• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve görümce lafları :(

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
İyi aksamlar kızlar...Baslıktanda anlasılacagı gibi derdim kv ve görümce....
Duydugumuz laflar cok(eşim ve benim).Ben cok geriliyorum artık.Sizlerin arasındada vardır.Kv ve görümcenin lafları ve yaptıklarıyla eşinize yansıtmadan nasıl bas ediyorsunuz?Ben cook bunaldım artık.Eşim koruyor ama ben yinede sinir olup,hırslanıyorum....

Duydugumuz laflar cok(eşim ve benim).Ben cok geriliyorum artık.Sizlerin arasındada vardır.Kv ve görümcenin lafları ve yaptıklarıyla eşinize yansıtmadan nasıl bas ediyorsunuz?Ben cook bunaldım artık.Eşim koruyor ama ben yinede sinir olup,hırslanıyorum....
Nasıl laflar bunlar ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nasıl laflar bunlar ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Örnek vermek gerekirse görümce gelicek haftaya 1 ay önceden eşimi,beni arayıp cocuguma bez,ıslak mendil alın demesi
kv evinde bitmek bilmeyen tadilat var(eşim anlıyor bu işlerden eşim yapıyor),sürekli yeni istekleri var kv.Ben kv gitmekten yoruldum,eşimde öyle.
Bu hafta gelmicez,dinlenelim anne dedik.
Kv x gelene kadar bitsin,bitmeli.Parkesi,tavank yapılsın.Cocuk var!!!
.....
Cocuk oldugu biliniyor ve burda iş olduguda biliniyor o zaman niye geliniyor?
O söylemese biz almıyoruz sanki.Yegen sonucta senede bir geliyor.Ne lazımsa bütcemiz uygunsa alıyoruz.
.....İş bitmeliymiş rahat rahat yatsınlarmış.
Eşimde o senin kızın?Ben senin neyinim?Biz burda tozun icinde yatıyoruz,yemek yiyoruz.Sanki devlet adamı geliyor dedi.Hicc sesimi cıkarmadım ama icim icimi yiyor.

Kimse yok mu :( Eşinizin ailesine sinir oldugunuzda ne yapıyorsunuz?Nasıl yöntemleriniz var kendinizi sakinleştirmek icin?Eşinize yansıtıyor musunuz?....Dırdır mı yapıyorsunuz? :)))

vallah ben kime sinir olursam onunla hallederim sorunumu. Esime yansitmam. Arada birakmam..
bir kere gorumcem iyi bir tokat yedi benden ondan beridir uslu.
Kayinvalidem dersen onada avazim ciktigi kadar bagirmistim bir kere,cok konusuyor hic susmuyor,delirmistim artik. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali..
Bir laf edemiyorlar artik.
azicik cazgir olucan baska care yok.
Catli/nin bir sozu vardir
ezeni ezerim diye.. dogru.

Cnm Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum bir tane degilki iki tane basinda benim kv ve gorumce ki gorumcem on taneye bedeldi bildigin psikopat yuvamizi dagittilar sozlu saldirimi istersin hakaretmi istersin her ne varsa hatta bir olup plan yaparlardi esimi bana karsi kiskirtmak icin iftira bile atarlardi uzerime esimi benden suphelendirirlerdi ortada hic bisey yokken cok zulumlerini gordum Allah afetsin diyorum !!!! o geri zekali esimde pasif kaldi herseye beni resmen ezdiler asaladilar ama saygimdan bir gram eksilmedi megerse degmezmis simdide neden hakaret davasi acmadim diye dusunuyorum o kdr kotuydu benim durumlar esime her ne kdr gercek yuzlerini gostermek istesemde olmadi esim onlarin lafina gidip en son yuvasindan oldu !!!

Benden ornek veriyorum Surekli esimden para isterdi o evli gorumcem allahin gunu ay oglumun susu yok evde ay oglumun suyu eksikte bilmem nede bikmistim artik sanki bende esimin almasini istemiyorum keske konu sadece bundan ibaret olsaydi resmen maddi somuru ve manevi somuruye maruz kaldim hatta esim onun kirasini bile oderdi ben calisirdim ve maasimla yaptigimiz alisverislerin yarisi onlara giderdi !!! zikkim olsun hakkimida asla helal etmedim zaten

Zalimin zulmu varsa mazlumunda ahi var kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz tek dilegim davami kazanmak inanki

Sana tavsiyem esinde sana destekse onlardan uzak dur hatta muhattap bile olma durduk yere huzurunu bozma bu psikopatlar icin !!! Allah islah etsin

Saygı,saygı nereye kadar baktın tepen attı sinir patlaması olur benimde olmuştu kızım hastaydı kaynana yine vıdı vıdı terliği elime aldım ve kadını kovdum sonra kadın 360 derece değişti eşim olmazsa evime ayak basmaz , çekilmiyor yaşsa bende yaşlandım artık yani 20 gelin kız değiliz hep alttan ala ala patlama oldu bende

Örnek vermek gerekirse görümce gelicek haftaya 1 ay önceden eşimi,beni arayıp cocuguma bez,ıslak mendil alın demesi
kv evinde bitmek bilmeyen tadilat var(eşim anlıyor bu işlerden eşim yapıyor),sürekli yeni istekleri var kv.Ben kv gitmekten yoruldum,eşimde öyle.
Bu hafta gelmicez,dinlenelim anne dedik.
Kv x gelene kadar bitsin,bitmeli.Parkesi,tavank yapılsın.Cocuk var!!!
.....
Cocuk oldugu biliniyor ve burda iş olduguda biliniyor o zaman niye geliniyor?
O söylemese biz almıyoruz sanki.Yegen sonucta senede bir geliyor.Ne lazımsa bütcemiz uygunsa alıyoruz.
.....İş bitmeliymiş rahat rahat yatsınlarmış.
Eşimde o senin kızın?Ben senin neyinim?Biz burda tozun icinde yatıyoruz,yemek yiyoruz.Sanki devlet adamı geliyor dedi.Hicc sesimi cıkarmadım ama icim icimi yiyor.

eğer benim eşim böyle cevaplar verse ve BİZİ savunsa çekilir kenara keyfimi sürerdim...bence kendinize dert arıyorsunuz

Cnm Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum bir tane degilki iki tane basinda benim kv ve gorumce ki gorumcem on taneye bedeldi bildigin psikopat yuvamizi dagittilar sozlu saldirimi istersin hakaretmi istersin her ne varsa hatta bir olup plan yaparlardi esimi bana karsi kiskirtmak icin iftira bile atarlardi uzerime esimi benden suphelendirirlerdi ortada hic bisey yokken cok zulumlerini gordum Allah afetsin diyorum !!!! o geri zekali esimde pasif kaldi herseye beni resmen ezdiler asaladilar ama saygimdan bir gram eksilmedi megerse degmezmis simdide neden hakaret davasi acmadim diye dusunuyorum o kdr kotuydu benim durumlar esime her ne kdr gercek yuzlerini gostermek istesemde olmadi esim onlarin lafina gidip en son yuvasindan oldu !!!

Benden ornek veriyorum Surekli esimden para isterdi o evli gorumcem allahin gunu ay oglumun susu yok evde ay oglumun suyu eksikte bilmem nede bikmistim artik sanki bende esimin almasini istemiyorum keske konu sadece bundan ibaret olsaydi resmen maddi somuru ve manevi somuruye maruz kaldim hatta esim onun kirasini bile oderdi ben calisirdim ve maasimla yaptigimiz alisverislerin yarisi onlara giderdi !!! zikkim olsun hakkimida asla helal etmedim zaten

Zalimin zulmu varsa mazlumunda ahi var kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz tek dilegim davami kazanmak inanki

Sana tavsiyem esinde sana destekse onlardan uzak dur hatta muhattap bile olma durduk yere huzurunu bozma bu psikopatlar icin !!! Allah islah etsin

Canım evet senin konularını okumuştum.Para isteme yok artık bizde onun icin kv tartıstık...Uzak durma sansım yok.Eşim bile söylüyor ölmeden huzur yok diye :(
Huzur icin kv ölmesini beklemicez herhalde.Tövbe yarabbim.Sinir oluyorum artık herseylerine.Biz gitmesek o geliyor.Deli olacagım deli.Eşime yansırmamaya calısıyorum ama cok sinirlenince ne varsa söylüyorum.

bu arada eşiniz önceleri ailesine ses çıkaramayan biriydi boşanmanın eşiğinden dönmüştünüz demek ki işe yaramış artık sizi savunuyor buna sevindim :40:

Canım evet senin konularını okumuştum.Para isteme yok artık bizde onun icin kv tartıstık...Uzak durma sansım yok.Eşim bile söylüyor ölmeden huzur yok diye :(
Huzur icin kv ölmesini beklemicez herhalde.Tövbe yarabbim.Sinir oluyorum artık herseylerine.Biz gitmesek o geliyor.Deli olacagım deli.Eşime yansırmamaya calısıyorum ama cok sinirlenince ne varsa söylüyorum.

iyyyyyyyyyyy varya artik bazi seylerden iyicene nefret etmeye basladim bu ne yaaaa insanlari biraz rahat biraksalar cok iyi olucak huzur icin kv olmesi ne demek yahu !!!! dedigin gibi tovbe yarabbim seni cok iyi anliyorum bu konuda !!!! yani yansitmamaya calissan bile icten ice insan kendi yiyor ve patliyor ister istemez Allahtan ayni evde yasamiyorsun kvdiyle ben ayni evde yasiyordum ustune ustluk !!!!

vallah ben kime sinir olursam onunla hallederim sorunumu. Esime yansitmam. Arada birakmam..
bir kere gorumcem iyi bir tokat yedi benden ondan beridir uslu.
Kayinvalidem dersen onada avazim ciktigi kadar bagirmistim bir kere,cok konusuyor hic susmuyor,delirmistim artik. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali..
Bir laf edemiyorlar artik.
azicik cazgir olucan baska care yok.
Catli/nin bir sozu vardir
ezeni ezerim diye.. dogru.

Evet okumuştum konunuzu.Hak etmiş sizin cadı.Eşime saygımdan susuyorum yoksa ben biliyorum yapcagımı!!Benimkileri falakaya yatırsan yinede yapcaklarından geri kalmazlar.Eşime yansıtmadan yapsam,söyledigimin tersini cevirip eşime söylüyorlar,aglıyorlar.Daha önce ses kaydı yaptım.Eşim dinledi sok oldu.Ömrümün sonuna kadar ses kaydı yapamam ki !!!Cok bunaldım.

bu arada eşiniz önceleri ailesine ses çıkaramayan biriydi boşanmanın eşiğinden dönmüştünüz demek ki işe yaramış artık sizi savunuyor buna sevindim :40:

Evet evet eşim hep beni suclardı sus,konuşma diye.Onların yüzlerini zaten biliyordu,iyice gördü.Şimdi cevap veriyor.Bende cok dırdır etniyorum :))
Kv bosanında oglumun parası,maası bize kalsın demişti ne kadın ya!!!
Gecen haftada eşim biz bosanırsak,sana kına vercez anne!Bosanırsak bu eve bir daha gelmen bunu böyle bil dedi.Kadın hala konusuyor,yok sayılmak,önemsenmemek sinir ediyor beni.Dr gittim hastayın kadın aramadı bile,ı hasta oldu ben niye aramamışın!!Niye arıcam ki dedim,ne ekersen onu bicersin.Sen beni aradın mı?Bunu söyleyincede esim üzülüyor offff valla ya.

Ne yapcam kızlar ben bunlarla yaa.Cok sinir oluyorum artık.Kv daha önce konustuk,kadın yüzüme karsı bosanın olmuyorsa dedi.Konusulcak,laftan anlıcak insanlarda degil.
Mutfakta kullanılan sarı bezle yer silip,tekrar mutfaga kullandı bezi aldım attım.Neymiş efendim niye atmışım?Anne dedim yer silinen bezle mutfak silinmez ki eee ben hep öyle yapıyorum.Şimdi kv gidince o yaptıysa hic yemek yemiyorum.Kendilerinde mantar var pislikten,midede yara :(
Eşim cok pis bir kadınsın anne,azcık dolasacagına kapı kapı evi temizle diyor.Guzelim ne güne duruyor,gelince temizlesin diyor.Eşim guzelim temizleyemez kızın gelince temizlesin,seninde elin,ayagın saglam temizle diyor...Cok sinir oluyorum artık,ister istemez eşime yansıyor.Ne yapcam kızlar?

Kv görümcedende,söylediklerindende,yaptıklarındanda cok bunaldım,sıkıldım.Patlayacagıımmm artık.!!!!!
Kp tartısır gece yarısı arar eşimi anlatırlar.Sanki eşim babasının kulagını cekcek.Koskoca insanlar.Sorunları kendi iclerinde kalmaz.Gece yarısı huzurumuz bozulur,ister istemez kafaya takar eşim.
Kv gectigimiz hafta kp olan cinsel ilişkisini anlatıyor bana.Tövve yarabbim ya.Dedim ben dinlemek istemiyorum,sorunun varsa dr git.Ben sana ne fayda saglayabilirim ki bana anlatıyorsun.

Ne yapcam kızlar ben bunlarla yaa.Cok sinir oluyorum artık.Kv daha önce konustuk,kadın yüzüme karsı bosanın olmuyorsa dedi.Konusulcak,laftan anlıcak insanlarda degil.
Mutfakta kullanılan sarı bezle yer silip,tekrar mutfaga kullandı bezi aldım attım.Neymiş efendim niye atmışım?Anne dedim yer silinen bezle mutfak silinmez ki eee ben hep öyle yapıyorum.Şimdi kv gidince o yaptıysa hic yemek yemiyorum.Kendilerinde mantar var pislikten,midede yara :(
Eşim cok pis bir kadınsın anne,azcık dolasacagına kapı kapı evi temizle diyor.Guzelim ne güne duruyor,gelince temizlesin diyor.Eşim guzelim temizleyemez kızın gelince temizlesin,seninde elin,ayagın saglam temizle diyor...Cok sinir oluyorum artık,ister istemez eşime yansıyor.Ne yapcam kızlar?

ya guzelimm,

senin problemlerin hic bitmiyor ki bu aileyle. uzaga tasinma sansiniz yok mu?

Hatta sen bir ara bosanma islemleri icin soru sormuyormuydun? Bu kadar dalgali denizde yuzmek ne kadar iyi olabilir ki senin sagligin icin ?

ya guzelimm,

senin problemlerin hic bitmiyor ki bu aileyle. uzaga tasinma sansiniz yok mu?

Hatta sen bir ara bosanma islemleri icin soru sormuyormuydun? Bu kadar dalgali denizde yuzmek ne kadar iyi olabilir ki senin sagligin icin ?

Evet canım ya hic bitmiyor,hic susmuyorlar.
Bosanmadan döndük,dogru hatırlıyorsun.Kalp sinirlenince kötü oluyor hala :(
Tek fark eşim cok degişti,yaptıklarım ona ders oldu.Kv karsıma gecip yalvardıgı günleri cabuk unuttu!Geri döndü eski günlerine.Cok bunaldım artık.Çözüm yolu arıyorum.
Baska bir yere tasınma ihtimalimiz yok,olsa bile telefonla ulasır.Görümcem şehir dısında,kv aracla 2 saat var aramızda yakında degiliz.Gecen gün cok kötüyüm diye aradı apar topar gittik aldık götürdük dr bütün tetkikleri yapıldı hicbirseyi yok.Eve geldik nasıl ama bak ben isteyince nasıl getirttim sizi diyor...Ya yemin ederim kendi akrabam olsa bir temiz dövecegim,agzıma ne geliyorsa saycam..Eşimin annesi sonucta bir yerde duruyorum.

Evet canım ya hic bitmiyor,hic susmuyorlar.
Bosanmadan döndük,dogru hatırlıyorsun.Kalp sinirlenince kötü oluyor hala :(
Tek fark eşim cok degişti,yaptıklarım ona ders oldu.Kv karsıma gecip yalvardıgı günleri cabuk unuttu!Geri döndü eski günlerine.Cok bunaldım artık.Çözüm yolu arıyorum.
Baska bir yere tasınma ihtimalimiz yok,olsa bile telefonla ulasır.Görümcem şehir dısında,kv aracla 2 saat var aramızda yakında degiliz.Gecen gün cok kötüyüm diye aradı apar topar gittik aldık götürdük dr bütün tetkikleri yapıldı hicbirseyi yok.Eve geldik nasıl ama bak ben isteyince nasıl getirttim sizi diyor...Ya yemin ederim kendi akrabam olsa bir temiz dövecegim,agzıma ne geliyorsa saycam..Eşimin annesi sonucta bir yerde duruyorum.

Kayinvaliden hadi oyle demis, birak esin gitsin, gotursun cadi anasini doktora. Sen ne diye gidiyorsun. Her bir cagirdiginda sen niye gidiyorsun ? yok evinde tadilat varmis, yok suymus yok buymus. Gitme.

Canim benim Allah yardim etsin bize ins.Bende seninle hemen hemen ayni durumdayiz sen uzaga gitmişsin benimkiler yanimda evimi ayirsam bile yine yanimdalar şaşirdim artik.Birlikte bu sorunleri atlatiriz ins gun gelir guler geceriz umudiyle Allah hepimize sabr versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım eşime kısa süre önce kas hastalıgı dediler.Eşime cok üzülüyorum sonra tadilatı tek basına yapıyor kimse yardım etmiyor ben tutuyorum erkegin yaptıgı her işi yapıyorum.Adam orda iş yapıyor o kapı kapı geziyor.Adamın önüne 1 kasık yemek koymuyor.Aksam iş bitiyor,gece yarısı oluyor,öyle koyuyor.Eşim söylenince yada.O da kapı kapı annesini aramıyor,sinir olup kendini ac bırakıyor.Ama hala gidiyor....
Hastahaneye yatırdım eşimi kadın arayıp gecmiş olsun demedi.Enzimleri düşüktü,serum verdiler eşime.Cıktık 3 gün sonra para istemek icin aradılar.

Back
X