• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve görümceme soğuk davranmakta haksız mıyım

Burda cahildir bilmemis filan denilemez değil mi. Yani iyi dusunuyum diyorum ama olmuyor.
neyi cahil bilmemiş sorması ayıp, facebooka yorum yazmasını biliyor, sana el kızı demesini biliyor, ötekide içim gidiyor yazıyor. şaka gibi...

Arkamdan doldurma olayı yok ama mesela birgün esim annesi ben arabadayiz. Benim kafam aynayi kapatmis esim de yolu goremeyip kaldirima çıktı. Sonra da bana çıkışti. Arabadan indik benim moralim sıfır. Annesi arabanın heryerini inceliyor aman oğlum arabanda birsey var mi diye. Sınır olmuştum.
Valla diyecek bişe bulamadım

bu kadar kötü düşünme ya kv kzına anlatmış o da sana kendince akıl vermiş.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olmuş. hem biraz da haklılar benim eşim de çok sinirlidir ve çok bağırır.ilk evlendiğimze ben de bağıryodum birbirimize giriyorduk.ama zamanla alttan almayı öğrendim şimdi o bağırırsa ben dinliyorm alttan alıyorum böylece o da biraz sonra sakinleşiyo aynı şekilde ben bağırınca da o dinliyo biribirinizi idare etmeyi öğreneceksiniz.tabi kv ve görümce ile aranda soğukluk değil ama belli bir sınır olursa daha sağlıklı bir ilişkiniz olur bence.

Eşimle aramda olanları kardeşime bile anlatmıyorum. Özel hayatın başkası ile paylaşılmasına karşıyım. Özellikle de kv falan. İyilik hoşluk başka, bunlar başka şeyler..

Kv ye anlatmakla hata etmişsin ne kadar iyi de olsa samimi olmamak dertleşmemek gerek bence. Benim görümcenin de bi sağlık sorunu var benden sır gibi saklıyorlar kadın hastalıkları ile ilgili. Üç gün sonra derse ki geçmiş olsun bile demedin diye cevabım hazır ona. Kv bile söylemedi rahatsız diye. Demek ki ben ne kadar kv iyi hoş desem de bi yerde anne gibi olmuyor. Olmasın da zaten üzülme boşver.

Back
X