Canımm evin içerisine uzun süre yatılı misafir gelince zor oluyor gerçekten benim kayınpeder ve valide geldi evlendikten sonra ilk kez... 8 aylık evliyim 15 gün kaldılar. Üstelik karı koca home office çalışıyoruz. O kadar zorluk yaşadım ki, 3 öğün yemek yetiştirme telaşı ay orayı topla burayı topla. Yemek masasını 5 dk bırakma şansın olmuyor. Benimkile melek gibi insanlar ben yemek yapıyorsam o pilavımı yada çorbamı yapıyor. Ama gene de çok zor... Tabiri caizse it gibi çalışıp 5 dk dötüm yere gelmiyordu

Her şeyden çok eşim beni yıprattı onların yanında erkeklik damarları çıktı... Bir azar bir terslemeler... Ağla ağla içim şişmişti... Naçizane fikrim sadece eşine dikkat et, kavga ortamı yaratmaya fırsat verme. Söz açıp kapayıncaya kadar gidiyorlar. Bizimkileri bugün gönderdik. Kapıyı kapatınca oooohhh beee demiştim. Vicdan yaptım :)))
Sana önerim eşyalarına işaret koy, bir şey fark edersen laf çarp, alla alla bu eşya burda değildi evde cinler periler mi var, eşyalarımın yeri değişiyor de...

Annem öyle yapardı.