorum:)
siz evde durmasanız gelecekleri saatlerde parka gidin kendi anenizegidin arkadaş gidin 2-3 gün işim var deyyin bir gün geldiklerinde evi kaldırıcam ilgilenemiycem sizinle deyin

siz evde durmasanız gelecekleri saatlerde parka gidin kendi anenizegidin arkadaş gidin 2-3 gün işim var deyyin bir gün geldiklerinde evi kaldırıcam ilgilenemiycem sizinle deyin
Esim işe gece gidiyor o yuzden ben olmasam da farketmez,annemler den ayriyim eşimin memleketine taşındık :KK43: konuşmaktan başka çarem yok.ben evi yikiyorum desemde farketmez gelir, zaten aramadan geliyor musait olup olmamak farketmiyor.

Esim işe gece gidiyor o yuzden ben olmasam da farketmez,annemler den ayriyim eşimin memleketine taşındık :KK43: konuşmaktan başka çarem yok.ben evi yikiyorum desemde farketmez gelir, zaten aramadan geliyor musait olup olmamak farketmiyor.
birde eşiniz uyurken geliyo yaramaz bir çoçukla haklısınız ama eşiniz konuşsun bence siz biraz geride kalın çoçuk iyice kudursun özlikle uyansın eşiniz ozman halolur evine istemedi derler yoksa alır baiını gider haklıyken haksız olmyın eşiniz sinrlenmesi için ne gerekiosa yapın

birde eşiniz uyurken geliyo yaramaz bir çoçukla haklısınız ama eşiniz konuşsun bence siz biraz geride kalın çoçuk iyice kudursun özlikle uyansın eşiniz ozman halolur evine istemedi derler yoksa alır baiını gider haklıyken haksız olmyın eşiniz sinrlenmesi için ne gerekiosa yapın
Eşim kardeşine cok düşkün o kirilacagina sen kırıl hesabi yapar bana, o yuzden ben mudahale etmek istiyorum yoksa başima kalacaklar cocuga anneannesi bakiyordu oda işleri oldugu icin bir sure gelemeyecek ve ben hergün kocam ne zaman konuşur diye bekleyemem.eşim gececi cocugun uykusu düzensiz zaten yalniz kalamiyoruz bunlar sayesinde hic firsatimiz kalmiyor.

oglunun düşünüp anne karımla denk geleceginiz zaman yengeme gecersin demesi gerekiyor en son ihtimal oda yani bide çocuk ne yapsa kv. ni kılıf bulup yok öyle yapmadı falan diye yalan söylemeye teşvik ediyor her neyse eşimin çözecegini sanmıyorum kardeşi onun için daha değerli laf söyleyemez keşke sesli yanıt olsada anlatsam size rezillikleri yazmakla bitmez:)
ben tecrubeyle ogrendim ki ne kadar uzak o kadar iyi.evliligimin ilk 3 yili uzaktaydim bu yil esimin ailesine yakin geldik sorunlar basladi.allahtan seneye geri donuyoruz ohh kurtuluyorum.darisi basiniza

Değil kapıyı yıkmak kırsınlar açmam ne demek yani bu kadar taciz, basarsın zile açarsa açar açmazsa gidersin yani budur olay..eşiniz konuşsun herzaman musait değiliz bizimde bir özelimiz var desin siz bişey demeyin şimdilik..

Bugun kizimi alip oyun salonuna götürdüm zilin kablosunu da kestim,ust katta yigeni var oda pek hazetmez oranin ziline basmış açmamış oda bugünluk rahatiz bakalim.

Konuştum pek bir faydasi olmadı ben diger geline msj atmayi düşünüyorum şuana kadar okdr hakki geçtiği halde torunuyla gorusturmedi simdi baktiracak birini bulamayinca kv.demi aradilar.
Geline mesaj atmayın. Sizin aranız nasıl bilmiyorum ama çok iyi değilse farklı noktalara getirebilir konuyu hatta size karşı kullanabilir. Elbette nasıl biri olduğunu ben değil siz biliyorsunuz ama bnları göz önünde bulundurmak lazım

Geline mesaj atmayın. Sizin aranız nasıl bilmiyorum ama çok iyi değilse farklı noktalara getirebilir konuyu hatta size karşı kullanabilir. Elbette nasıl biri olduğunu ben değil siz biliyorsunuz ama bnları göz önünde bulundurmak lazım
O çocuk akıllı benimle dil yarışına girecek kapasitesi yok zaten surekli bana işi düşecegi için beni kaybetmeyi goze alamaz .benim tek derdim sadece arayip bir süre beni idare edebilirmisin demesi ;boyle haberi yokmuş gibi davranıp beni mecbur birakmasi sinirime cok dokundu.

Back
X