• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve gorumce ikilisi..

Cocuk sahibi olmak istemissiniz cok sukurki saglikla almissiniz kucaginizada gerisini bosverin onu yapti bunu yapti uzmeyin kendinizi doldurmayinda bunlarla kensinizi.

Bak mesela benim alt kafeyi tuttu dogum gunu kutladi deyip kendini doldurcagina konunun sonunada yazmissinya kv alti ustlu oturuyoz belki annesi dedi gel kafeyi tutalim diye herseyi kendinize baglayip sıkmayin caninizi

Az önce bir arkadaşın da dediği gibi o gün konu sahibinin günüydü görümceye altın vermenin manası nedir?
Düğünde gelinle birlikte görümceye de bilezik takılması gibi bir şey bu. Aynı hesap.
Konu sahibi bohça kısmı filan biraz gereksiz olmuş ama genel itibariyle ben seni haklı buldum.
Boşver takma kafana.

Ben size çok hak verdim eşinden olmama sebebinizi belirtmenizi de anlıyorum.Kendi evlatlarını düşünmeyen sizi nasıl düşünsün ki..Bu zihniyetteki insanlar demekki eşinden olmdığı halde böyleler birde sizden olmasa boşatırdı. Bazılarıda hemen demişki iyi günde kötü günde eşinizin yanında olacaksınız.Neden belirttiğinizi bile bilmiyorlar.Zaten yanınızdasınız ki bir ton tedaviye katlanmışsınız.Bende olsam o doğum gününe gitmezdim çünkü o psikoloji normal bir psikoloji değil yaşayan bilir.Çünkü doğal yolla bir hamilelik değil çok umut bağlanmış bir hamilelik..Ama geleyim sana ne kadar güzel evlatlarına kavuşmuşsun duaların kabul olmuş.Lütfen evlatlarını sev tadını çıkar boş işler boş muhabbetler bunlar..Dualarına talibim ...

Allah razi olsun, tez zamanda hayirla saglikla gelsin evladiniz..

Az önce bir arkadaşın da dediği gibi o gün konu sahibinin günüydü görümceye altın vermenin manası nedir?
Düğünde gelinle birlikte görümceye de bilezik takılması gibi bir şey bu. Aynı hesap.
Konu sahibi bohça kısmı filan biraz gereksiz olmuş ama genel itibariyle ben seni haklı buldum.
Boşver takma kafana.

Sonunda beni anlayan biri cikti, ben cok ozelestiri yaptim belki on dk gitseydim boyle olmazdi ama ben cok kirildim incindim en yakinlarimiz destek olmadi daha ne olabilirki.. Kardes can ya otesi varmi

Siz baslatmissiniz kusura bakmayin alt katinizda dogum gnu var gitmiyorsunuz ne olacakti yani sen uzulme diye dogum gnu yapmayacaklarmydi cocuklarina birakin Allah askina yaa herkes kirilir ayip etmissiniz . Ayrica cocuk bu sevilir yani ne o simdi sizin cocugunz olmuyor diye cocuk sevemeyecekler mi bencil olmayin lutfen

Affedersiniz, ama kadin cocuklarini topraga vermis, iki evladi birden ölmüs! Yasta! Ici kaniyor! Ici yaniyor. Dogum gününe mi gidecekti birdE?????

Anlamiyorlar malesef, basina gelmeden kimse anliyamaz demekki.

Allah kimsenin basina vermesin. Ben düsünemiyorum bile. Allah düsmanima yasatmasin bu aciyi. Kucagindaki evlatlarina uzun ömürler nasip etsin. Ama ben senin yerinde olsam madem kocanda yaninda, acik acik kv ile konusurdum, ben yastayken siz assagi katimda parti yaptiniz, ölen benim evladimda seninde caninin cani, torunun. Hic mi utanmadin? Ha bide kizin kalkmis bana küsüyo. Ölüyede sayginiz yok ailecek. Derrr cikardim.

Tabi ki görümcede cocuguna dogum günü yapacak, ama gelip direkt alt katta kocaman bu kutlama olmamis yani.

Allah kimsenin basina vermesin. Ben düsünemiyorum bile. Allah düsmanima yasatmasin bu aciyi. Kucagindaki evlatlarina uzun ömürler nasip etsin. Ama ben senin yerinde olsam madem kocanda yaninda, acik acik kv ile konusurdum, ben yastayken siz assagi katimda parti yaptiniz, ölen benim evladimda seninde caninin cani, torunun. Hic mi utanmadin? Ha bide kizin kalkmis bana küsüyo. Ölüyede sayginiz yok ailecek. Derrr cikardim.

Tabi ki görümcede cocuguna dogum günü yapacak, ama gelip direkt alt katta kocaman bu kutlama olmamis yani.

Heh benim derdimde tam olarak bu baska yermi kalmadi, oluyede saygi yok, kendi ilk cocugunu 3 haftalik dusuk yapip kurtaj olmus hayata kusmus bizim hbrimizbile yok baskasindan ogrendim. Hemde ilk ayda kaldi hamile, bizimkilerin hic onemi yok.

Okurken adeta boğulduğumu hissettim. Siz istiyorsunuz ki dünyanın merkezi olayım ama böyle bir dünya yok.kimse kimseyi pışpışlamaz bu hayatta.
Ne güzel bir evladınız olmuş hala neyin tribindesiniz.
Bence de görüşmeyin eş ailesi ile.negatif insanların toplumdan izolesini destekliyorum.

Heh benim derdimde tam olarak bu baska yermi kalmadi, oluyede saygi yok, kendi ilk cocugunu 3 haftalik dusuk yapip kurtaj olmus hayata kusmus bizim hbrimizbile yok baskasindan ogrendim. Hemde ilk ayda kaldi hamile, bizimkilerin hic onemi yok.

Bence sen bunu tekrar masaya yatirip kv ile konuscaksin. Aklimdan cikmiyor yaptiklariniz diceksin. O yine yapsaydi kutlamasini ama benim buruma sokmasi mi lazimdi, yada bu yüzden küsmesi mi lazimdi.

Okurken adeta boğulduğumu hissettim. Siz istiyorsunuz ki dünyanın merkezi olayım ama böyle bir dünya yok.kimse kimseyi pışpışlamaz bu hayatta.
Ne güzel bir evladınız olmuş hala neyin tribindesiniz.
Bence de görüşmeyin eş ailesi ile.negatif insanların toplumdan izolesini destekliyorum.

Kisaca neyin tribinde oldugunu aciklayayim:

Konu sahibi iki evladini kaybetmis, gidip iki evladini kendi sevemeden topraga vermis. Kisa bir süre sonra onun evinin altinda görümce hanim parti düzenlemis. Tabi ki yapacak onunkide evlat, ama konu sahibinin burnuna sokarak degil. Ölen bebekler görümceninde yigenleri, kayinvalidenin torunu!

Bebeklerini kaybetmiş birine geçmiş olsuna giderken yanımda bebeğimi götürmezdim
Ortamda çocuk varsa da sevmezdim

Bu acıyı yaşayan bir annenin hele de acısı bu kadar tazeyken böyle şeyler görmek istemeyeceğini azıcık akıl mantık vicdan ve duygu sahibi herkes bilir anlar

İnce düşünmek gerek bazen

rabbim çok bekletmeden yeri doldurmuş çok şukur
boşver kız allah herkesın kalbıne göre versin , yorma kendını
hee bu arada çokta haklısın

Sagolun kizlar :) cok sukur 7 ay sonra ikiz ogullarjma kavustum ikiz kizlarim cennette bizi bekliyor:((( doguma gitmeden hele dogsunlarda sonra hayal kur demesi gorumcemin abisine oda cok koymustu bana hala aklimdan cikmiyor:( kizlarimi kaybettim ya bunlarda oyle olucak sandi:((

Bebeklerini kaybetmiş birine geçmiş olsuna giderken yanımda bebeğimi götürmezdim
Ortamda çocuk varsa da sevmezdim

Bu acıyı yaşayan bir annenin hele de acısı bu kadar tazeyken böyle şeyler görmek istemeyeceğini azıcık akıl mantık vicdan ve duygu sahibi herkes bilir anlar

İnce düşünmek gerek bazen

Dogum yaptimin ertesi gunu oldu, agliyarak odadan mutvaga kactim, direk karsimda kv gorumce ve elti hic gormemis gibi bebegi seviyolardi, bana bassagligina gelmislerdi oysaki, ne diyim insan yasarsa anliyor, Allah buyuk..

Sagolun kizlar :) cok sukur 7 ay sonra ikiz ogullarjma kavustum ikiz kizlarim cennette bizi bekliyor:KK43:(( doguma gitmeden hele dogsunlarda sonra hayal kur demesi gorumcemin abisine oda cok koymustu bana hala aklimdan cikmiyor:KK43: kizlarimi kaybettim ya bunlarda oyle olucak sandi:KK43:(

Allah korusun yavrularini canim. Terbiyesiz ve saygisiz kadin.
KV de ondan geri kalir degil

Allah korusun yavrularini canim. Terbiyesiz ve saygisiz kadin.
KV de ondan geri kalir degil
Kv en cok yapan zaten, esim aglarken gordu anlattim hmn annesine kizmis ne bagira bagira cocugu seviyosun kiz cocuklarini kaybetti demis, bi suratini asti sonra sanki ben haksizmisim gibi, rabbim cok buyuk cok agladim cok istedim sabahlara kadar dua ederdim biri bulamazken iki tane verdi sukurler olsun, isteyen herkese versin kimsenin gozunu kimsede birakmasin evlat bambaska..

Yaşadığınız mutlaka zor bir durummuş. Ama 2 ay sonra diyorsun hani acın çok tazeyken olan bir doğum günü değil. Ve senin binandaki kafede oluyor. Bence gitmen gerekirdi. Yarım saat otururdun ne olurdu ki. Ha onlarında bunu bu kadae büyütmesi doğru değil. Anlayış gösterebilirlerdi.

Back
X