Nasıl sormaliyim. Aslinda haksiz duruma dusmekten çekiniyorum.bukadar senaryo yazmak yerine bi sorsanız kendilerine keşke.
evet yaptıkları hatalı ama direk soğuk davranırsanız haklıyken haksız konuma düşersiniz.
Aptal yerine koyuyorlar bir de. Ne mubarek insansa gorumcem ruyalarina giriyor yasadiklarimiz.Kayınvalide adı üstünde
Tabikide anlatır kızına tabiki oğlu haklıdır.
Anlatılcak son kiiiye dertlenmişsin.
Bende bişe konuşcak olsam hoşlarına girmeyen hemen bi tanıdık kadın ortaya cıkar o kadında genelde benle aynı şeyleri yaşamış olur ama hep ezik davranır o kadın kim diye sor halla tanışmadım
Mış mış mışta
Mış mış mışş
Benim annem hayatta degil. Kv dedi ki ben esinden çok senin annenim. Bir derdin oldugunda bana anlatacaksin. Gerçekten yoruldugum zamanlarda paylasma geregi duydum ama pisman oldum. Ama sen de soyle yap ama böyle yapsan gibi tavsiyeler basladi. E be kadın oglun haksız ben neden tavir degistiriyim. Evet maalesef oğlu hep hakliymis.gorumcenize rüyalarin tersi çıkarmis cnmmm diyin
kayinvalide yede her halti anlatmayin siz yüzde yüz hakli olsaniz bile o oğlunun tarafini tutar
Nasıl sormaliyim. Aslinda haksiz duruma dusmekten çekiniyorum.
Gecenlerde kv bende oturuyoruz. Kızı aradı . Eşinin ailesi gelmis. Esinin kardeşleri aksam yuruyuse mi cay icmeye mi ne çıkmislar. Esi de çıkmış gorumceme haber verip. Sonra dayanamamis gorumcem esini aramış. Onların pesinde dolanma eve gel çabuk ben senin annenle oturmak zorunda mıyım diye adami eve getirtmis. Kardeşlerini bırakıp eve gelmis adam. Aksam dedigim de saat yedi sekizmis.Anlatılacak son kişiye anlatmışsın ne bekliyosun ki,kan kussan kızılcık şerbeti içtim diyeceksin böyle kötü yüreklilere.
Kim bilir kızının neleri var ama anlatmaz sana,çünkü sen "el kızısın".
Mesafe candır.
Gecenlerde kv bende oturuyoruz. Kızı aradı . Eşinin ailesi gelmis. Esinin kardeşleri aksam yuruyuse mi cay icmeye mi ne çıkmislar. Esi de çıkmış gorumceme haber verip. Sonra dayanamamis gorumcem esini aramış. Onların pesinde dolanma eve gel çabuk ben senin annenle oturmak zorunda mıyım diye adami eve getirtmis. Kardeşlerini bırakıp eve gelmis adam. Aksam dedigim de saat yedi sekizmis.
Bunları gorumcem telefonda anlatiyor. Ev sessiz olduğu için herşeyi duyuyorum. Kv renkten renge girdi. En son ben dayanamadim kalktim.
Ağızları acilinca da gorumcemin esi ailesi hep kötü. Gorumcem eşine annesiyle telefonda konuşmayı yasaklayan birisi.
Kahretsin ki huyum degil. Cikisamiyorum insanlara. O zaman da böyle oluyor işte. Uzaklasmayi sectim ama bu sefer de daha haksiz duruma düşmek istemiyorumYa görümcenin de her kafasına estiğinde sizi rüyamda gördüm iyi değildiniz diye araması ne mana.
Lafı tıkasana ağzına, sen de ne meraklısın bizi kötü etmeye de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?